Tinna -> Imam že pokvarjen vikend (25.6.2005 9:53:01)
|
Semjo že imela na obisku. Zdej je pa ta malega peljala na obisk k sosedi pa čeprav sem ji rekla, da je ura za spat ma je odgovorila, da bojo takoj nazaj-dobro naj bo. No povedala mi je, da so se odločili, da oni ne grejo nikamor a da naslednjič bomo naredili obratno, da bomo mi ostali doma. HALO???? Nisem si upala niti besedice izrečt, ker sem vedela, da bi mi pol dajala kontra in bi nastal prepir. Tako raje požrem a pol v sebi premlevam. Vem pa točno, da je to izjavla, ker mojega srčka ni doma, ker pred njim si ne bi upala tega rečt. JAz bi razumela, da bi bla stara ženička tam pri sedemdesetih, ki tako razmišlja ma jih nima niti še petdest. Je pa res en pravi :hudicek: tako, da vedno bolj razmišljam, da bomo enkrat le na svojem pa čeprav polni kreditov. Samo, da imam mir. Aja glede psa pa je tako, da ga vsakih štirinajst dni pelje k veterinarju po inekcijo. Ji je pa tudi on povedal, da se mu bliža konec in da bo lahko postal napadalen. Saj tudi je, ker če te ne pozna se kar zažene v tebe. Tako, da ta malega ne pustim niti zraven pa čeprav se njej to ne zdi prav. Ampak to pa res ne popustim in pika. Sej verjamem, da se po tolikih letih zelo na vežeš na žival ampak to se mi zdi že malo muka. Neva6 mi gremo na obisk k Lin tako, da vseeno upam, da se bomo imeli super. Ob dvanajstih štartamo - bomo pa verjetno rabili kaj več, če je taka gužva. Vseeno upam, da bomo lepo preživeli vikend.:morje::bravo:
|
|
|
|