|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
11.1.2010 8:54:56   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Prva jutranja kava doma, druga bo pa pri kolegici, ki sem jo našla po dolgem času.

Aja, pa moja mladiča sta čudna - uživata v striženju nohtov. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.1.2010 9:03:25   
noranate
jutrouser posted image . Kakšno striženje nohtov, sem tolk zaspana, da bi še roko fulalauser posted image . Nisem mogla spat, moj je pa tolk dreto vlekel,da so tud pr sosedovih luči goreleuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.1.2010 9:05:15   
Kerensa*
Jaz sem pa spala kot angelček. Zjutraj je bilo pa treba vstat. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.1.2010 9:14:09   
noranate
Mah ne vem kaj je blouser posted image , od polnoči do 5. zjutri nisem mogla zaspat. Zdaj me pa vse boli, rabim masažouser posted image . Moj user posted image pa v hlevu kobile futra in masira, kaj bi meneuser posted image . Sam da malo k sebi pridem, pa bom takoj v elementu. Joooj, dans so govorilne za mlajši dveuser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.1.2010 9:25:35   
Arwenko
Jutrouser posted image

Jaz pa zvečer nisem mogla zaspat nikakor, sem si pogledala Up in the Air in It's Complicated, pa pol še bluzila pred tv-jem in zaspala šele okrog 2h, danes pa se do 7:45 nisem mogla iz postelje spravit.

No, zdaj sem že v službi in novim zmagam naproti...user posted image
Samo še k sebi moram prit, da lahko sploh začnem user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.1.2010 9:34:00   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Ma,kaj mate vsi tako pridne otroke,kar se nohotv tiče user posted image Kak recept mogoče user posted image

tudi naša je pridna na mojo srečo...kaj pa če jim vsak dan 2 prsta obrežeš he he...se greste tako igrico...mogoče bo lažje...

Tuljenja bi bilo prej konec,ampak namesto 1x na teden bo pač vsak dan user posted image
Že,ko samo omenim,da bo treba nohte porezat je jok,pa se mi skrijeta pod mizo,ali za fotelj,sam da bi mami pozabila,kaj je rekla user posted image

hjaz ga dam pred risanke, vzamem roko n začnem rezat, pa kar sam nastavlja nohte user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.1.2010 9:51:48   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: barika

hjaz ga dam pred risanke, vzamem roko n začnem rezat, pa kar sam nastavlja nohte user posted image

Srečnica,pri nas to ne pali user posted image Sam noč še mi zgleda ostane,če želim sebi in njima prihranit jokanjeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.1.2010 9:54:00   
madela
Pa saj je polna luna že mimo user posted image
Jaz sem pa dokaj dobro spala,pa se vseeno zjutraj kar ne bi zbudila user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.1.2010 9:59:18   
noranate
Dokler so bile majhne, sem to delala med spanjem, ko so mal zrasle sem jih "mitila" z lakiranjem, saj se grdi nohti ne mažejo... Sedaj pa že imamo pr hiši problem, ker si jih podaljšujejo (lepijo)user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
11.1.2010 10:06:55   
madela
Noranate user posted image ,sem se nasmejala. Bom jaz mojemu mulčku rekla,da mu jih nalakiram user posted image
Mi je pa že rekel,da bi on imel tako dolge nohte,kot jaz in nalakirane tudi user posted image
No jaz sem tisto lepljenje nohtov že prerasla,zdaj še samo natur. user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 11.1.2010 10:07:22 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
11.1.2010 10:22:32   
noranate
Bom te še mal nasmejala, ker se mi s svojo tamalo krohočemo vsak dan, take ven meče, da bomo kmal pamperske rabiluser posted image .
Se včeri vozimo in nam razlaga kako majo romski otroci svojo tovarišico, tud romkinjo, pa kako je lepa, prijazna, moderno oblečena, nasmejna... Potem pa izstreli: mami a je ona kastrirana?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.1.2010 10:24:43   
Klemy82
Jutrčka. Al pa dober dan, kakor komu paše.user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
11.1.2010 10:29:03   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Bom te še mal nasmejala, ker se mi s svojo tamalo krohočemo vsak dan, take ven meče, da bomo kmal pamperske rabiluser posted image .
Se včeri vozimo in nam razlaga kako majo romski otroci svojo tovarišico, tud romkinjo, pa kako je lepa, prijazna, moderno oblečena, nasmejna... Potem pa izstreli: mami a je ona kastrirana?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za tole.
Sem pa videla nekaj romkinj in ženske so nekatere res prave lepotice.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
11.1.2010 10:29:24   
noranate
Klemy, kar se mene tiče, je še jutro, nikakor da se prebudim, kaj šele, da bi šla kaj delatuser posted image . Kaj naj kuhamuser posted image
Najenostavnejša varianta: ŠTRAJKuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.1.2010 10:29:37   
madela
Meni paše dober dan user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 11.1.2010 10:30:12 >

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.1.2010 10:33:12   
noranate
Mislim, da bom danes dan kar preskočila. Bo po jutru kar večeruser posted image . Ko mi vsaj na govorilne ne bi treba, a oni sploh vejo, da se je treba za k njim oblečuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.1.2010 10:34:20   
madela
Duš na dila,zdaj se mi boš pa počasi še zasmilila user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.1.2010 10:36:15   
noranate
Možu se ziher ne bom zasmilila Madela, ker ko pride in vidi da se na štedilniku nč ne paca, bo tud njemu kmal večer al bolje rečeno nočuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
11.1.2010 10:43:41   
madela

Možu se ziher ne bom zasmilila Madela, ker ko pride in vidi da se na štedilniku nč ne paca, bo tud njemu kmal večer al bolje rečeno nočuser posted image

Ja,kruci keks,naj si pa sam skuha,al pa lačen v posteljo. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.1.2010 10:45:05   
Klemy82

Klemy, kar se mene tiče, je še jutro, nikakor da se prebudim, kaj šele, da bi šla kaj delatuser posted image . Kaj naj kuhamuser posted image
Najenostavnejša varianta: ŠTRAJKuser posted image

user posted image Te moralno podpiram! In? Kaj novega?user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.1.2010 10:59:39   
Onasiss
Evo poročilo današnjega razgovora z ravnateljico v vrtcu... eh kaj bom bluzila in neka poročila pisala bom kar rezultat posredovala.... DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO V PONEDELJEK.....

ČASTIM KAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KERNSA...kdaj greš kaj v šoping???? user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.1.2010 11:08:36   
Klemy82
Onasiss, čestitke!user posted image

Jst.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.1.2010 11:09:38   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Evo poročilo današnjega razgovora z ravnateljico v vrtcu... eh kaj bom bluzila in neka poročila pisala bom kar rezultat posredovala.... DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO V PONEDELJEK.....

ČASTIM KAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KERNSA...kdaj greš kaj v šoping???? user posted image user posted image

BRAVO user posted image user posted image user posted image
Zdaj si pa lahko pestke odmrznem user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.1.2010 11:26:53   
noranate
Onassis user posted image . Le daj jim vetra. Nek se vidi ko je kuči gazdauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.1.2010 11:31:54   
Arwenko
Čestitam Onassis user posted image

Mi pa imamo ful p****ijo v službiuser posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?