|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
10.1.2010 19:47:39   
madela
Uh,mi smo se pa zdaj umili,pa najedli,zdaj pa še malo igranja in v posteljo!
Ma,kaj mate vsi tako pridne otroke,kar se nohotv tiče user posted image Kak recept mogoče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
10.1.2010 19:51:27   
Anonimen
madela, jst mam taktiko, jauser posted image
strizemo jih ob sredah okol 15ih, predno gresta na karate. se ve da morjo bit na treningih bosi, in vesta, da z umazanimi in dolgimi nohti nimata sans, da greta.....user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
10.1.2010 19:55:32   
Arwenko
Kerensa, kaj za to pridnost se kakšna tableta vzame ali čarobni napitek, bi potrebovala nekaj takšnega... user posted image

Jaz sem ta vikend uspela sicer nekaj cot oprat, pa dvakrat kosilo skuhat, to pa je tudi vse...pa sem imela kar nekaj načrtov, kaj vse bom nardila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
10.1.2010 20:03:29   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

madela, jst mam taktiko, jauser posted image
strizemo jih ob sredah okol 15ih, predno gresta na karate. se ve da morjo bit na treningih bosi, in vesta, da z umazanimi in dolgimi nohti nimata sans, da greta.....user posted image

Tvoja taktika mi bore malo koristi...ne hodi nobeden na karate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
10.1.2010 20:09:38   
Šarki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če ženska ni nataknena ponoč je pa podnevuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
10.1.2010 20:10:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če ženska ni nataknena ponoč je pa podnevuser posted image

vsaj nekaj!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
10.1.2010 20:12:25   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Ma,kaj mate vsi tako pridne otroke,kar se nohotv tiče user posted image Kak recept mogoče user posted image

tudi naša je pridna na mojo srečo...kaj pa če jim vsak dan 2 prsta obrežeš he he...se greste tako igrico...mogoče bo lažje...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
10.1.2010 20:21:50   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

tudi naša je pridna na mojo srečo...kaj pa če jim vsak dan 2 prsta obrežeš he he...se greste tako igrico...mogoče bo lažje...

Tuljenja bi bilo prej konec,ampak namesto 1x na teden bo pač vsak dan user posted image
Že,ko samo omenim,da bo treba nohte porezat je jok,pa se mi skrijeta pod mizo,ali za fotelj,sam da bi mami pozabila,kaj je rekla user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
10.1.2010 20:24:08   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Tuljenja bi bilo prej konec,ampak namesto 1x na teden bo pač vsak dan user posted image
Že,ko samo omenim,da bo treba nohte porezat je jok,pa se mi skrijeta pod mizo,ali za fotelj,sam da bi mami pozabila,kaj je rekla user posted image

Jaz poznam nekaj podobnega samo od mojih psov user posted image Ko grem po te klešče za striženje nohtov, se vsi poskrijejo pod postlo, kavč, mizo, kje pač kakšno luknjo najdejo. Zraven pa se derejo kot da jih s kože odiraš user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
10.1.2010 20:35:18   
Anonimen
sam da bi mami pozabila,kaj je rekla user posted image

user posted image user posted image user posted image
mater mam jst pridne otrokeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
10.1.2010 20:44:56   
Anonimen
kje ste zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
10.1.2010 20:59:45   
gita10
jaz se borim sama s seboj in bolečinami v križu. Naklofen je malo pomagal ampak ne dosti moj mož je pa že odpotoval in sedaj sem sama in z groznimi bolečinima in se sama sebi smilim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
10.1.2010 21:17:08   
madela

Jaz sem tukaj user posted image
Sem si naredila film in ugotovim,da sem ga že gledala,zdaj ga pa samo moj gleda user posted image
Gita,sem brala da te nekaj muči,stiskam pesti,da bo jutri bolje user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
10.1.2010 21:20:54   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz poznam nekaj podobnega samo od mojih psov user posted image Ko grem po te klešče za striženje nohtov, se vsi poskrijejo pod postlo, kavč, mizo, kje pač kakšno luknjo najdejo. Zraven pa se derejo kot da jih s kože odiraš user posted image

To mi je pa znano še od doma,ko smo imeli oziroma še imajo psa. user posted image

Sam moja tamala se še bolj dereta zraven. Pol pa mali revež več ne ve,koga bi klical na pomoč,ker mami reže,ati pa ga mora držat..pa kliče BABI!user posted image
Saj se mi smilita,sam kaj ko to moram naredit. Je pa bolj problem na nogah. Še sreča,da tam bolj počasi rastejo,da ni tako pogosto. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
10.1.2010 21:22:30   
Šarki
jest sm tud spet tleuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
10.1.2010 21:25:55   
madela
Oj,dober večer user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
10.1.2010 21:28:05   
tejči28
Da se malo vštulim v vašo temo o nohtih,jaz jih mojemu strižem ko spi,edino tak da mir.Ko pa mu strižem na nogah,ga dam brez zoknov spat popoldan,pol pa mu jih obujem.Je pa star 16m,pri večjih je verjetno problem.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
10.1.2010 21:32:47   
madela
Dober predlog user posted image
Ampak,a se ne zbudi,ko mu začneš rezat? Moji še spat ne bi upali več,če bi me zalotliuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
10.1.2010 21:40:18   
poli*
Tejči- jaz sem točno tako delala glede striženja nohtkov, kot ti. Sedaj pri 14 mesecih pa to ni več problem in jih strižem, ko je budna.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.1.2010 21:46:38   
Onasiss
čer....

So what....

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.1.2010 21:49:11   
Onasiss
Mi smo imel pester vikend...beri nor....user posted image user posted image user posted image
Včeri sva šla s tastarim po dveh letih ven brez otrok.....user posted image user posted image user posted image ...danes pa akcija na full, ker nama otroc niso pustil spat...itak....user posted image user posted image user posted image

gita...upam, da te  bolečina mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nohti...moji 11 mesečnici jih strižem ko je budna... v eno roko ji dam kako zanimivo igračo in ji hitr postrižem, sploh ne dojame....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
10.1.2010 21:49:52   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čer....

čer user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.1.2010 21:50:05   
Anonimen
no pa kaj?
a se bomo zdaj o nohtih pogovarjali??? mene to sploh ne intersirauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
10.1.2010 21:50:45   
Anonimen
aja, cer onasiss.....in vse ostaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
10.1.2010 21:52:01   
madela

no pa kaj?
a se bomo zdaj o nohtih pogovarjali??? mene to sploh ne intersirauser posted image

O čem bi se pa ti pogovarjala? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?