|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
4.1.2010 9:44:36   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ena od opcij za naslednjega hišnega ljubljenčka je pri meni tudi tisti mali pujsek, ki nikoli ne zraste. user posted image

Ti maš pa same dobre...zanimivo!

Barika,kje,kdaj...čisto nič se ne spomnim! Spomin me zapušča-na pomoč!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.1.2010 9:45:22   
barika
jaz sem pa totalni anti ljubitelj hišnih ljubljenčkov. ne motijo me zunaj, v stanovanje p nimajo vstopa. no legvana ali škorpijona bi imela, ampak za njima ni treba pucat dlakuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.1.2010 9:46:10   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
A tista tam pa ni naprodaj?

Ne, tista tam je samo "razstavni model". user posted image
Upam,da ti je DM prinesel šparovček,da začneš šparat user posted image

Ja, to pa je user posted image . Samo 1. varčevanje je za nekaj drugega (se je že začelo). Trenutno (v prvih dveh dnevih) imam prihranjen 1% zneska, ki ga potrebujem. Spodbudno (zame), glede na to, da bom potrebovala še julija ali avgusta.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.1.2010 9:46:50   
barika

v planetu gor navrhu, s tvojo kolegico U. ko ima sina na J., pa še ene par nas je bilo. pa tvoj je bil zraven, da ti je oba otroka pazil, punce ni bilo.
mater imam spomin, bi lahko za fbi delalauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.1.2010 9:49:04   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Ena od opcij za naslednjega hišnega ljubljenčka je pri meni tudi tisti mali pujsek, ki nikoli ne zraste. user posted image

Ti maš pa same dobre...zanimivo!

Same drage, ja... očitno sem bila v prejšnjem življenju milijonarka. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.1.2010 9:49:59   
Arwenko
Jaz pa nebi mogla živet brez živali, mam celo živalski vrt doma. Meni (no nama) so to pravzaprav otroci, popolnoma enakovredni družinski člani in ni ga lepšega, ko se zvečer, ko se midva stiskama na kavču pride še kakšen pes zraven pocartat. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.1.2010 9:51:21   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: barika

v planetu gor navrhu, s tvojo kolegico U. ko ima sina na J., pa še ene par nas je bilo. pa tvoj je bil zraven, da ti je oba otroka pazil, punce ni bilo.

Tega se pa spomnim.ja. Torej me ne zapušča spomin user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.1.2010 9:52:01   
barika

Tega se pa spomnim.ja. Torej me ne zapušča spomin user posted image

user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.1.2010 9:52:08   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
ni lepšega, ko se zvečer, ko se midva stiskama na kavču pride še kakšen pes zraven pocartat. user posted image

To poskušam dopovedati mojemu možu že 6 let, pa mi ne uspe. Klinc, ko je pa prej 30 let živel brez domačih živali (če odštejem papagaja njegove mame pred leti).

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.1.2010 9:52:44   
TomTaylor

jaz sem pa totalni anti ljubitelj hišnih ljubljenčkov. ne motijo me zunaj, v stanovanje p nimajo vstopa. no legvana ali škorpijona bi imela, ampak za njima ni treba pucat dlakuser posted image

jz pa kačo (ime ji bo Gerta) in kameleona (Bojan)

ja, jih bomo pa imeli, ko otroci mal zrastejo, čeprav če bomo imeli kačo, vem da od obiskov izpade pol oboje žlahte......hmmm.....juuuuupiii!

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.1.2010 9:52:54   
madela
Ej,miljinarka-bivša user posted image ,če boš tako pridno šparala ti ostane še 200 dni šparanja.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.1.2010 9:54:47   
Kerensa*
Ej,miljinarka-bivša user posted image ,če boš tako pridno šparala ti ostane še 200 dni šparanja.

Potrenujem minimalno 2.000€ do julija, če bo pa kaj več, pa še toliko bolje.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.1.2010 9:55:27   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

jz pa kačo (ime ji bo Gerta) in kameleona (Bojan)

ja, jih bomo pa imeli, ko otroci mal zrastejo, čeprav če bomo imeli kačo, vem da od obiskov izpade pol oboje žlahte......hmmm.....juuuuupiii!

Pri nas je že tako user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.1.2010 9:59:14   
Kerensa*
Joooj, ura je že 10, nooo... jaz moram it', če hočem vsaj kaj opravit' danes (ker so uradne ure samo do 12-ih)... pridem potem še malo nazaj... pridne bodite tačas. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.1.2010 10:00:46   
madela
Pazi na cesti,pa ne pozabi pogledat levo in desno in še enkrat levo,ko prečkaš cesto user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.1.2010 10:07:01   
noranate
Pr nas je pes čuvaj in je zuni, prav tako nič manj kot 6 mačk, upam da kakšno oddamouser posted image , konji, v hlevu tud miši in ta "večje" miši, okrog hiše pa imamo kačone takšne in drugačne, v prosti rejiuser posted image .
Resnična in velika želja pa je ene 100 literski akvarij s toplovodnimi ribicami, sam so to trenutno le želje. Ko spraznim dnevno sobo bo not po novem sam TV, velika sedežna in upam, akvarijuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.1.2010 10:10:38   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Pr nas je pes čuvaj in je zuni, prav tako nič manj kot 6 mačk, upam da kakšno oddamouser posted image , konji, v hlevu tud miši in ta "večje" miši, okrog hiše pa imamo kačone takšne in drugačne, v prosti rejiuser posted image .
Resnična in velika želja pa je ene 100 literski akvarij s toplovodnimi ribicami, sam so to trenutno le želje. Ko spraznim dnevno sobo bo not po novem sam TV, velika sedežna in upam, akvarijuser posted image .

Konji...fauš sem ti. Saj ne,hecam seuser posted image
Moji mulci,bi si konja kar v stanovanje pripeljali,če bi jim dovolila user posted image
Pa njihova najljubša igra je ihaha...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.1.2010 10:12:12   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

No, vidiš kako smo si različni. Jaz pa nikoli nebi imela psa zunaj, psa imam zase in potem naj tudi bo z mano. Za muce pa, peljite jih sterilizirat in kastrirat vsaj, če so zunaj, da se ne bodo razmnoževal. Upam, da uspete oddat kakšno če si to želite...

Uuu, akvarija pa jaz nebi več imela. Smo ga dolgo imeli doma in z njim je res ogromno dela, če hočeš, da je resnično lep. Ne vem 100x več dela je z njim kot s ga imam zdaj s 4-imi psmi, pa mačko in papigo skupaj. Nimaš pa nič od njega, razen da ga gledaš. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.1.2010 10:14:07   
Klemy82
Mounin!user posted image Kaj delate, da je tok mraz zuni?user posted image

Jst.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.1.2010 10:15:40   
uškinamama
madela : user posted image  , prav pa vsaj pas

Kerensa* : bo že, vidim , da ste v drugih vodah

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.1.2010 10:35:46   
noranate
Arwenko, muce so "najdenke". Po vasi je pač tko, da se kotijo povsod, jih je kot listja in trave, ker ljudje pač na to niso pozorni. Saj za 3 že mam neke kandidate, bi jih hotli met.
Kar se pa akvarija tiče, zakaj tolk dela, ne razumemuser posted image . Daj me razsvetli prosim, kaj ne naredijo večino posla ti razni čistilci....

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.1.2010 10:46:41   
Arwenko
Hja, mi smo skozi moje otroštvo imeli vse možne akvarije, od čisto majhnih, do velikega 200l. Dela je bilo ogromno, od rednega dolivanja vode, vsaki mesec menjavanje tretjine po navodilih  akvaristov, na vsake 3 mesece obnavljanje celotne vode. Najmanj 1x tedensko dodatno čiščenje alg iz stekla, resno dodajanje vseh možnih preparatov in bioloških kultur, merjenje PH-ja vode in dodajanje preparatov, če je bilo ravnovesje porušeno. Da ne govorimo kakšno sranje je, ko ti kakšna rastlina crkne, itd. Skratka, če hočeš imet res pošten akvarij je ogromno dela. Ker se nam ni več dalo, smo ga tudi ukinili in jaz osebno ga nebi več mela, predvsem zato ker je zadnjih nekaj let bilo vso delo na meni.

Glede muc, vem kako je to z vaškimi, zato pa predlagam, da se odločite za sterilizacijo, ne glede na to ali jih boste oddali ali ne, s tem boste vsaj zajezili kotitev naslednjih generacij, muc pa bo še vedno dovolj oziroma preveč.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.1.2010 10:50:12   
madela
Arwenko,tega se pa jaz tudi spomnim. Moj oče je imel akvarij,pa je tudi obupal. Res je zelo veliko dela. Pa še ničesar ni,kar bi lahko pobožal in stisnil k sebi...razen stekla user posted image
Je pa lepo za videt.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.1.2010 10:58:32   
Klemy82
Domače živalce.... ja, jst jih ful pogrešam, tako da na pomlad bomo imeli muco... se tašča tud strinja, tako da deci nimajo prava da glasajo...user posted image ... imela sem pa tudi jaz vse živo že...pa ni bilo sreče... kužka smo morali uspavat, ker je bil bolan, muce so tudi umrle v nekih čudnih okoliščinah, za eno sem 100% da so jo ukradli... upam, da bo zdaj na novi lokaciji kaj več sreče...

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.1.2010 11:00:21   
Arwenko
Imejte jo noter, bo srečna muca in vi, in čudne okoliščine se ne morajo zgodit. Jih je pa trenutno ful za posvojitev na voljo v Mačji hiši... www.macjahisa.si

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Fantovsko ime
metuljčica12

Katero fantovsko ime vam je všeč

Žan (14%)

Nik (32%)

Urh (36%)

Anže (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!