|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 8:12:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Čvek 2010
4.1.2010 8:14:36   
Anonimen
jutro, zivepo....jst sem kar v mejah normale....in tud mularija se je spokala v solo brez kakih napadov....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 8:19:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
4.1.2010 8:44:22   
Kerensa*
Dobro jutro user posted image .

@zivepo - mi imamo tudi Tatjano. user posted image No, drugače je pa danes g. Mož odpeljal otroka v vrtec in šolo (in dal čez vso kolobocijo doma predtem). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 304
4.1.2010 8:49:33   
noranate
Men že dober dan, sicer naporen, pa šele ta prvi šolski letosuser posted image . Se je začel že z najstarejšo zjutri, k ni našla mobilca, potem ta drugi ob sedmih nisem znala čopa zrihtat, ta treta ne bi šla še v šolo, nazadnje pa smrtonosni udarec, gospod soprog ne bi pil kave in gre delat. Ma sam ti delaj, ampak kofetekuser posted image . Ma mu bom že vraga pokazala, če ne prej, pa zvečeruser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.1.2010 8:51:28   
Kerensa*
Začeti dan brez jutranje kave? Nemogoče. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.1.2010 8:51:44   
madela
Dobro jutro
Moji so že tud v vrtcu in šoli,pa mimogrede še vaje pri okulistu user posted image
Zdaj pa pijem svojo jutranjo kavo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.1.2010 8:52:27   
Kerensa*
Yep, jaz tudi... in razmišljam, katere opravke se da z današnjega dopoldneva prestaviti na kakšen drug dan. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.1.2010 8:54:01   
madela
Kerensa ta vikend pridemo v Ljubljano. Zdaj pa res moramo,ker je moj George brez hrane. Je treba v nabavo. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.1.2010 8:55:20   
Kerensa*
Ta vikend? Huh... ti bom pravočasno sporočila, ker za soboto načrtujemo enodnevni obisk pri vseh sorodnikih na Hrvaškem, ampak še ni 100%-no. A ste vi mislili soboto ali nedeljo, pravzaprav?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.1.2010 8:56:14   
madela
Še ne vem. Se ti bomo prilagajali user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.1.2010 8:57:21   
Kerensa*
No, če že, potem se bomo vsi skupaj prilagajali moji tašči, ki naj bi posodila avto za na Hrvaško. user posted image O kakšni hrani ti to, da moraš v Ljubljano zaradi nje?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.1.2010 8:58:45   
madela
Moj gospod kačon je lačen....a maš kako miš na zalogi user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.1.2010 9:00:02   
Kerensa*
Kačon? A vi imate kačo doma? O, majkumilu... user posted image Ne, miši pa žal nimam (pa pravijo supeRRmame, da naj bi se mi zaredile v stanovanju, ker tako lepo pospravljam, ampak jih kar ni user posted image ).

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 9:00:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
4.1.2010 9:02:32   
Kerensa*
Med tednom moj g. Mož večinoma dela, ampak ko je pa frej, pa te jutranje opravke (in popoldanski odhod v vrtec po mlajšega mladiča) kar njemu prepustim. Mi je čisto vseeno, kaj in kako naredi - važno, da otroke odpelje in potem pripelje user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 316
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 9:03:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
4.1.2010 9:03:56   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

kako je pa madela prilagodljiva user posted image

Čisto malo user posted image
Ja,kačo imam. Obožujem kače user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
4.1.2010 9:05:41   
Kerensa*
Jaz sem imela pred cca. 8 leti legvana (mladiča), pa je žal umrl... spomnim se, da ravno na dan, ko je Slovenija zmagala v fuzbalu (14. november, pozabila letnico). user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.1.2010 9:05:42   
uškinamama
Dobro jutro, srečno 2010 in en mali povzetek teme...plizzzuser posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.1.2010 9:06:19   
Kerensa*
@uskinamama - dobro jutro. Ni povzetka, ker ni teme. Po navdihu. user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.1.2010 9:07:39   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Moj gospod kačon je lačen....a maš kako miš na zalogi user posted image

ta mal svak je bil na smučanju in me je klicu naj grem kupit eno orng miš in ji jo dam (kača je gretauser posted image ) no ker pač nisem jaz uspela je šel moj, kača jo poje moj pa pusti luč prižgano in boga ni imela tri noči počitka, pa še žagono od miši ji je not dal.  Svak pride domu, kača pa tk razjarjena da se še po enem tednu ni pomirila in ji sploh ne more spucat.

A,dej res. Boga Greta,no! Jaz imam pa vse na samodejni vklop in izklop. Katero kačo pa imajo?
Jaz imam Ameriškega goža. Bi imela kaj drugega,ampak zaradi varnosti raje ne!
Mož pa tak ne gre blizu,se je boji. Še v redu,da sem ga sploh prepričala,da mora živet z njo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
4.1.2010 9:10:35   
barika
jutro
pozno šla spat, pozno vstala, gospoda otroka še spita, in spet smo na starih tirnicah, ker je moj šel na šiht ...končno user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.1.2010 9:10:46   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Jaz sem imela pred cca. 8 leti legvana (mladiča), pa je žal umrl... spomnim se, da ravno na dan, ko je Slovenija zmagala v fuzbalu (14. november, pozabila letnico). user posted image

Joj,legvančki...To so tud ene luškane živalce. Jaz sem imela dva,(samca in samičko) Sta se pa zmeraj stepla,ko sta prišla skup,tako da sem terarij ločila na pol.
Ampak sem ju morala oba oddat vstran,po rojstvu sina,ker nisem imela časa za njiju. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.1.2010 9:13:47   
Kerensa*
@barika - jutro. user posted image

@madela - meni je bilo pa očitno usojeno, da legvan umre. Danes bi bil velik kakor manjši krokodil in ni mi jasno, kdo bi mi potem oddal stanovanje v najem, če bi ga imela user posted image . Že tako je marsikje problem, ker imam vse troje, česar se najemodajalci izogibajo (otroci, pes in cigareti), da bi imela pa še krokodila... user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!