Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 9:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro phelps--- za in srečno do konca Punce,grem k novembrkam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 9:12:39
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutro phelps--- za in srečno do konca! Punce,grem k novembrkam! bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 9:15:52
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 9:18:27
|
|
|
|
malajka84
|
Jutro punce!! Čestitam anonimna bm oziroma big mamma!! Kak je lep konec seznama..bo res čisto roza, no pa še latko čakamo na vrhu.... sarar pri meni nč kej novega, mam tolk dela pa opravkov, da sploh ne razmišljam ta mesec velik o bebiki, delamo pa na tem, če mene vpršaša še prepogosto:9 sam ma moj neke podvige ta mesec:) no pa sej se ne pritožujem:) hehe Lepo soboto želim vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 9:26:45
|
|
|
|
lottyka
|
wow še ena rozika. Čestitam bm ! Se srečamo med novemberkami.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 10:13:28
|
|
|
|
sarar
|
čestitke big mamma! bostina, saj mogoče je pa prav, da imaš velik opravkov... poznam dve punci, ki sta se fuuul trudili za in ni uspelo... ko pa sta obupala in izpregli misli na , je pa uspelo. upam, da bo tudi pri tebi tako jaz bi tud šla med novemberke... upam, da nam vsem uspe ta mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 10:25:38
|
|
|
|
JB
|
Čestitke vsem nosečkam Pa je res konec seznamčka obarvan bolj roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 10:29:56
|
|
|
|
Zvezdici
|
Čestitke vsem svežim nosečkam. Vidim da se rozika širi. Še pikepoke za ostale!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 10:49:25
|
|
|
|
tanjusi
|
Pri meni pa je trenutno stanje takšno : včeraj par rjavih pikic na perilu , danes pa spet en rahel roza izcedek skoraj nič, bt mi še ni padla , sedaj pa čakam ali se bo ulilo ali pa je bila to vgnezditev. Mislim da bo kmalu jasno. Vsem novim rozikam pa česttke, vidite da ni tako žalosten seznam kot je izgledalo v začetku...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 10:52:27
|
|
|
|
aleunam
|
Čestitke, novim !!! Tanjuši, latka, anonimna z, vas pa še čakamo... Močno stiskam pesti, da vam uspe in seveda mislim na vas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 13:31:26
|
|
|
|
katra55
|
Čestitke vsem novim , pa lepo in zdravo nosečnost! Za ostale pa držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 18:24:02
|
|
|
|
S*
|
Čestitke vsem novim , no pa se je vseeno ta seznamček malo obarval na roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 19:35:00
|
|
|
|
malajka84
|
tanjuši jst mam občutek, d aje to to...pa da ti bomo kmal lahko čestitale,...no v vsakem primeru..držim pesti!!! Seveda tudi za vse druge, da se seznam roza zaključi. Sarar ja upam, da maš prav, ker ta teden, pa še naslednji mam skos kej za počet, pa ni časa za tuhtat, sej to je fajn, bomo pa vidli, če bojo kakšni rezultati...se mi zdi da je tak hitro minilo....ker drug tedn je že dan D..spet...no bomo vidli, bi šla pa jst tud med novemberke....oh ja..bi mela pol še enga škorpijona zraven sebe;)....ah ja..bomo vidli.. Bodite lepo..grem jaz spat....sm zuni neki rihtala dans k je bil tak sončk,po generalni čistki tk da zdej sam še poslo vidm:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 27.2.2010 20:47:25
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjuši jst mam občutek, d aje to to...pa da ti bomo kmal lahko čestitale,...no v vsakem primeru..držim pesti!!! bolj slabo kaže je ta izcedek vedno bolj obilen in mislim da bomo mogli naslednji mesec še bolj aktivno
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 8:57:22
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro! Danes sem naredila še test CB in je tak lep močan + , saj sta bili že v petek na FS dokaj močni, ampak si kar nisem upala priznati Nejeverni Tomažek Torej se vidimo v novembru, kajne? Do takrat pa veselo in bodite pridne!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 17:14:53
|
|
|
|
malajka84
|
tanjusi kakšno je stanje? mene že roke bolijo tak držim pesti za plusek.:) phelps še enkrat ČESTITKE!!!sej nisem dvomla v rezultat.:) Prav lep je tale konec seznama...samo še tri čakamo da ga pobarvajo roza do konca, pa še latko, da da malo roza barve na vrh seznama...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 17:33:25
|
|
|
|
latka
|
Vsem rozikam iskrene čestitke! Tanjusi stiskam pesti da zagledaš +! Pri meni nobene spremembe, + tudi ni, ta pa tudi ne!Izgleda , da je spet prišlo do hormonskih motenj in je res bila tako pozno prava O, zato mislim da bo prišla okrog 8.3., sedaj pa res ni bilo možnosti za zanositev, ker je mož bil službeno odsoten 2 tedna!Saj enkrat že bo, itak 15. greva v Mb in bomo videli kako naprej! Res ste zlate da ste navijale zame in verjele v to, da pa vseeno obstaja možnost za , zato ostanite še tako dobre naprej, pa boste vse srečne !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 17:50:46
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi stiskam pesti da zagledaš +! Pri meni je začelo teči , tako da
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 18:30:02
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Tanjusi stiskam pesti da zagledaš +! Pri meni je začelo teči , tako da Upam, da bo marec tvoj mesec!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 18:31:41
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Vsem rozikam iskrene čestitke! Tanjusi stiskam pesti da zagledaš +! Pri meni nobene spremembe, + tudi ni, ta pa tudi ne!Izgleda , da je spet prišlo do hormonskih motenj in je res bila tako pozno prava O, zato mislim da bo prišla okrog 8.3., sedaj pa res ni bilo možnosti za zanositev, ker je mož bil službeno odsoten 2 tedna!Saj enkrat že bo, itak 15. greva v Mb in bomo videli kako naprej! Res ste zlate da ste navijale zame in verjele v to, da pa vseeno obstaja možnost za , zato ostanite še tako dobre naprej, pa boste vse srečne ! Latka, tudi tebi polno .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 18:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Tanjusi stiskam pesti da zagledaš +! Pri meni je začelo teči , tako da Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 18:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zaenkrat še nisem dobila , bom počakala še kakšen dan ali dva, pol pa naredim test. Vedno sem imela popolnoma točno , od kar pa delava na pa se mi cikli kar podaljšujejo, zato nočem nič prehitevat, da ne bom potem še bolj razočarana. Joške so se mi sicer spet nazaj napihnile, sedaj pa bo kar bo. Iz firbca bi sicer že 100x naredila test, samo sem bila 2x že ful razočarana, ker je najprej pokazalo +, pol pa čez par dni . Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 19:04:15
|
|
|
|
malajka84
|
TANJUSI
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 19:25:02
|
|
|
|
sarar
|
tistim, ki jih je obiskala tečka . veste kaj me zanima- zakaj delajo take teste, ki lažno pokažejo . prav žalostno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.2.2010 19:39:09
|
|
|
|
malajka84
|
ja se strinjam sarar. v čem je poanta testov če pol kažejo neki, česar ni, js sm bla že parkt vesela za brezveze, pol je pa sam še težje k nč ni...sam sej sm rekla, baje zaznajo še nek drug hormon sam to je pol K*** vse skp!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?