|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
16.1.2010 18:13:07   
golobica82
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

golobica82...pol te bom pa še kej ponucala:)user posted image eh hecam se.....

glede te tvoje 14 dnevne odsotnosti..sm mojmu rekla za hec pač, pa je mel iste ideje k tvoj:)očitno majo isteje ideje ti naši deci:)user posted image user posted image

Z veseljem karkoli pomagam... Jah moški razmišlajo dokaj podobno user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 101
16.1.2010 19:23:44   
JB
Bejbike mene dajte kar na seznam navijačic. Ne bomo nič delali na user posted image ker se je čez noč pojavil en tak velik problem in res ne moremo imet še enegauser posted image

Upam da vam nisem zasmetila teme.Bom pa za vse navijala da se res cel seznam obarva rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 102
16.1.2010 19:30:58   
malajka84
JB...upam, da karkoli je se bo uredilo!...pa upam, da ni kaj zelo hudega..drži se!!

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 103
16.1.2010 19:32:24   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)

XX.02. hrchy

XX.02. mladika (4. krog)

XX.02. pavlyna (1.krog)

01.02. Beba (5. krog)

01.02. Tejchy25 (21. krog)

02.02. didi82 (13. krog)

05.02. Arwenko

07.02. Doloress (5 krog)

07.02. BOSTINA (12.krog)

08.02. Nitka (6. krog)

10.02. golobica82 (20. krog)

10.02. korinca (1.krog)

10.02. Arual (28. krog)

13.02. sarar

15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 16

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB

Neposredna povezava do sporočila: 104
16.1.2010 20:03:06   
sarar
joj, jb, tudi jaz upam da se ti stvari, karkoli se ti je že zgodilo, čimprej uredijo...

Neposredna povezava do sporočila: 105
16.1.2010 20:10:56   
Beba78
Hejla!

Joj, JB user posted image , naj se ti stvari čimprej poštimajo!!

Jaz imam pa danes O...nemogoče, da ne bi vedela, ker sem zjutraj imela neverjetno količino sluzi, pri kosilu pa take bolečine v jajčniku kot krče, da sem kar zeleno gledala...groza...mislim, v čem je fora, da imaš bolečine ob O, da ti od njih še libido pade user posted image ...Še dobro, da se je stanje zdele umirilo in se veselje do user posted image vrača user posted image ...Sicer pa baje, če želiva dobiti punčko, danes itak ne smeva user posted image ...

lp.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 106
16.1.2010 22:01:07   
mladika
Kar se O tiče,pa je jaz v začetku ko sem prvič dobila M sploh nisem čutila,potem pa vsako leto malo bolj,tak da sm zdj na isti točki kot ti Beba78.Prejšn mesec ko sem jo mela nisem mogla s stola ustat,tak krč me je zagrabu tam doli v trebuhu,da sm misnla da mi bo vse v padl, prav user posted image sem se pučutila.
Pavlyna jst tut upam da bom kmal diplomirala oz. enkatuser posted image
BOSTINA ti pa sam reci,če kej rabiš,kak nasvetek al pa kej,nas je dost tu da ti pomagamouser posted image
aja kar se pa folne kisline tiče,sem jo haz tut zdj spet začela mal jest,pol ka bom pa user posted image bo pa Elevit začela jemat,zdj zaenkat sm "na" Tifolu k je mal cenejši kt Elevit.

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 107
17.1.2010 2:47:06   
JB
Punce hvalauser posted image

Beba  tud jaz imam ob ovulaciji ful močne bolečine pa libido mi čist padeuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 108
17.1.2010 7:04:31   
KOLIBRI
Pozdravljene, punce.

Jaz pa prosim, če me lahko dodate na seznam za 14.2., 3. krog.  Bomo videli, kakšne vrste presenečenje dobiva letos za valentinovo.

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 109
17.1.2010 7:42:19   
sarar
dobro jutro punce moje! user posted image
sem kavico za as skuhalauser posted image user posted image user posted image
kako ste spale? jaz ful dobr,še moja škratka spita, kar je čudež...ponavadi sta ob 7h že auf user posted image
ovulacijo tudi jaz čutim kot rahko špikanje, samo ne vsak mesec. no, včasih bolj, včasih manj. to je pa hudo, da te ob O zvije user posted image

beba78, upamo, da si kaj pridelala to rundo user posted image  user posted image user posted image user posted image . a vi bi tud punčko raj? maš že kaj doma?
no, lep dan vsem skupaj

< Sporočilo je popravil sarar -- 17.1.2010 7:49:52 >

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 110
17.1.2010 10:25:38   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

XX.02. Evatisa (9. krog)

XX.02. hrchy

XX.02. mladika (4. krog)

XX.02. pavlyna (1.krog)

01.02. Beba (5. krog)

02.02. didi82 (13. krog)

05.02. Arwenko

07.02. Doloress (5 krog)

07.02. BOSTINA (12.krog)

08.02. Nitka (6. krog)

10.02. korinca (1.krog)

10.02. Arual (28. krog)

13.02. sarar

14.02. KOLIBRI (3.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 17

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 17.1.2010 10:30:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 111
17.1.2010 10:28:54   
malajka84
KOLIBRI dobrodošla med  nami, pa upam, da dobita za valentinovo eno lepo darilce;)

sarar
tale kavica kr mami:)....se mi je zaluštal..že šibam kuhat:)

No, drugače nas je pa spet zamedlo..še vedno sneži..sej lepo, k dans ni treba nikamor it..zunaj sneži....lepo ni kej, sam kaj bo jutri.user posted image

Glede ovulacije pa pr men ni nekih posebnosti no rahle bolečine...sam se potrudm da jih odmislim....sam a ni to "bolano" lih takrt k je ženska najbl plodna jo pa še boli spodi d najprej tud pomisle ne na user posted image ah ja čudna je ta narava:)

Pa sej bo punce....če ne zdej pa naslednič.če ne naslednjič pa.....enkrat bo!

Pa še ne link za možgane kraužat, pa še nagrajen si, če uganeš:)

KLIK

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 17.1.2010 10:37:16 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 112
17.1.2010 14:11:21   
Beba78

beba78, upamo, da si kaj pridelala to rundo user posted image  user posted image user posted image user posted image . a vi bi tud punčko raj? maš že kaj doma?

Sarar, jaz tudi upam na en lep pridelek, ki ga bomo želi oktobra...ravno pravi čas, a ne user posted image !
Sicer pa imam doma že enga kričača, starega 17M. Glede na njegovo starost, bi jaz z naslednjo N še malo počakala, ampak sva se preventivno odločila, da bova že kar poskusila, ker je v prvo trajalo 16M...Če si tokrat bolj želim user posted image , ne vem...odvisno od dneva, včasih bi bolj navijala za pupo, včasih pa bolj za fantiča...na koncu mi bo pa itak pomembno samo to, da bo dete zdravo. Tako da sem se že zdej odločila, da tokrat ne bom vprašala za spol. Morem samo še mojmu zatret radovednost user posted image .

Lepo nedeljo vsem.

< Sporočilo je popravil Beba78 -- 17.1.2010 14:12:13 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 113
17.1.2010 15:09:17   
sarar
ja, saj imaš prav...važno, da je dete zdravo. jaz imam pa že dva kričača doma in bi se mi ena pupa prilegla user posted image . ne vem kaj bi jaz proti drem pobcem user posted image
sicer sem pa tudi takega mnenja-samo da je zdravo. če pa mi bo ratalo še enkrat bituser posted image  pa sigurno ne bom mogla bit tok trdna kot ti-da ne bi vprašala za spol. sigurno bom, čeprav po drugi strani je pa to bedarija. ko sem bila drugič user posted image , so mi skoz govoril na uz da je punčka, ven je pa prišel fantekuser posted image . tak da... bomo videli

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 114
18.1.2010 11:07:46   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

arwenko, zakaj pa vmes ne moreta user posted image ? ima tak šiht? pa naj v petek hit dam prihiti, bosta mogoče ujela... saj sem nek brala da baje 24 ur po ovulaciji še lahko zanosiš?
ostale pa kar pridno telovaditeuser posted image user posted image . jaz pa ne morm... me že šravfa, jutri tečko dobim...pol pa tud jz hmal v akcijouser posted image user posted image user posted image
lahko nočko vsem skupaj in lepe sanje!user posted image

Ja, v bistvu je v vojski in ga od nedelje zvečer do petka do 18h ni in tukaj nimamo zaenkrat kaj za nardit, vsaj do 6. marca, da zaključi tole osnovno usposabljanje. Sicer pa v petek je predvidena ovulacija, kdaj pa bo, pa je tako vprašanje...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 115
18.1.2010 11:11:11   
sarar
bomo držali pesti da se vseeno prime user posted image user posted image user posted image
bostina, koliko časa si čakala odgovor od tiste gospe? jaz sem ji pisala prejšnji teden pa še nič user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 116
18.1.2010 11:24:35   
malajka84
Dobro jutro...kako ste kaj punce? Pri nas tk lepo sonček sije...prou en lep dan je....no bi bil če ga neb od mojga sestra mal uničla...ampak bomo rpežveli...gremo dalje.....

Drugač od vedeževalke sem čakala par dni kaj pa vem, manj k en teden pa sigurno.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 117
18.1.2010 18:07:55   
pika555
Dan..se vam pridružujem..ker sem danes dobila user posted image , tako da jaz okoli 16.2. pričakujem user posted image ...
je pa 2.krog..

Neposredna povezava do sporočila: 118
18.1.2010 18:38:16   
malajka84

XX.02. Evatisa (9. krog)

XX.02. hrchy

XX.02. mladika (4. krog)

XX.02. pavlyna (1.krog)

01.02. Beba (5. krog)

02.02. didi82 (13. krog)

05.02. Arwenko

07.02. Doloress (5 krog)

07.02. BOSTINA (12.krog)

08.02. Nitka (6. krog)

10.02. korinca (1.krog)

10.02. Arual (28. krog)

13.02. sarar

14.02. KOLIBRI (3.krog)

16.02. pika555 (2.krog)

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 18

NAVIJAČICE:

miklarom
JB

Neposredna povezava do sporočila: 119
18.1.2010 18:39:39   
malajka84
pika555 dobrodošla!pa le glavo pokonci!! saj greš šele v 2. krog, saj bo!

Neposredna povezava do sporočila: 120
18.1.2010 19:26:48   
pika555
Hvala, BOSTINA. Bo, sveda bo.. :)

Neposredna povezava do sporočila: 121
18.1.2010 19:43:25   
Nončika
oooo, leto dni nazaj sem tudi jaz bila prava borka in končno dočakala lepi debeli +. in zdaj že moje malo sončece spi v svoji posteljki. 18.2.2009, to je bil moj srečni datum.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 122
18.1.2010 20:04:28   
sarar
ojla punce... pa je končno konc šihta user posted image
kako ste preživele dan? jaz že odštevam dneve ko bo konec moje tečke...
ja bostina, kaj je pa sestra od tvojga nardila da je skor pokvarla dan? no, saj važno da ga ni...
lep večer vam želim še naprej pa se jutri kaj beremo... nočko user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 123
19.1.2010 9:42:04   
malajka84
Dobro jutro....pri nas danes en siv dan...pa bo že...sej še pol leta pa bo poletje;) haha optimist je treba bit)

Drugč pa ...glede sestre od mojga...mamo nek čuden odnos.če temu lahk rečeš odnos....ne mormo se gledat...zarad par njenih stavri, ki jih je naredla nama pred leti....pol pa še vsake tolk mal dreza k misle d ji bo uspel njen bolan plan..ah....upam, d nimate takšnih okol sebe....ni prou nč lušn....

NO drugač pa midva veselo user posted image nama ni nč hudga, pa upava tk k vsak mesec..čeprov z vsakim mescom manj misleva na to....razen seveda tist zadnji teden pred user posted image ..takrt je kriza..:)

Ah bo že...mejte se lepo punce!!user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 124
19.1.2010 10:21:34   
sarar
dober dan še z moje strani!
bostina, to pa verjamem da ni luštn tak folk met okol sebe... pa še v sorodstvu, o groza. jz mam k sreči fajn prženjeno družino, moj fotr je pa tok obupen da tud stikov nimam z njem, tko da te zastopim. ah, to je treba odmislt pa bo... vidva pa kr pridno user posted image . kdaj imaš ovul? daj pejt na lilypie pa si un odštevalnik zrihtaj. pol ga pa pripneš h svojemu imenu, tako kot imam jaz ko z miško greš čez moj ime.

< Sporočilo je popravil sarar -- 19.1.2010 10:22:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?