Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 13.1.2010 17:22:09
|
|
|
|
pavlyna
|
no, pa še jaz: imam sicer zelo neredne cikluse,...tako, da nevem kdaj v feb. pričakujem . sem pa 1. krog po prenehanju KT. doma že imamo nadebudno deklico 26mescev staro. upam, da nam uspe čimprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 13.1.2010 17:25:03
|
|
|
|
JB
|
Pavlyna jaz ima pa fantka 28 mesecv starega Sem pa prvič zanosila takoj po prenehanju kt in se je takoj prijelo..sem bila pa velikooo bolj sproščena kot zdaj..z možgani na off
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 13.1.2010 18:06:51
|
|
|
|
malajka84
|
ALI PRIČAKUJEMO: XX.02. Evatisa (9. krog) XX.02. hrchy XX.02. mladika (4. krog) XX.02. pavlyna (1.krog) 01.02. Beba (5. krog) 01.02. Tejchy25 (21. krog) 02.02. didi82 (13. krog) 05.02. Arwenko 07.02. Doloress (5 krog) 07.02. BOSTINA (12.krog) 08.02. Nitka (6. krog) 08.02. JB (1. krog) 10.02. golobica82 (20. krog) 10.02. korinca (1.krog) 10.02. Arual (28. krog) 13.02. sarar 15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ ) SKUPAJ NAS JE: 16 ___________________________________ NOSEČK:_______ NAVIJAČICE:
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 13.1.2010 18:08:15 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 13.1.2010 18:11:18
|
|
|
|
malajka84
|
dobrodošle nove!!!! pavlyna sem te dodala na naš seznamček, ki bo CEL ROZA NA KONEC MESECA! Vidim, da že mate po enega navihančka doma:) Jst pa še zmer sma upam....pa mam dons mal krizo spet..sm bla cel dopoldan s kolegico k je dva meseca nazaj zanosila....in sm skos poslušala sam o tem...sej sm že rekla d sm ful vesela za njo...sam...:( ma boli notr....pol mi je p apokazala kje bo postlca kje bo to kje bo ono, pa d je že kupla dva pajacka.....mene je pa kr špikal... Mate kakšno idejo? kk bi vesela za njo brez neprijetnih občutkov? Po moje ni možno...pa je blo že dobr...zdej me je pa spet zagrablo...:( ah..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 13.1.2010 18:25:38
|
|
|
|
pavlyna
|
BOSTINA, ja, sm vidla da si me dodala na seznam,...Hvala! ja, naša je stara dobri dve leti in sm full vesela, da jo imam! drgač pa vem kako se počutiš, ker sem bla pre 1. nosečnostjo na istem,....mam ful neredne cikle in posledično tudi neredne ovulacije in me je v prvo full skrbelo. Pa nama je uspelo v 7 krogu. Držimo pesti da bo mesec februar za vse nas in tiste ki še pridejo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 13.1.2010 20:47:13
|
|
|
|
Nitka
|
Bostina, vem kako ti je s kolegico, jaz imam v pisarni sodelavko, ki ima maja rok in se ji je zdaj začel trebušček že prav očitno kazat, je njen 4. otrok na poti in me tudi vsake toliko kaj vpraša glede paketa če kaj vem, pa zaradi dopusta, porodniške, vozičkov... pa sem si rekla, kaj čem, mi je fajn sodelavka in meni bi tudi prišlo prav, če bi mi kdo kaj povedal, če bi pozabila... a ker je moja želja velika, nič ne pozabim kar se tiče ali
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 13.1.2010 21:09:10
|
|
|
|
Beba78
|
Ojla! Punce, kdaj po O lahko pride do vgnezditvene krvavitve?? A je to prava krvavitev ali samo roza izcedek al oboje?? Jaz sem zdele zvečer na wc papirju opazila med sluzjo rdečko nitko... ...pa sem mislila, da sem ta teden v času O...lahko pa da se napoveduje kakšno vnetje ...joj, samo tega ne!! To mi je najbolj bedno! Dobrodošli novi čvekici, pavlyna in JB. Bostina, nič imeti slabe vesti zaradi svojih občutkov. Pa sej je to čist normalno. Bolje, da se jim prepustiš, kot da te samo zahrbtno mučijo. Itak bodo kmalu pozabljeni. Saj je sarar povedala, kaj je sanjala . Lep večer vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 7:25:37
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA drugač je ap tole ena fajna zadeva: http://menstruacija.si si lepo notr napišeš dneve M...pa ti pol samo izračuna plodne dni, ovulacijo,...pri men je zdej še vedno blo tk k je tam pisal, sam žal se še ni nč prjel... ta koledarcek je precej netocen, saj za moje plodne dni, sploh ce imas bolj neredne M, pa tudi ce imas redne, prehitro da O, saj meni. Boljsi je tale http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx res da je v hrvascini, ampak bolje racuna. Ce pa znate dobro anglescino pa je najboljsi http://www.fertilityfriend.com/ ampak jaz ga na zalost ne morem uporabljati . Drugace pa meni precej pomaga merjenje BT, da saj vem, kdaj je O mimo, in kdaj pride M, ker imam full zmesane cikluse.
< Sporočilo je popravil doloress -- 14.1.2010 7:27:21 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 7:29:22
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beba78 Punce, kdaj po O lahko pride do vgnezditvene krvavitve?? A je to prava krvavitev ali samo roza izcedek al oboje?? Naceloma 14 dni po O pride do M, do vgnezidtvene pa rpide nekje 10 dni po O, saj tako sem zasledila. Je pa bolj roza izcedek, kot pa prava krvavitev. Opisujejo tako, kot zacetek M.
< Sporočilo je popravil doloress -- 14.1.2010 7:30:13 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 8:44:13
|
|
|
|
korinca
|
Da vas malo podražim. Včeraj mi je moj pripravil lepo presenečenje. Ko sem prišla iz službe me je doma čakal maser . Dobra urica masaže me je čisto prerodila. Skratka čista 10-ka. Človek bi si mogu kako tako crkljanje res večkrat privoščit. ...Sej vem, da sem malo zašla iz osnovne teme, ampak se morm enmu takoj zjutri pohvalit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 9:27:19
|
|
|
|
malajka84
|
korinca tebe pa razvaja....sm fouš:) hehe ...no sej prou d te razvaja...moj pa tko no kaj pa vem....mogoč se bo tud kdja spomnu na kej posebnga;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 9:33:19
|
|
|
|
Beba78
|
Korinca, sej prav, da poklepetamo še o čem drugem...pa da misli skrenejo tudi drugam...nič narobe... In seveda super za tako razvajanje . Pa seveda dobro jutro vsem .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 9:51:45
|
|
|
|
malajka84
|
men se zdi tud čist fajn, d gremo mal s teme pa d se še o čem drugem pogovarjamo....no pa kokr kol..fajn je nekomu povedat vse skp..nekomu k pč razume kk je.... drugač pa....se vrnem nazaj na temo:)---moja M se dans poslavlja...in ta mesec bom spet pila krvomičnico...da vidmo...mogoč pa bo... a ve jeste folno kislino? al še ne?jst jemlem tifol, mi je G rekla mesec nazaj, d ga kr naj jemljem dokler se ne prime pa še pol dva mesca..tk d jo ubogam....upam, d ne za brezveze... no pa mal stran s teme....ve ste že zaposlene vse, al še študira katera?...mene še čakajo 4 zaj**** izpiti pa diploma..se jo zdej spravlam počas pisat.....d bi jo čimprej skp spravla, pol k izpite nardim jo pa pač prijavim pa zagovarjam...eh bohve kdaj bo to, kr sta dva prof za znort....ma enkrt bo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 10:18:49
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene med navijačice , želim vam veliko
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 10:38:31
|
|
|
|
korinca
|
Bostina, včasih jim je treba mal besede na jezik položit ;) ...Folno tut jest jemljem. Jem tut klomifen, pa še neki se me loteva, tko, da sem že ko stara mama , čez cel dan na arcnijah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 10:40:09
|
|
|
|
korinca
|
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO: XX.02. Evatisa (9. krog) XX.02. hrchy XX.02. mladika (4. krog) XX.02. pavlyna (1.krog) 01.02. Beba (5. krog) 01.02. Tejchy25 (21. krog) 02.02. didi82 (13. krog) 05.02. Arwenko 07.02. Doloress (5 krog) 07.02. BOSTINA (12.krog) 08.02. Nitka (6. krog) 08.02. JB (1. krog) 10.02. golobica82 (20. krog) 10.02. korinca (1.krog) 10.02. Arual (28. krog) 13.02. sarar 15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SKUPAJ NAS JE: 16 ___________________________________ user posted image user posted image user posted image NOSEČK:_______user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAČICE: Miklarom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 10:41:09
|
|
|
|
korinca
|
joj, dejte to lepš uštimat... ker dobile smo prvo navijačko...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 10:46:56
|
|
|
|
malajka84
|
ALI PRIČAKUJEMO: XX.02. Evatisa (9. krog) XX.02. hrchy XX.02. mladika (4. krog) XX.02. pavlyna (1.krog) 01.02. Beba (5. krog) 01.02. Tejchy25 (21. krog) 02.02. didi82 (13. krog) 05.02. Arwenko 07.02. Doloress (5 krog) 07.02. BOSTINA (12.krog) 08.02. Nitka (6. krog) 08.02. JB (1. krog) 10.02. golobica82 (20. krog) 10.02. korinca (1.krog) 10.02. Arual (28. krog) 13.02. sarar 15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ ) SKUPAJ NAS JE: 17 ___________________________________ NOSEČK:_______ NAVIJAČICE: miklarom
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 14.1.2010 10:49:03 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 10:48:29
|
|
|
|
malajka84
|
Evo popravla:) drgač pa če bo katera pč seznam dodajala...sam citira pa quote zgoraj pa spodi pobriše stran...pa je pol lepo, drgač pa tk jst vsak dan gledam pa mi ni težk to rihtat...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 11:12:23
|
|
|
|
Beba78
|
Bostina, jaz že delam, ampak za poleg sem si vmislila pa še magisterij...pa se mi je nekje na polovici ustavilo, zdej pa sploh ne uspem zbezat moje motivacije izpod postelje, da bi nadaljevala, čeprav imam slabo vest, ker bi rada do novembra končala s študijem, ker se potem začnem pripravljat na pravosodni izpit...ah, vedno je kaj boljšga za počet, kot se učit, pa četudi . Ampak sej bom, ta vikend zalaufam brez izgovorov ...hahaha... Folne kisline jaz še ne uživam posebej v tabletah, jo bom pa začela takoj, ko zagledam ...Jaz še iz prve nosečnosti prisegam na centramed mami, čeprav so tablete bolj konjske, ampak so mi zelo odgovarjale. Neverjetno, kako lepe nohte sem imela takrat...Zdej se mi pa na palcih ful grbančijo nohti...mogoče jo bom pa res začela že uporabljat... Bostina, kaj bi naj bila krvomočnica??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 11:14:12
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beba78 .Jaz še iz prve nosečnosti prisegam na centramed mami, čeprav so tablete bolj konjske, ampak so mi zelo odgovarjale. Neverjetno, kako lepe nohte sem imela takrat... jaaaaaaaa, jaz tudi!! Ful imam sedaj mocnejse nohte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 11:23:51
|
|
|
|
evatisa
|
Pozdravljene ja jz pa delam in ob delu še študiram tako, da je kr pestro, še posebaj k delam v zdravstvu.ja jz še ne jemlem folne,preden sva začela delat na sem jo jemala 3mesece in potem še 4mesece in ker kar ni in ni bilo sem obupala nad jemanjem. dec sem pa bila na laparo tako, da sedaj upam na najlepše in bom začela z jemanjem folne.1mesec pa že jemljem omga 3. drugače imam pa tudi jaz okoli sebe same nosečke tudi jaz imam pri srcu grenak priokus, čeprav iz srca vsem privoščim. tako pač je nimamo kaj. no lepo se imejte in čimveč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 11:39:36
|
|
|
|
malajka84
|
Krvomčnica je neka rastlina no smrdljivčica menda uradno kaj vem, pa baje pomaga pri zanositvi, da se ti maternična sluznica odebeli in je potem vgnezditev lažja. Evo čist na kratko pa enostavno sm ti to povedala, drugač pa na netu najdeš polno teh razlag na dolgo pa široko.:) Sem že pila ta čaj neki časa nazaj pa nč ni blo ma sm se odločla d ga spet pijem, k ga še ravno mam doma...pa k je tolk "dobr":) Mogoč pa bo....drugač pa, neki časa nazaj mi je kolegica dala mail ene vedeževalke, ki ti prek maila brezplačno odgovori na eno vprašanje...no kaj sm vprašala tk veste:)..no njen odgvoro je bil februar..tk da bomo vidli. Pr kolegici pa njenmu je zadela, pr sestrični tud glede nečesa drugega...tk da sem ta mesec optimistka spet...sam...pol pa ne bom več, ne vem mam take dni....ah..bo že bolš..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 12:41:30
|
|
|
|
sarar
|
bostina, boš videla, zdaj pa bo... sem sanjala drugače te pa čisto zastopim, in je normalno da imeš te občutke...ne vem kaj ti naj svetujem...jih ne boš več imela drug mesec ko boš tud ti vidla :)sej vidš da ti je vedeževaljka tud napovedala še nam zrihtej njen naslov drugače sem pa tudi jaz taka kot jb- boljš da nimam testkov pri sebi ko čakam drugače sem itak vedno prehitro delala, blo pa ni pol nič... zdaj jih pa tudi jaz ne bom več kupovala vnaprej... korinca,bravo... jz bi tud. ah, moj je tolk ljubosumen da me ne bi smel moški maser maserati, kaj šele da bi ga dam prpelav lepo da si uživala bostina, mislim da to jemanje tifola ni brez veze, je prav da ga jemlješ. jaz ga tudi jemljem. v lekarni je še celo rekla da je fajn celo nosečnost ga jemat, sam jz osebno ga bom tud še ene dva meseca po pozdravljena miklarom! lepo te je brati kako si?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 13:19:09
|
|
|
|
malajka84
|
ma ja sej Tifol bom jemala, če je tk rekla jo bom ubogala:) drugač pa..ja pridejo tak dnevi k mam že vsega dost sam pol tud minejo...tk d bo že,... glede one vedeževalke pa :renatatarot@gmail.com (napišeš vprašanje, ime pa datum rojstva)
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 14.1.2010 13:22:41 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?