jana84 -> RE: II pričakujemo februarja 2010 (16.2.2010 10:09:33)
|
ojla babnce, kako ste kaj? Mene je včeraj kar na rit vrglo ko sem šla enkrat popoldan na WC...Na vložku nek rjavkast izcedek...Pa sem rekla, na zgleda da tud ta mesec ne bo nič. Pol vsa žalostna in tužna[sm=smiley13.gif], pride možiček domov mu povem, da očitno tudi ta mesec nismo bili dovolj pridni, pa še on malo žalosten[sm=smiley13.gif]. Pol grem še enkrat na WC in vložek popolnoma čist, pa tud na toaletnem papirju ne duha ne sluha o kakšnem izcedku. [sm=zmeden.gif] Ponoči sem ene dvakrat šla čekirat na WC kakšno je stanje in je blo zmer čisto kot solza...Danes pa tud tako...Ne vem kaj me heca. Mogoče je pa to le dober znak. Ker ko sem bila noseča za Jakoba sem tud imea točno 15minut neki izcedek, pol pa ne duha ne sluha o njem...Tako, da upam da bo tudi tokrat tako uspešno[sm=smiley1.gif]. Test bom pa jutri delala, ker sva se z možem tako zmenila in bom kar počakala, da bo bolj ziher[sm=smiley24.gif]...Jaz bi ga itak že akr včeraj delala, ampak bom poskušala počakat...[sm=smiley29.gif] Vsem ki vas je obiskala tetka [sm=hudicek1.gif] vam pošiljam eno [sm=pikapoka2.gif] za več sreče v marcu ali pa kadarkoli že. Se pa moram malo pohvalit, da smo zjutraj našemili našega nagajivčka v tigerčka (no, njemu smo rekli, da je muca, ker to pozna); na glavico sem mu dala tak obroček z uhci, pa metuljška okorog vratu in repek na ritko...Pol sem mu pa še nekaj poskušala narisat na obraz, pa sem kupla očitno ene bolj švoh barve in se mu ni nič poznalo. Pa sem naročila možu naj ga v vrtcu mal pobarvajo, da bo maškarca...Prav simpatičen. Tako, zdaj pa se moram it počasi učit, da bom v petek šla na izpit in dobila kakšno pozitivno oceno...
|
|
|
|