jana84 -> RE: II pričakujemo februarja 2010 (15.2.2010 9:06:05)
|
Ojla punce! Lep vikend? Pr nas je bil prav lušten: v soboto sva z mamo cvrli krofe, mljask, mlajsk...Popoldan pa smo se z možekom in sinčkom zapeljali do obale - žal je bila že tema ko smo tja pršli [sm=smiley36.gif]...pa smo skočili v Müllerja, da sem sestri nabavla plenice za njeno mini mini hčerkico...Tako, včeraj, torej v nedeljo pa smo po kosilu oziroma ko se je naš pobalin zbudil (okrog15h) skočili na sneg...Naš fantina ga je bil tako vesel, da so se mu očke kar svetle...Pa se je sankal in drsal po ritki...[sm=smiley36.gif]faac, mali mož...Pol pa smo skočili še k tašči in tastu, ker je imel tast rojstni dan ta teden...Mal poklepetat in tako naprej...Pa smo pršli domov in hitro malega možička v posteljo, mi pa smo sledili prav kmalu za njim...In tako se je ta lep vikend končal...[sm=bravo.gif] Danes pa se odpravljam k okulistu, ker od poroda naprej ne vidim več tako kot se prej, na daleč kar ne morem in ne morem izostrit slike in me ful jezi, ker prej sem pa vidla kot sokol...Grrr...Sestri pa se je po porodu diptrija izboljšala [sm=zmeden.gif]...Ah bo že, bomo pa očalčka nosili če bo treba... Pr nas zaenkrat ni še nič novega...ampak se mi zdi, da se mi nekam povečuje beli tok...Upam, da bo res v sredo en lep dan in vam bom lahko sporočila, da me lahko prebarvate v veselo barvo... BLOOM1 tebi vse čestitke za [sm=nosecka.gif] in upam da se ti lepo izide, brez kakšnih zapletov... Ostalim pa, ki jih je ta nesramna tetka hudotetka [sm=hudicek1.gif] obiskala, pa en velik [sm=smiley31.gif]...
|
|
|
|