Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 16:37:04
|
|
|
|
pavlyna
|
Zdravo! Ja jst tud jemljem Tifol, sm ga tud v prvi nosečnosti, pa mi je bil kul, nisem imela nobenih stranskih učinkot, kot jih nekatere navajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 16:55:28
|
|
|
|
mladika
|
hej hej! evo da se vam še jaz malo pridružim...danes se je tut pri meni poslovila M,tko da gremo lahko ponovno v akcijo .BOSTINA nama če februarja rata pridelat bomo pa vrjetno istočasno pa še rodit bomo mogoče šle isti čas,če si ti tut danes končala z M.Jst sm tut še študentka 2. letnika,moj pa dela. evatisa- a potem študiraš na zdravstveni fakulteti?-ker jst tut "plavam" u teh zdravstvenih vodah moj pa že dela u zdravstvu. Ker se pa maserja tiče, ga mam pa jst doma z uradnim potrdilom,sam ne uprašat kokrat na vrsto pridem Sicer pa veste ka pravjo kovačeva kobila je vedno bosa .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 17:03:08
|
|
|
|
malajka84
|
mladika..najbolš d se zaklenemo u hišo, na vrata napišemo, da obiskov ne sprejemamo, telefone izklučmo...pa AKCIJA:) ma jst upam, da vsaj večini rata, če že ne vsem!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 17:21:47
|
|
|
|
mladika
|
jp to bi blo najbolš.Sam pol bi mogla jst rečt nadrejeni od mojga dragega u službi da nej mu da 1 mesec plačanega dopusta da mi mormo pridelat,ker je skor več u službi k pa doma.Pa še to k pride iz službe je pa čist raštelan in ga ne morm jst še s mučit .Ma nič punce jst vam povem da nam u februarju uspe,bo mogoče valentinovo kej pripomoglo k temu.držmo pesti.med tem pa ko čakamo si pa na rr-ju krajšamo urice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 19:44:26
|
|
|
|
JB
|
Boština glede kolegice Upam da vsem ki se že dolgo trudite rata v tem krogu,ker mislim da si najbolj zaslužite Jaz jem centramed mami,že kar nekaj časa. Drugače sem pa že redno zaposlena in imam kar nekaj let delovne dobe. Korinca tvoj mož je pa res fajn da te je takole presenetil...jst bi tud
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 8:28:29
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! kako ste?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 8:47:58
|
|
|
|
korinca
|
Jutrčka!!! Evo, končno dočakali peteeeekkk. Ta teden je bil prekleto dolg in to zaradi nedela, ki ga imam trenutno v službi Pri nas imamo hude vzpone in padce. Včasih sam sebe ne dohajaš, zdaj pa sem v obdobju, ko se pol šihta prekladam z leve na desno Ma ja, pa sej se ne pritožujem. V glavnem tudi jaz imam že kar nekaj delovnih let za sabo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 9:57:27
|
|
|
|
malajka84
|
JUTRO PUNCE..pr men se je dans poslovila tk d bomo začeli..:) drugač se pa spravlam na čistilno akcijo....je treba mal stanvanje porihtat...spet:) mejte se lepo kljub kislemu vremenu..no vsaj pri nas je tak...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 11:42:06
|
|
|
|
sarar
|
jeee bostina, kar v akcijo . saj veš, februar je naš, a ne? pr nas je tud kisu vreme ... mi je pa ratal vse zlikat... jee,bravo jz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 12:10:14
|
|
|
|
korinca
|
evo, tut moja se je danes končala. Še eno klomifenko jutr, po pa na polno ...novim zmagam naproti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 12:20:33
|
|
|
|
evatisa
|
tudi moja se počasi poslavlja.... ja mladika delam drugi letnik visoke šole za zdravstvo nm in delam v zdravstvu.no lep petek vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 13:34:12
|
|
|
|
pavlyna
|
Vse iz zdravstvenga foha al kako? Jst sm tud dipl.ms. še bl na frišno,....pa še iščem službo,.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 14:26:00
|
|
|
|
malajka84
|
haha...sm jst ugotovila d sm med samimi zdravstvenimi tule...no jst pa bodoča učitlca..tk d....mal kvarm povprečje;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 14:33:20
|
|
|
|
sarar
|
tud jz kvarim povprečje sem pa iz komercialnih vej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 14:38:13
|
|
|
|
Arwenko
|
Moja se je poslovila sicer že v torek, ampak čakam, da moj danes pride domov in potem . Sicer bi ovulacijo naj imela po izračunih naslednji petek in je kr kriza oziroma me skrbi pač, da jo bomo zamudili, ker od nedelje zvečer do petka pač ne moremo nič ne, ampak bomo videli. Bo že nekako...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 14:43:32
|
|
|
|
malajka84
|
midva bova pa ta krog vsak drug dan od dans pa skos do datuma naslednje pa še kej vmes, če nama bo zapasal:) k je mrzl zuni se je treba mal pogret:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 14:46:06
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA midva bova pa ta krog vsak drug dan od dans pa skos do datuma naslednje pa še kej vmes, če nama bo zapasal:) k je mrzl zuni se je treba mal pogret:) midva sva imela precej podoben plan za januar, pa nama ni uspelo... slo je samo do dneva O in se malo cez... potem pa nic vec. Veliko srece in predvsem uzitkov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 16:30:56
|
|
|
|
korinca
|
...vreme je čist tapravo za crkljanje :) in pred nami je vikend juhu!!! Privoščimo si ga
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 19:46:15
|
|
|
|
sarar
|
arwenko, zakaj pa vmes ne moreta ? ima tak šiht? pa naj v petek hit dam prihiti, bosta mogoče ujela... saj sem nek brala da baje 24 ur po ovulaciji še lahko zanosiš? ostale pa kar pridno telovadite . jaz pa ne morm... me že šravfa, jutri tečko dobim...pol pa tud jz hmal v akcijo lahko nočko vsem skupaj in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 21:45:25
|
|
|
|
golobica82
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA haha...sm jst ugotovila d sm med samimi zdravstvenimi tule...no jst pa bodoča učitlca..tk d....mal kvarm povprečje;) Jaz pa že učitlca :) bova kvarli skupaj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 21:47:45
|
|
|
|
golobica82
|
med tem, ko čakamo, da še en ciklus mine in vidimo kaj bo vam povem, kaj mi je danes mama rekla...Je rekla, da je brala, da ena zenska, ki ji ni uspelo zanosit je zanosila tako, da 14 dni ni videla moža...Povem jaz to možu in reče - super greva pol po tej logiki vsak na svoje potovanje in bova imela kar dva otroka mal za hec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 22:12:14
|
|
|
|
mladika
|
Pavlyna na kiri šoli si pa diplomirala,če smem prašat?ker jst pa študiram na ljubljanski fakulteti pa je kr za j****,upam da mi kmalu rata diplomirat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 16.1.2010 12:10:06
|
|
|
|
korinca
|
Mladika potem pa spijemo kak kofetek v strit kafeju ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 16.1.2010 12:40:26
|
|
|
|
malajka84
|
golobica82...pol te bom pa še kej ponucala:) eh hecam se..... glede te tvoje 14 dnevne odsotnosti..sm mojmu rekla za hec pač, pa je mel iste ideje k tvoj:)očitno majo isteje ideje ti naši deci:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 16.1.2010 12:47:32
|
|
|
|
pavlyna
|
mladika diplomirala sm na LJ fakulteti,....pri Zaletelovi,.... :) ja, ne govori fax totalno naporen,...od zjutraj do zvečer vsek dan,...pa še nič počitnic,....ufffffffffff, nevem če bi še enkrat to zmogla :)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?