Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 16:55:28
mladika
hej hej! evo da se vam še jaz malo pridružim...danes se je tut pri meni poslovila M,tko da gremo lahko ponovno v akcijo .BOSTINA nama če februarja rata pridelat bomo pa vrjetno istočasno pa še rodit bomo mogoče šle isti čas,če si ti tut danes končala z M.Jst sm tut še študentka 2. letnika,moj pa dela. evatisa- a potem študiraš na zdravstveni fakulteti?-ker jst tut "plavam" u teh zdravstvenih vodah moj pa že dela u zdravstvu. Ker se pa maserja tiče, ga mam pa jst doma z uradnim potrdilom,sam ne uprašat kokrat na vrsto pridem Sicer pa veste ka pravjo kovačeva kobila je vedno bosa .
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.1.2010 17:21:47
mladika
jp to bi blo najbolš.Sam pol bi mogla jst rečt nadrejeni od mojga dragega u službi da nej mu da 1 mesec plačanega dopusta da mi mormo pridelat,ker je skor več u službi k pa doma.Pa še to k pride iz službe je pa čist raštelan in ga ne morm jst še s mučit .Ma nič punce jst vam povem da nam u februarju uspe,bo mogoče valentinovo kej pripomoglo k temu.držmo pesti.med tem pa ko čakamo si pa na rr-ju krajšamo urice
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 8:47:58
korinca
Jutrčka!!! Evo, končno dočakali peteeeekkk. Ta teden je bil prekleto dolg in to zaradi nedela, ki ga imam trenutno v službi Pri nas imamo hude vzpone in padce. Včasih sam sebe ne dohajaš, zdaj pa sem v obdobju, ko se pol šihta prekladam z leve na desno
Ma ja, pa sej se ne pritožujem.
V glavnem tudi jaz imam že kar nekaj delovnih let za sabo...
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 9:57:27
malajka84
JUTRO PUNCE..pr men se je dans poslovila tk d bomo začeli..:) drugač se pa spravlam na čistilno akcijo....je treba mal stanvanje porihtat...spet:) mejte se lepo kljub kislemu vremenu..no vsaj pri nas je tak...
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 14:38:13
Arwenko
Moja se je poslovila sicer že v torek, ampak čakam, da moj danes pride domov in potem . Sicer bi ovulacijo naj imela po izračunih naslednji petek in je kr kriza oziroma me skrbi pač, da jo bomo zamudili, ker od nedelje zvečer do petka pač ne moremo nič ne, ampak bomo videli. Bo že nekako...
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 19:46:15
sarar
arwenko, zakaj pa vmes ne moreta ? ima tak šiht? pa naj v petek hit dam prihiti, bosta mogoče ujela... saj sem nek brala da baje 24 ur po ovulaciji še lahko zanosiš? ostale pa kar pridno telovadite . jaz pa ne morm... me že šravfa, jutri tečko dobim...pol pa tud jz hmal v akcijo lahko nočko vsem skupaj in lepe sanje!
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.1.2010 21:47:45
golobica82
med tem, ko čakamo, da še en ciklus mine in vidimo kaj bo vam povem, kaj mi je danes mama rekla...Je rekla, da je brala, da ena zenska, ki ji ni uspelo zanosit je zanosila tako, da 14 dni ni videla moža...Povem jaz to možu in reče - super greva pol po tej logiki vsak na svoje potovanje in bova imela kar dva otroka mal za hec