Pikicapokica6 -> RE: Fiksni zobni aparat (22.4.2010 9:46:39)
|
Fino, da sem našla to temo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz nosim zobni aparat od meseca decembra, se pravi cca 5 mesecev. Imam fiksnega, v barvi zob. Zaenkrat se ni še čisto nič obarval, upam, da tako tudi ostane. Je pa res, da ne pijem kave, ne koka-kole, niti ajvarja ne maram. Treba se je malo izogibati taki hrani, ki hitreje obarva zobe in aparat. Hodim k dr. Lazarjevi v Radovljico in jo moram ZELO pohvalit. Rezultati pri meni so že zelo opazni, kar ne morem verjet, da je to mogoče, saj sem imela med zgornjo dvojko in štirico za cel zob prostora, zdaj pa ga skoraj ni več opazit. Res neverjetno. Žal mi je, da že prej nisem to zrihtala, saj sem ravno tako kot marsikatera odlašala, ker me je skrbelo, kako bom to prenašala. Na začetku malo boli, potem pa se navadiš. Res ni panike. Treba ga je seveda večkrat na dan čistiti, pa če kdaj ne moreš, tudi ni panike. Na splošno pa je seveda treba pazit na higieno. Aja, nosim aparat samo na zgornjih zobeh, prišel pa me je točno 1550 €. Daleč naokrog najceneje! Da bi šla v penzijo, o tem pa na žalost nič ne vem. Imam pa eno VPRAŠANJE: koliko časa ste nosile aparat in ali je vaš problem bil bolj zahteven ali je pa je šlo za manj zapleten primer? Pri meni je glavna težava samo to, da sem imela med dvema zoboma prostor, ki pa je že skoraj popolnoma zapolnjen.
|
|
|
|