twetka -> RE: klomifenke 2010 (2.4.2010 7:43:07)
|
Dobro jutro. Danes je sicer zame že dan, sem pokonci že od 4, tako da spala sem ene 3 urce. Danes je moj 32 dan in pričakujem menstro, ker sem testirala in je test negativen. Sem ga mičken verjetno posračkala. Ob 4 sem šla lulat pol spet ob pol 5 ker me je grozno tiščalo in spet ob 5 takrat sem testirala. Kaj mislite, sem prepogosto lulala, da bi kaj zaznalo??? Verjetno je rezulatat realen, je pa en dan pred predvideno M oz dva dni če b v nedeljo prišla na 34 dan tako kot je prvič, drugič pa na 33. Js sem se sprijaznila, morem povedat da začuda nisem razočarana, počutim se odlično, sem se kr malo sprostila, vem da bom mogla pač na preiskave in nej naredijo kar morajo pa bomo potem mogoče lahko imeli našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], dokler se bom pa popolnoma posvetila sebi. Zdej sem bla res napsihirana, sem ves čas imela občutek da sem lačna, da se neki dogaja in pol kr misliš da moreš pojest vse kar vidiš in zdej lahko z mirno vestjo spet začnem hujšat, se pri telovadbi malo bolj gnat, kar se zdej ta teden nisem mogla pa upala, včeri sem pa prvič odpovedla, so me prsi tako bolele da nisem mogla skakat, pa po dvajsetih minutah sem dobila grozne krče v trebuhu in sem se res malo zamislila kaj pa če je ratalo, no pa sem danes vidla da ni. Če pa je test karkoli prikril se bo pa itak vidlo čez neki dni če tečke še vedno nebi bilo. Testirala sem s CB in bi verjetno moglo bit realno, imam pa na zalogi še BC če bi slučajno kaj zamujalo da bomo na tekočem. Drugače pa klomifenke, sem vesela da sem vas spoznala, sem se imela ful lepo v teh treh mesecih z vami in hvala vam za vso podporo in pozitivne misli, rada vas imam zelo, brez vas ne vem kako bi vse to zdržala. Nisem še dala veliko skozi, kot nekatere, pa sem včasih kr obupala in res občudujem vse ki se že leta in leta trudite neuspešno. Pravijo da kar nas ne ubije, nas naredi močnejše in to drži. Tako, ta mesec se js poslavljam od klomifenk, mogoče pa še pridem čez mesece nazaj ko bomo šli v prvi postopek, se pa itak tipkamo na kakem drugem forumu. Mislim da me lahko date tudi iz seznama ven. Želim vam veliko uspeha v tem letu in čimveč bebic. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|