twetka -> RE: klomifenke 2010 (31.3.2010 12:34:23)
|
Kaj pa vem, pol sem pa razočarana, ker je mala verjetnost da bi zanosila, kolker sem zdej razmišljala pa se malo postavla na realna tla, da glede na mojo težo in na moje folikle ki so bili vidni verjetno nebo nič, ker niso dost zrastli ne vem. Sicer bla je tista sluz, vem pa ne kaj je pomenila, tako da ne vem če so sploh počili oz bli dost veliki. G mi je takrat govorila, sicer ful pozitivno in da so folikli ful lepi, pa da se ne smem z drugimi primerjat, če drugim ne rata, sam vseeno kolker berem druge, majo ene lepše folikle iz večje in ne vem če so moji mičkeni kaj naredili imam pa vsaj eno mičkeno potrditev da so pa le bili pa ne glede na izid. Malo sem nervozna, rada bi da se čimprej ulije da neham potihem upam, ker sem izmučena in si postavim še druge cilje poleg tega, ker zdej mi 3 mesece samo to gre po glavi in ni preveč ok to, ker samo to še razmišljam imam pa še 1000 stvari ki bi jih lahk počela pa jih nisem ker sem bla depresivna in vse, tako da zdej ta mesec se začne novo obdobje in začnem tudi druge stvari razmišljat kae se pa tiče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] bo pa itak prišel v mes spontano če ne pa gremo verjetno že v poletju na IUI pa bo takrat spet novo upanje. Sem se sprijaznila da pač letos še nebom mamica upam da bom drugo leto imela malo več sreče. Vem pa da bo tečka prišla zato, ker sem dobila krče danes in vprašanje časa je kdaj se bo ulilo, glede na to da je danes 30 dan in da sem imela zdej 2 ciklusa različna, lahko verjetno pričakujem zdej te 4 dni, najkasneje pa v nedeljo, če pa je nebo bom pa v soboto iz firbca testirala.
|
|
|
|