|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
21.1.2010 10:52:06   
twetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se morem prav nasmejat!! Nobena od nas ne ve ka se dogaja, še smešno je poleg vsega hudega.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.1.2010 11:07:24   
Nalina
Twetka, citiram Reša: "Če ste (ženske) pa megle." user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.1.2010 11:27:12   
twetka
Mene pa zej že prav daje res sam morem zdržat do ponedeljka a bojo kolker tolk realni rezultati

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.1.2010 12:47:03   
mag3
Ojla punce. Kako smo kaj? Še en teden do mojga dan D. Ampak nič ne čutim, da bi bli kaki znaki user posted image . Tudi nobenih znakov kakšne vgnezditvene ....
Tako, da bo treba še kar veselo user posted image .
Kaj pa ve? Je kaj?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.1.2010 12:59:05   
twetka
Mah pri meni se mi zdi da se vse bolj kot ne okoli psihe vrti. Bomo videli kaj bo, me pa vedno bolj muči spet testiranje. Danes imam 26 dan pa ne vem kaj nej, če bi stestirala s CB če bi bli rezultati že zanesljivi, drugače pa mislim da v nedeljo ali pa v ponedeljek bi mogli bit da potem začnem z dabrostonom, če nebo user posted image . Kaj menite pupe?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.1.2010 13:06:28   
mag3
Počak še ene par dni, tam do nedelje, ko bo 29. dan. Ma škoda denar stran metat za teste, ker vprašanje kdaj res že pokaže.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 356
21.1.2010 13:09:30   
spaghetek
twetka: raje pocakaj se do nedelje vsaj

Jst mam danes 14. dan cikla, ovulacije (klub Klomifenu) pa se vedno od nikoder. :(

kako ste pa drugace danes?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 357
21.1.2010 13:37:05   
twetka
jaoo a mislite da bom zdržala user posted image user posted image user posted image sili mi v oči test, ga morem nekam vtaknit da ga nebom vidla. Mah js sem prehlajena že cel teden, drugač sem pa kr ok no.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 358
21.1.2010 13:45:05   
mag3
SKRIIIIIIIIJ si test. Itak, če ti ne bo pokazal, boš čez par dni spet delala, če ne bo user posted image .

Tudi jaz sem že od nedelje nekaj prehlajena. Zdaj me pa že dva dni grlo mantra. user posted image  Da bi mi bilo vsaj slabo al pa da bi mi šlo kaj na bruhanje, ... user posted image  Nič.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.1.2010 14:01:33   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek

Jst mam danes 14. dan cikla, ovulacije (klub Klomifenu) pa se vedno od nikoder. :(

kako ste pa drugace danes?

spaghetek: jst sem mela ovulacijo17dan, tko je bazalna pokazala in bolel me je k norc. Pa tudi www.fertilityfriend.com , kamor si pišem temperaturo jo je označu. Tko da še je čas user posted image

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.1.2010 14:02:21   
majčii
wiiii pa sem se navadla citirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.1.2010 14:21:51   
mag3
Tudi jaz imam ovulacijo šele 15, 16 dan.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.1.2010 14:23:39   
mag3
Majčii se je treba tu registrirat( http://www.fertilityfriend.com/), da lahko pol karkoli delaš na tej strani??

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.1.2010 14:29:09   
twetka
Meni je pa bolj psihično slabo po moje si domišljam vse skup. Edino to je da sem zdej ene 2 dni fuul lačna pač kot pred menstro. Včeri sem tut po moje mela malo bolj psihičnega izvora slabost. Delala sem mojemu tople sendviče in so se mi prav gabili, da sem si pol naredla enga samega samo s sirom, ne vem no. P S I H A!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.1.2010 15:30:31   
korinca
ahoj, pupe!
Tale klomifen očitno nekaterim res ,malo podaljša ciklus. Danes sem bila spet na uz in lej ga zlomka moji foliklčki so popenili. " dni nazaj še čista žalost, dons pa en 14 in en 15 mm. user posted image
Tko, da upanje ostaja...

twetka, teb pa mal samokontrole user posted image Boš vidla kok bo slajši un taprav, tanelažnjiv rezultat...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.1.2010 15:41:41   
mag3
Korinca in potem Uz danes, na kateri dan ciklusa imaš O?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.1.2010 16:15:37   
cokoladka10
pozdravljena mag3

sem ravno domov prišla. Da najprej odgovorim na tvoje vprašanje in sicer otrok še nimam, stara bom pa 29 let. Kar nekaj časa se že z možem trudiva, vendar šele sedaj bova probala na klomifen. V ponedeljek bom videla, če sploh bo ovulacija, bo že 18. dan, da ne bo že prepozno in g. ne bo opazila, ko bi vsaj reagirala na klomifen:)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.1.2010 16:29:04   
mag3
Držim pesti zate Čokolada10. user posted image
In vse ostale, ki si zeeeeeeeelooooo želimo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.1.2010 16:31:34   
korinca
danes sem bila 12 dan ciklusa. G pravi, da naj bi bila ovulacija tja začetek drugega tedna, se pravi 17, 18 dan...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 369
21.1.2010 16:33:27   
mag3
Uuuuuuuu, pol pa zdaj s polno paro user posted image user posted image .
Držim pesti! user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.1.2010 16:35:01   
mag3
Še nakaj me zanima, če ima katera kaj izkušenj oz. znanja glede Ovul.testov. Tisti dan, ko se pokažete dve črtici user posted image , ko je test pozitiven. Kaj to pomeni?? Da je ta dan O ali naslednji oz. ????

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.1.2010 16:49:40   
korinca
jap, sem ga že zjutraj pred šihtom zahakljala user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.1.2010 17:06:32   
mag3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.1.2010 18:35:45   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Majčii se je treba tu registrirat( http://www.fertilityfriend.com/), da lahko pol karkoli delaš na tej strani??

Ja moreš se registrirat, sej ni nč tazga, pol maš pa en mesec zastonj še en koledarček, ki ti kaže predvideno O in dneve po,... Drugače pa ti pol ostane samo graf,... Jst izpolnjujem že 3 mesece in se lepo kaže user posted image
Sicer rezultatov še ni (no upam da so pa še ne vem).....
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.1.2010 20:53:56   
cokoladka10
hoj hoj,

punce malo me zanima na koliko dni user posted image oz. na koliko dni je priporočljivo glede na kvaliteto sperme? Sicer še vedno čakam, če bo kaj z O v ponedeljek imam pa vseeno občutek, da se nekaj dogaja.

vidm, da si nekatere že merite BT, no tolk daleč jaz še nisem prišla oz. se nočem preveč s tem ukvarjat, ker bi bila potem samo še bolj obremenjena.

mam še eno vprašanje, ali je g. kateri rekla, da mora shujšati zaradi PCO in da bo potem lažje zanositi. Meni je zadnjič, ko sem bla na na UZ in je vidla, da klomifen ni "še" (vsaj upam) prijel. Sicer pa naj povem, da nisem ravno močna ampak nekje srednja postava z malo dodatka:) ... in naročila, da mora moj delat spermiogram..... ni mi jasno zakaj on, če jest nimam O???...kaj menite?

se beremo...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?