|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
20.1.2010 14:59:22   
Nalina
Hej hoj punce user posted image

Vam še jaz pošljem en sončen pozdravček :) Tu pr nas imamo sončka, po dooooolgeeeeem času, jaz pa se moram učit. :( Me počasi mineva vse. Bljek. Pomoje bom kar odmaširala na sprehod user posted image , ker itak ne najdem enih zapiskov in izgleda, kot da se bom mogla prijavit na naslednji rok. user posted image

user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.1.2010 15:06:51   
anau
IZVIRNO SPOROČILO: twetka

anau, glede lužnika sem pa slišala ful slabo stvari s strani moje sorodnice, da se je do nje zelo grdo obnašal, jo
žalil ko je bila debela pa se menda zelo norčeval. Tako da ne vem no za vsakega je nekaj slišat.

ja je pač tako,pri enem je nekaj vredu ,pri drugem pa kaj drugega.
georgijeva me je pustla čakat več kot leto in ni me dala kam naprej,niti pregledat me ni hotela,ko sem imela vmesne krvavitve da bi vsaj videla kaj in kako. ma zdaj je že kar je.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.1.2010 15:23:37   
twetka
js pač nimam zaenkrat slabih izkušenj in ne vem če bi se prestavljala, ker po eni strani lahko pridem tako daleč da na koncu ne bom imela ginekologa. Meni doma vsi svetujejo nej pač ostanem tu in da ne moreš gledat na mnenja drugih , sam normalno da te pa zanimajo izkušenje drugih tudi glede na to kar pač slišiš pa bi rad poskrbel za svojega otroka po najboljših močeh. js bom vidla kako bo vse skupaj potekalo, če bo prišlo tako daleč pa če bom vidla da njen odnos ni ok se bom takrat prestavla.

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.1.2010 15:27:41   
anau
IZVIRNO SPOROČILO: twetka

js pač nimam zaenkrat slabih izkušenj in ne vem če bi se prestavljala, ker po eni strani lahko pridem tako daleč da na koncu ne bom imela ginekologa. Meni doma vsi svetujejo nej pač ostanem tu in da ne moreš gledat na mnenja drugih , sam normalno da te pa zanimajo izkušenje drugih tudi glede na to kar pač slišiš pa bi rad poskrbel za svojega otroka po najboljših močeh. js bom vidla kako bo vse skupaj potekalo, če bo prišlo tako daleč pa če bom vidla da njen odnos ni ok se bom takrat prestavla.
ja saj imaš prav.če tebi odgovarja,ostani pri njej in ne oziraj se na mnenja drugih.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.1.2010 16:41:10   
twetka
To bom zdej zaenkrat, sam nisem pa čist mirna vseeno, glede na to kolk čujem od ljudi. Ni mi vseeno da je o njej tolk govorit, ker normalno da se pol sprašuješ kaj je z njo narobe. Upajmo da ko bomo tako daleč da bo vse ok.

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.1.2010 16:54:27   
Nalina
Twetka, resnic je toliko, kolikor je ljudi. user posted image Ne se obremenjevat s tem. Če je tebi uredi, bodi vesela, da je tako in ne spreminjaj ničesar. Konec koncev si ti na koncu sama z njo. Ljudje se zelo odzivamo na druge in tudi drugi se odzivajo na nas. Veliko nemogočih ljudi ima može in žene user posted image  

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.1.2010 17:16:08   
twetka
mah ja ne bom se obremenjevala, joooj še 4 dni user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.1.2010 18:12:19   
spaghetek
Se mal pa konec sluzbe za danes! Komi cakam. :D

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.1.2010 18:20:26   
twetka
kje pa delaš?

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.1.2010 18:28:22   
spaghetek
Delam kot vodja oddelka v enem podjetju, ki se ukvarja z managementom podatkov in podatkovnih baz. Pa ti?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.1.2010 18:32:03   
cokoladka10
Pozdravljene punce,

naj se vam pridružim. Malo sem prebirala ta forum, pa sem se odločila, da tudi jaz zaupam malo svojih težavic. Trenutno sem na klomifenu tretji krog. Na prejšnjem in zdajšnjem (13. dan) UZ žal ni bilo ovulacije. Ponovitev imam tako drug teden (20. dan), pa me zanima, če je katera imela ovulacijo tako pozno po klomifenu. Danes je 15. dan po klomifenu in sem opazila čisto majhen košček krvave sluzi, ali je možno, da je to ovulacija?.

Vprašala bi vas tudi, če se kateri dogaja tudi to, da ima po jemanju klomifena, lahko že pred menstruacijo daljšo šibko krvavitev (trajala je tudi po 14 dni) in je bila zelo šibka, tako da je sploh nisem smatrala kot menstruacijo. Potem pa je naslednja prišla zelo močna.

Hvala za vaša mnenja.

Vsem tistim, ki trenutno čakate na user posted image želim, da jo končno zagledate. Toliko za prvič, pozdrav, cokoladka:)

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.1.2010 18:35:14   
twetka
Spaghetek, končujem šolo pa iščem službo.

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.1.2010 18:36:16   
twetka
cokoladka dobrodošla med sotrpinkami user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.1.2010 18:46:30   
cokoladka10
upam, da bomo lahko s skupnimi izkušnjami prišle do odgovorov in čimprej dosončkov user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.1.2010 19:12:41   
twetka
To tudi js upam, pa da bomo ena drugi v podporo v teh trenutkih

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.1.2010 19:52:39   
mag3
Čokoladka dobrodošla med nami. Lahko ti povem, da jaz sem končala zdaj 4. krog Klomifena. Tudi jaz opažam, da imam po Klomifenu par dni pred user posted image  nekakšne izcedke, rjavkasto-rdečkaste, ki trajajo po tri dni, potem pa dobim pravo, močno user posted image .
Ker si nova, te bom vprašala, če že imaš kaj otrok in koliko si stara?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.1.2010 19:56:49   
twetka
js sem mela izcedek samo v nedeljo pa v ponedeljek čist mičken, zdej pa že dva ni ni nič videt tako da sploh ne vem pri čem sem, špikalo me je dans pa enako kot da bi mogla bit user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.1.2010 20:25:18   
Nalina
Twetka, katero šolo pa končuješ, če lahko prašam? user posted image Firbec totalni hehe

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.1.2010 20:48:33   
twetka
haha ni panike, ekonomsko, matura še fali, naslednji mesec zdej mam pa me je že strah kako bo vse skup zneslo. jaooo že dva dni se počutim kot balon, sam še to manjka da eksplodiram user posted image user posted image user posted image user posted image mam vse znake za user posted image je pa ni še videt niti malo tako da sploh ne vem kaj se z mojim telesom trenutno dogaja. Razmišljam da ta BC ni preveč zaneljiv kaj pa vem in ne bom več kupovala, ker tut če je nosečnost malal verjetnost da bi zaznalo glede na to kolk je mičken kaj pa vem CB je malo večji pa več urnina spravi vase se pravi večja zaznava hormona. Tako da če nam ni ratalo naslednji mesec samo CB.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.1.2010 22:07:24   
Nalina
Neeeeee eksplodiraaaaat user posted image user posted image user posted image Bomo držale pesti, da rata. user posted image Vsekakor je zadnja stvar, s katero se je fajn ukvarjat šola, ko vidiš +. Zato bi jaz tako rada hitro končala pa kr vlečem, vlečem .... 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.1.2010 7:30:39   
majčii
dobro jutro user posted image

jst končujem filozofsko in kot študentka že 2 leti delam v nepremičnin.agenciji.
Nalina ti se tud neki učiš,... katero šolo pa ti?

jst sem dns tok dobre vole, k se mi je učer ratalo navadt eno snov, ki jo drgač plonkam že od srednje šole :D Sedaj mam pa ustni izpit, je treba pa kr znat user posted image
Proti jutru so me neki prsa bolela, tko da sem zjutri za ljubi mir šla delat bc, pa ni blo nič ( no lahko bi razpravljala o tem, da mogoče je bla rahla senca- temnejša bela na prostoru za prvo črtico,... user posted image )  mislim sej za moj test je še prezgodej, sem mela ovulacijo šele v soboto (no bolel me je že tko in bt se je tud dvignila), tko da nisem neki žalostna :D

Eh komi čakam naše +

LP

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 346
21.1.2010 7:31:51   
majčii
aja a na seznamčki se je že kej spremenilo? bi ga lahk mal osvežile a?
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.1.2010 10:06:14   
twetka
Hihi pa je že četrtek jao še neki dni. Ma js sem v ponedeljek delala test, pa zdej glih razmišljam glede tistega izcedka pa ko me je bolelo v nedeljo in možno da je šele takrat bla ovulacija, kaj pa vem. Glede učenja je pa res groza, js se spravljam ful težko sam se se nekak spakirala pa delam vsak dan malo v mes pa berem forumuser posted image Enostavno sem si rekla naučit se morem user posted image bo pa itak če bo spomntano prišel v mes. Učenje mi je po eni strani spet važno da zaključim šolo in imam več možnosti za službo, imam pa še neke plane za nadaljne izobraževanje oz. en mičken poklicni tečajček ki če se ne motim traja pol leta pa če bo vse po sreči bom v tistem dobla službo. tk mičken preko vez. Sej kam pa pridemo dans brez vez, nikamor!!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.1.2010 10:42:12   
saruška
no punce, da vas še jaz na hitro pozdravim...

če glih pijete kavico user posted image čin... evo pri nas na obali je sonček, zdej sem dve uri uživala ob morju, nikjer nobenega, tišina, mir...

mater ste pa vse pridne da se tako učite, sej jst bi se tudi, samo volje ni, ker že delam, pa časa tudi ne user posted image ...

drugače pa pri meni še nič novega, M zaenkrat še ni, malo me špika, pa neha, pa rahel rdeč izcedek pa tudi to neha...  tako kot twetka tudi jaz nimam pojma kaj se dogaja user posted image

ajde punce fajn se imejte, lep dan!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.1.2010 10:45:51   
Nalina
Če kaj razumem, je odpor do učenja. Majči bravo za izpit!!!! Pol je že mimo. user posted image Jaz sem na Pef, razredni pouk in imam še dva izpita, ki se mi tako upirata, da ju prestavljam že več kot dve leti. Katastrofa. Se mi pa sedaj že malo mudi, ker se mi ne da ukvarjat s tem, da mi bodo slučajno spremenili kakšne pogoje za diplomirat, kar se zgodi, če ne diplomiram do konca septembra. Se mi zdi tako trapasto, da sem prej delala po 10, 11 izpitov na rok, madona zdej pa dveh ne morem. Eh.

Mene že par dni daje desni jajčnik, tako da sploh ne vem, kaj se tam dogaja. We shall see.

Bom objavila seznam danes spet :)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?