TIBIDABO
|
OJ, če še lahko jaz nekaj vprašam..... Tudi jaz imam nagledan ta voziček, pa me zanima, ali se da obrnat zadeva, da imaš na začetku obnjenega proti sebi, pol ko je pa radoveden, pa kontra..... Tut mene zanima cena, če ima katera kakšno informacijo..... v italiji seveda, tu tak vemo koliko stane......se razlikuje od trgovine do trgovine.... mala biba, sprašuješ, če se da GT3 obrniti v obe smeri vožnje... no, jaz nima tega vozička, imam enega nemškega Gesslein Vision S loop, trikolesnika, ki mije neprimerno lepši od GT3 in bol praktičen. Tudi mi imamole športni del, kljub temu, da sem rodila v začetku oktobra...športni del se da obračat v obe smeri vožnje. Sicer imajo mehke košare, ampak jaz je nisem vzela. Jaz našo tamalo dobro oblečem v pajaca pa fino zavijem v dekice in ji ni mrzlo.Košara se mi sploh ne bi finančno povrnila, ker naša ni nekaj preveč navdušena nad vozičkanjem, notri spi le 30-40 minut, če je pa budna pa ni šans, da bi bilo vozičkanje zanimivo., pa še na živce ji gre,ker mora biti tako oblečena in ne more ravno mirno z rokicami mahat...Zdaj sem ji začela že malo višje vzdignjen položaj dajat, ker je tak firbec in hoče vse naokrog videt, čeprav še ni stara niti 3 mesece, bo čez 6 dni...Ko zaspi, pa jo spustim v vodoraven položaj... No, ta voziček Gesslein je tudi cenejši (400 evorv)...od GT3 in zraven lahko dokupiš tudi adapterje za lupinico maxi cosi in roemer, mi jih nismo vzeli, ker ne vozim otroka po trgovinah... aja, vozičkov pa prodajajo v nobeni navadno otroški trgovini, ampak na spletu D&B trade... upam, da sem ti kaj pomagala LP
< Sporočilo je popravil TIBIDABO -- 2.1.2010 11:03:22 >
|