Janci F
|
Mi imamo tudi Peg Perego GT3 in ga ne zamenjam za nič na svetu. Kupili smo ga aprila 2009 in naš se v njem počuti zelo dobro. Imamo tudi košaro in mi je bila dokler sem jo uporabljala zakon. Nismo jo uporabljali samo za v voziček, ampak tudi za dnevno spanje, saj smo jo imeli ves čas v dnevni sobi in ne vem kako bi brez nje. Velika prednost je bila tudi zato, ker moram po stopnicah iz hiše in sem lahko noter "zapakirala" in ga v košari nesla ven in nato samo postavila na voziček. Uporabljali smo jo pa slabih 5 mesecev, ker potem naš ni šel več notri, saj je bil že prevelik. Pri 6 mesecih je bil velik 73,5cm, sedaj je pa star že skoraj 7 mesecev. Nimam popolnoma nobene kritike za ta voziček, edini minus tega vozička je velikost zloženega, midva imava velik avto pa ga komaj noter spraviva. Nisem pa popolnoma razumela kaj ste se v prejšnjih postih pogovarjale o premikanju strehe. Aja, pa še to. Ko smo mi kupovali voziček, sem tudi preverila na večih koncih koliko stane in sem na koncu ugotovila, da ni niti 50€ razlike. Pri nas je pa najceneje, če ga kupiš direktno pri uvozniku in sicer nam je dal 5% popusta na gotovino in še 5% popust, ker smo kao v Peg Perego klubu. So me samo v trgovini vprašali če želim in sem rekla ja, ni pa nobenih obveznosti. Pri cenah v Italiji predlagam, da se pozanimate kaj točno je vključeno v ceno, ker vem da so takrat dali manj v osnovnem kompletu kot pri nas in ko si to prištel skoraj ni bilo razlike. Pa tudi nisem prepričana, če lahko uveljavljaš garancijo pri nas, če kupiš v tujini. Vsaki, ki jo zanima ta voziček predlagam, da gre v Trzin v njihovo poslovalnico kjer ti res voziček pokažejo tako kot je treba in ne tako kot ga v teh otroških trgovinah. Vsaj pri nama je bilo tako, da so nama ta voziček predstavili v Pikapolonici in Baby centru (sploh ne bom omenjala, da ga niti zložiti niso znali, pa je zelo enostavno) in ko sva šla v njihovo poslovalnico (takrat je bila še v Šiški, sedaj so v Trzinu) sva izvedela za en kup funkcij, ki jih nikjer niso pokazali, za določene so celo rekli, da jih nima. Več info na www.mami.si , nisem plačana da delam reklamo, samo res sem bila zadovoljna z njimi.
< Sporočilo je popravil Janci F -- 1.1.2010 19:42:23 >
|