Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:50:59
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute smeh nikoli ne skodi.....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: muco Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ... pa zeeezaaaam seee miška mora najprej svojga dedca v red spravit njemu verjetno ni več pomoči Čez koleno naj ga da ,če ga biksa. huh, leder pa bič...
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:52:41
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: muco Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ... pa zeeezaaaam seee miška mora najprej svojga dedca v red spravit njemu verjetno ni več pomoči Čez koleno naj ga da ,če ga biksa. vidim, da velik zamujaš
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:52:48
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hey! hoj
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
mene paze mal skrbi....kaj pa ce sem....ammmm, kako se ze rece? perpetuum mobile?
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 8:18:29
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hey! hoj hej ho
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 8:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
hey! cin s kavo!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 8:54:51
|
|
|
|
Colt
|
Mislim da bom rel res kavo skuhat zdele in jo svoji serviral pod speči nos. Ma da se zbudi
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:14:30
|
|
|
|
Šarki
|
haii! se pridružujem s kavo p.s. miska, dej mi povej kaj je tistle perpetuum od včeraj... ne štekam--- sm skori blond
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
sarki, to je masina(ni jim se ratalo je narest), KI SAMA sebe napaja t energijo....ne rabi zunanjih pogonov za delovanje
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:17:54
|
|
|
|
rija
|
jutro s kavo miška, pa daj reci....da si vsaj nekaj zrihtala pismo, tega tvojega deda bo treba posilit, da bo sploh videl, kaj zamuja
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:19:09
|
|
|
|
Šarki
|
aha.. tnx in.. kako ste kaj??? ste kupli avto?? vem da sm mal uzad za svetom
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
rija...31.12 smo ob pol polnoci ze vsi spali
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:20:09
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute rija...31.12 smo ob pol polnoci ze vsi spali ja, kaj pa včeraj
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:20:39
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute rija...31.12 smo ob pol polnoci ze vsi spali ja pol zihr že od lanskega leta nista
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
šarki, letos še ne
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:24:47
|
|
|
|
rija
|
miškica, kar nepotešena postanem, ko te berem res bo treba nekaj ukrenit glede tvojega dedca...
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:26:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa my god ženska malo samospoštovanja sebe da bi meni to moj naredi-enkrat in nikoli več Kot prvo bi pa pred vrati spal za začetek Saj ne podpiram njegovega dejanja, daleč od tega, samo tale je pa huda.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
bomo nekako zrihtali....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa my god ženska malo samospoštovanja sebe da bi meni to moj naredi-enkrat in nikoli več Kot prvo bi pa pred vrati spal za začetek Saj ne podpiram njegovega dejanja, daleč od tega, samo tale je pa huda. ledena bi ga za cas posla zrihtala
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:34:59
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa my god ženska malo samospoštovanja sebe da bi meni to moj naredi-enkrat in nikoli več Kot prvo bi pa pred vrati spal za začetek Saj ne podpiram njegovega dejanja, daleč od tega, samo tale je pa huda. ledena bi ga za cas posla zrihtala Ledena,od mene je pa dobila en pisker ledene vode po glavi. Pol sem ga pa na noge postavla in sem mu jasno povedala,da imamo načrte in naj se jih drži. Ledena voda je pomagala Btw,jaz sem mislila,da je odšel s firme nekam pit,v resnici so se ga pa kar tam,vsi skupaj nažgali. In seveda moj drugače ne pije in ga je takoj pobralo. Zdaj me je pa zbudil z eno veliko kavo
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
madela, dobesedno vode???
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:38:07
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute madela, dobesedno vode??? Dobesedno Pod pipo sem držala 2 litrsko ročko in to sem mu vlila na glavo....2x,da je ziher pomagalo! Pa še hvala mi je rekel
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 2.1.2010 9:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
haha, dobra si
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?