Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 19:10:07
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute muco, sploh se nisem ne vceri ne danes nic....ce odstejem deci pa pol kihanega vina.... mam pa za danes v planu.... a to maš nek bolan vin, dati kiha al kok drugače imaš pa za pospravljat letos še dovolj časa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 19:13:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 19:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
barika, a ti se ni jasno, da ne znam tipkat????? poglej kolko mojih tem je popravljenih.....se dobro, da ne pise kolkokrat sem popravljala....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 20:09:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 20:27:31
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute barika, a ti se ni jasno, da ne znam tipkat????? poglej kolko mojih tem je popravljenih.....se dobro, da ne pise kolkokrat sem popravljala.... ali popravljena servisirana že vemo da nisi Skrajni čas je,da se miško poservisira!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 20:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jaoooo, pa kaj ste se name spravli zdaj????
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 20:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Se čudiš???
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jaknik, a si ti kj jezna name
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:12:04
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaoooo, pa kaj ste se name spravli zdaj???? mišek a si na servisu???? nikjer te ni??
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:12:31
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaknik, a si ti kj jezna name žal nisi na servisu
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaknik, a si ti kj jezna name žal nisi na servisu hahaha shorty!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:19:26
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute barika, a ti se ni jasno, da ne znam tipkat????? poglej kolko mojih tem je popravljenih.....se dobro, da ne pise kolkokrat sem popravljala.... ali popravljena servisirana že vemo da nisi Skrajni čas je,da se miško poservisira! a organiziramo akcijo, pa ji najdemo nekoga
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute barika, a ti se ni jasno, da ne znam tipkat????? poglej kolko mojih tem je popravljenih.....se dobro, da ne pise kolkokrat sem popravljala.... ali popravljena servisirana že vemo da nisi Skrajni čas je,da se miško poservisira! a organiziramo akcijo, pa ji najdemo nekoga mater ste vse slepe. muco se ji tle ponuja že dolgo časa. edino ne vem, kako bo šla mačka na miško
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:24:05
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute barika, a ti se ni jasno, da ne znam tipkat????? poglej kolko mojih tem je popravljenih.....se dobro, da ne pise kolkokrat sem popravljala.... ali popravljena servisirana že vemo da nisi Skrajni čas je,da se miško poservisira! a organiziramo akcijo, pa ji najdemo nekoga [/quote nekoga,ki bo opravil novoletni remont.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:26:09
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute barika, a ti se ni jasno, da ne znam tipkat????? poglej kolko mojih tem je popravljenih.....se dobro, da ne pise kolkokrat sem popravljala.... ali popravljena servisirana že vemo da nisi Skrajni čas je,da se miško poservisira! a organiziramo akcijo, pa ji najdemo nekoga mater ste vse slepe. muco se ji tle ponuja že dolgo časa. edino ne vem, kako bo šla mačka na miško Ker sem jaz muco pač ne pridem v poštev kaj čmo.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:26:15
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute barika, a ti se ni jasno, da ne znam tipkat????? poglej kolko mojih tem je popravljenih.....se dobro, da ne pise kolkokrat sem popravljala.... ali popravljena servisirana že vemo da nisi Skrajni čas je,da se miško poservisira! a organiziramo akcijo, pa ji najdemo nekoga mater ste vse slepe. muco se ji tle ponuja že dolgo časa. edino ne vem, kako bo šla mačka na miško o vidim, vidim, sam miš in maček ne vem kaj še čakata
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:41:55
|
|
|
|
muco
|
Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ...
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ... pa zeeezaaaam seee miška mora najprej svojga dedca v red spravit
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:45:35
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ... eh, pa ne bod zdej malenkosten no
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:46:16
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: muco Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ... pa zeeezaaaam seee miška mora najprej svojga dedca v red spravit njemu verjetno ni več pomoči
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: muco Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ... pa zeeezaaaam seee miška mora najprej svojga dedca v red spravit njemu verjetno ni več pomoči no, še vedno zagovarjam, da se najprej reši doma, če se lahko. potem pa dalje. saj, zezamo se pa še vedno lahko, kajne? ker se tako smešno sliši- muca na miš
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hey!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
smeh nikoli ne skodi.....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:49:58
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: muco Če sem opazil ,da rabi servis,še ne pomeni,da se ji ponujam! Sploh pa če bi se muco z miško mucal ... pa zeeezaaaam seee miška mora najprej svojga dedca v red spravit njemu verjetno ni več pomoči Čez koleno naj ga da ,če ga biksa.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 1.1.2010 21:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hey! daj, zgini s teme, da se zmenimo, kako te bomo zadovoljili
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?