Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Jaz pa iz wcja Živjo Lisička Kaj pol, a je že kera pogruntala kako je z Repko? Rep te lahko useka, če te zanese iz wc. Nisem tako atraktivna, da bi me sploh omenjal kjerkoli. Ni ti dolgčas, zato pusti dolgčas doma, kjer imaš kup dela in pusti Rep-ke, ki te bodo mazile, zaradi žlehtnobe pa s kavlji pozdravile. Če vam je dolgčas, sporočite, vas bom zaposlila tako, da bo tudi internet crknil. Sposobna punca za vse. Zanima me, se boste z menoj ukvarjali ali s portalom? Da se zmenim v naprej. Kle javkate, ko vam noht narobe štrli, pa kaj pol, če nisem ok - očitno še nikomur ni bilo zelo hudo, da ste se pripravljeni delati norca, namesto, da bi vas zastonj stala topla beseda. Ko bom prebrala naslednji spet post jamranja, vam bom zabrusila, samo ne bom ****, ker le to dajete prvi. Colt, torej, na moj izpostavljen post glede pareze dialisa, prosim zrelost, ne rabiš biti otročji in spraševati tu. Imaš tudi pvt sporočilo, če te kaj resnično zanima, ne rabiš frajerišat, ker s svojimi potezami izpadeš ubog. Branjevke so na trgu, nisem tržna vrednost, čeprav je očitno po povpraševanju, ker nisem tu gor in nikjer za prodajo, da bi o meni lahko sploh razpravljali, razen, kolikr vam dovoli8m, zato je odprt post z moje strani. Lahko pa postopam glede vas podobno, samo bo za vas bolj drastično, če se spustim tako, kot vi v mene. Colt, zakaj, sem padla sploh v ta post? Dolžna ne bom - ko boste najmanj pričakovali, to naj si zapomni tudi Jerneja. Hvala.
< Sporočilo je popravil Repka -- 30.12.2009 1:01:30 >
|