Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:39:57
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: rija ja: pejte seksat kako, če enih doma ni, ene so pa s tičem skregane no, pa smo odkrili razlog za babjo tečnobo premalo seksa. končno verjamem enemu mojemu prijatelju.... Ja, zakaj so pa deci tečni pol? ker jim babe ne dajo.... ker so jezne nanje...začaran krog....
< Sporočilo je popravil rija -- 29.12.2009 22:40:22 >
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:40:37
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: muco Včasih z gobcem ni skregana s tičem pa je , kaj naj si pa takrat mislim? Da nima postavljenih prioritet . Hmmmm... mrbit maš pa tiča bolj strupenga od gobca.... Verjetno bo to,da je bolj strupen,ampak zakaj ga ma pa včasih rada. Čuj, muco, veš, tak je. Strup je dober v majhnih dozah. Ko je dost, je dost. Pretiravat se ne sme s takimi rečmi. Kdo je rekel,da smo pretiraval? Kolk strupa pa ti še normalno prebaviš? pa jaz sem ti Savinjčanka po rodu, nam je strup v krvi
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:41:17
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: rija ja: pejte seksat Klinc, moj je na piru, nč ne bo dans. moj pa še zdej igra pikado,.... Ja mojga tut še ne bo kmal nazaj.Tako, da jaz grem pa spat počas, saj se bo mali kmalu zbudil in bi rada vsaj nekaj spanca not pobrala. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:42:21
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: rija ja: pejte seksat Klinc, moj je na piru, nč ne bo dans. moj pa še zdej igra pikado,.... Ja mojga tut še ne bo kmal nazaj.Tako, da jaz grem pa spat počas, saj se bo mali kmalu zbudil in bi rada vsaj nekaj spanca not pobrala. Lahko noč. evo moj se je glihkar prikazal skozi vrata
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:42:26
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Če bi njega sedaj človek vprašal je tud najbolj ubogi, ker mora sam it spat pa tako redko je doma. Ampak če kaj ne prenesem je pa to, da cel dan nekaj kritizira. Smo bli v šopingu z mojim avtom- nisem prav parkirala, nisem se prav zaustavla, potem sem pri kosilu napačno jed naročilo ( za mene !!!) ampak ker smo bili v balkanski gostilni bi moral on izbirat- mislimk, česar koli sem se lotila je bilo narobe. In zdaj jaz ne grem v posteljo ker bi verjetno tud seksala narobe!!!!! Hudinja, Teharje ali kje drugje?? kar se tiče vožnje, moj me kritizira, potem ga pa nočen nikamor peljat, pa spet ni ok, tak da on mene vozi okol, jaz pa samo sebe in otroka (takrat ga pustim doma) moj je dal tavečjega spat in zram zaspal , jaz pa malega pa tudle bluzim po RR, pa Hausa gledam...
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:42:39
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: rija ja: pejte seksat Klinc, moj je na piru, nč ne bo dans. moj pa še zdej igra pikado,.... Ja mojga tut še ne bo kmal nazaj.Tako, da jaz grem pa spat počas, saj se bo mali kmalu zbudil in bi rada vsaj nekaj spanca not pobrala. Lahko noč. Ja, naj ti bo lahka. klinac, mene pa lakota... že pečem bagetke....jaoooooo, a je možno, da imaš PMS na 14 dni?
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:43:07
|
|
|
|
muco
|
Zakaj nisem savinjčanke oženu?
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:44:30
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 a je možno, da imaš PMS na 14 dni? daj, ti meni raje povej, če je možno, da imaš durh marš PMS
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:44:36
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Zakaj nisem savinjčanke oženu? Jbg...
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:46:40
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 a je možno, da imaš PMS na 14 dni? daj, ti meni raje povej, če je možno, da imaš durh marš PMS Najprej imaš PREDms, potem MS in za njim POms....pa skos neki dogaja .....
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:47:46
|
|
|
|
muco
|
Kar je je !Glede PMS,to ni to ampak mislim,da ovuliraš
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:48:57
|
|
|
|
rija
|
mater...jaz samo žerem celi mesec neki MS
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:50:07
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco mislim,da ovuliraš sam ko jez ovuliram....nisem tečna....sploh ne samo lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:51:15
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Kar je je !Glede PMS,to ni to ampak mislim,da ovuliraš u matr....
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:53:26
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: muco mislim,da ovuliraš sam ko jez ovuliram....nisem tečna....sploh ne samo lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Aha... potem bo to res tooooo.... a bi malo bagetke s česnom pa sirčkom?? RAj ne grem naštevat, kaj vse sem že požrla danes...jaoooo
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:54:36
|
|
|
|
rija
|
neee... mam raje bagetko, predhodno začinjeno z ananasom....
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:54:56
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: muco Kar je je !Glede PMS,to ni to ampak mislim,da ovuliraš u matr.... Kaj je a si ti tud lačna ,moja je takrat najbolj potrebna.Verjetno bi mogla bit lačna.
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej tle ste tok aktivne - nej mi ena pove kje naj stauham koledar Dwayne-a Johnsona??
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:55:21
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Sej sem rekla moški - ali jih res potrebujemo?????????Da nam pamet solijo - ko, da se že ženske ne rodimo bolj pametne kot so pa oni pri 30. Ampak me tako lepo prosi, da pridem k njemu v postelju. Lep večer še naprej!!!!! Mal jo lepo poprosi pa že teče ,prej je pa godrnjala čez njega . Tako je.Moj kolegica vedno pravi, da ko se skrega s tipom se skrega z njegovim gobcom in ne tičem . Ko se moja skrega z mojim gobcem pa se posledicno tudi z mojim tičem. a misliš, da se sekira?
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:55:58
|
|
|
|
rija
|
Wtf je DJ?
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:56:58
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: luan Midva sploh ne smeva iti skup po nakupih .Je moj hujši kot kaka baba.Sva stanovanje rihtala je tako kompliciral okol kakih zadev, da mi je bilo na koncu že čisto vseeno koliko stane, samo da plačam in grem domov. ja, moj je isti. Ko si je omislil, da NUJNO rabiva mikrovalovno, sem ga kr samega nagnala v trgovino, ker se mi res ni dalo več... sem mislila, da bo doktoriral na teh mikrovalovkah... da ne omenjam, on meni ni kupil likalnika, on mi je privlekel RAKETO od likalnika.... ker šrota pa on že ne bo kupoval...in je matral tistega prodajalca v trgovini, da se mi je revež že smilil... Ej, si predstavljaš, da bi najina šla skup v nabavo.Pa saj bi verjetno tut štacuno zaprl in se poskril . Ja, sej zakaj misliš da se mojemu zmerej uspe zdilat za kak popust.... oni bi mu VSE dali, kaj hoče, sam da že gre ven to ti o mojmu govoriš al kok?? ker veeeeedno teži za popuste, pa šola trgovce
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:57:38
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Sej sem rekla moški - ali jih res potrebujemo?????????Da nam pamet solijo - ko, da se že ženske ne rodimo bolj pametne kot so pa oni pri 30. Ampak me tako lepo prosi, da pridem k njemu v postelju. Lep večer še naprej!!!!! Mal jo lepo poprosi pa že teče ,prej je pa godrnjala čez njega . Tako je.Moj kolegica vedno pravi, da ko se skrega s tipom se skrega z njegovim gobcom in ne tičem . Ko se moja skrega z mojim gobcem pa se posledicno tudi z mojim tičem. a misliš, da se sekira? Sekira se moj tičko! REVEŠ
< Sporočilo je popravil muco -- 29.12.2009 23:01:28 >
|
|
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 22:59:24
|
|
|
|
rija
|
tukaj zgleda ko moj možek....če vzameš glavo stran....
< Sporočilo je popravil rija -- 29.12.2009 23:01:41 >
|
|
RE: Gud ivnin, evribadi! 29.12.2009 23:01:08
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija neee... mam raje bagetko, predhodno začinjeno z ananasom.... kinky rija ...al tvoji ovariji govorijo v tvojem imenu?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?