Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 21:28:04
|
|
|
|
maja1488
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 21:28:05
|
|
|
|
lake
|
Končno je zaspala, spala je samo zjutraj eno urco, in nato od 11h nič več. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kako pa pripravite ponoči mleko? imate vodo v termoski pa samo hitro zmešate s prahom ali že prej pripravite? Zvečer pogrejem vodo in jo dam v termovsko. Pa če bom mela srečo mogoče ne bom nikol padla po stopnicah, ker napol spim KatMat Definitvno je treba neki narest, ker nezdravljena poporodna psihoza se lahko razvije v shizofrenijo. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Zdej bom šla pa k mojemu bova gledala en film "sramne dlačice" o enem tipu k ma ne vem kok žensk pa doma ženo hm..... ne vem kje jih bo gledu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 21:37:52
|
|
|
|
majana79
|
lake J. je tut šele končno zaspal, ampak zato ker sta z mojim prej oba zaspala pred tvjem in to ob 6, k ga ponavadi že za spat rihtamo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 21:55:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ej, ampak za v Kaščo pa jst ne morem imet ta novih čevljev Zakaj pa to sej kašča je orng restavracija boš lahko šminkirala z novimi čevlji Ona misli da gre na kmete Na krvavice in zelje Ja, kam pa drugam! enkrat si me že nafarbala flaska...Še enkrat me pa ne boš kaj sem te že nafarbala Se ne spomnim...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 22:27:35
|
|
|
|
lake
|
Sm se spomnla da sm mela še perilo v pralnem stroju . Zdej grem pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 22:33:07
|
|
|
|
HM84
|
Danes ste pa vse kar zgodaj odpeketale spaat... Za mano pa je dokaj uspešen oz.neuspešen dan... Uspešen zato, ker sva šle s kolegico same v Lj in obredle skoraj vse možne trgovine...iskale sva smučarske bunde in čevlje, pa zame snežke.... No, dobile nisva nič od tega Jaz sem spet zapravla v Mullerju, namesto snežk sem pa kupila "zimske all starke" Domov sva pripeketale ob 21h, mali pa je že spal. Bravo očka Grem pošnofat še malo nazaj.... Aja, tudi jaz si vodo dam v termosko... LAhko noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:07:45
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro Pa je šel nazaj v službo ...mi je kar malo hudo ker bom zdej sama,pa bo že moglo bit. Moram priznat da kakšen dan tud previla nisem jaz Maja ,tko da sm mela tud jaz zdele tole dopust. Bo že...spali smo T še kar spi...Maj se dere v stajici ker ne more vstat ker ma še pižamo in mu drsi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro pri nas smo pa vsi pokonc T. gre v vrtec, z N. bove pa mal uživale
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
moj ima pa dopust, k mora ponucat lanskega tak da je še ta teden doma drug teden k bi mi pa bolj odgovarjal da bi imel dopust bo pa delu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:36:43
|
|
|
|
Dudica1
|
No zdej smo pa vsi pokonc...Maj bo šou pa očitno nazaj spat ker je zaspan.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:38:10
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spal smo bolj za en drek, moj je bi celo noč pokonc, ker kao ni mogu spat, v sližbo pa sploh ne vem kjad je šel, očitno sred noči.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:47:01
|
|
|
|
Dudica1
|
...je šel v službo še mal podremat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! še dobro, da sem včeraj U.ja pustila babici, ker sva z O.jem po vrtcu norela s sanmi po bližnjem hribu. sem se počutila kot otrok! tale zima mi je všeč! in ponoči je zopet nekaj zapadlo,... tako lep razgled imam z okna, ko je parkirišče z avtomobili vred zasneženo. majana, ja, imaš prav,... glede sedežkov na sankah. vidiš, na to nisem pomislila... ko je bil O. še tako majhen, je bil sneg samo 2-3 dni, se mi zdi in takrat še nismo imeli sank. bi res morale imeti varovalno ograjico še spredaj. vodo za ponoči sem imela pripravljeno v termoski, a kaj ko sem se zbudila tako brljava, da sem ga priklopila nase,... in to se potem spomnim, ko je že veselo vlekel. pa je bilo danes kar okej,... vso noč je spal v svoji posteljici, zbudil se je pa samo 3x, se mi zdi. se je pa O. stiskal k meni kot mali medvedek,... ja, pa nova luč nam končno sveti v dnevni sobi. je bilo treba zamenjati del kabla,... kot bi imeli sonce!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:52:58
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas ga je spet čez noč kar nekaj zapadlo...snega...je glihkar še enkrat plužu super izgleda naš razgled
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 7:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
k.tja: za novo luč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, Cveka,... je pojedla kar nekaj časa in živčkov,... ko bi bila vsaj kristalni lestenec, da bi vedela, zakaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pri nas ga je spet čez noč kar nekaj zapadlo...snega...je glihkar še enkrat plužu super izgleda naš razgled hvala enako..... mi imamo pogled na zasneženo gmajno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
današnja šala dneva: Tarzan je celo življenje živel v džungli in ni imel pojma o seksu. Jane se je odločila, da mu to obrazloži zelo simbolično, kot otroku: Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moraš ti svojo cunjico oprati v mojem pralnem stroju. Naslednjih pet noči je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha. Ko je že precej izmučena Jane uspela priti do sape, mu reče: Tarzan, poslušaj me. ... Preveč pereš ti svojo cunjo. Izpral je boš. Moraš malce redkeje, nekako na tri do štiri dni. Tarzan jo posluša in naslednji mesec Jane ni niti povohal. Jane, že malce iznervirana, vpraša Tarzana: Tarzan, kaj ti je? Zakaj že cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju? Tarzan ji ves vesel in srečen pove: Tarzan naučil prati na roke!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:15:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pri nas ga je spet čez noč kar nekaj zapadlo...snega...je glihkar še enkrat plužu super izgleda naš razgled hvala enako..... mi imamo pogled na zasneženo gmajno ja sej na eno stran mamo tud mi na gmajno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:18:11
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* današnja šala dneva: Tarzan je celo življenje živel v džungli in ni imel pojma o seksu. Jane se je odločila, da mu to obrazloži zelo simbolično, kot otroku: Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moraš ti svojo cunjico oprati v mojem pralnem stroju. Naslednjih pet noči je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha. Ko je že precej izmučena Jane uspela priti do sape, mu reče: Tarzan, poslušaj me. ... Preveč pereš ti svojo cunjo. Izpral je boš. Moraš malce redkeje, nekako na tri do štiri dni. Tarzan jo posluša in naslednji mesec Jane ni niti povohal. Jane, že malce iznervirana, vpraša Tarzana: Tarzan, kaj ti je? Zakaj že cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju? Tarzan ji ves vesel in srečen pove: Tarzan naučil prati na roke! Jutro! Spali smo kar okej, dokler je ni moj ob 5.30 zbudil, ker je mogu na letališče...In zato, ker on vstane, moramo bit vsi pokonc?Sem prou besna. Eno oko imam čist krvavo spet-sploh ne vem, kaj mam to eno čudno vnetje-sploh se ne pocajta.... H. se je naučila prav zverinsko dret-v bistvu prou kriči, ne vem kako bomo tega otroka obvladali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:24:54
|
|
|
|
Dudica1
|
evo našo zimo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:25:53
|
|
|
|
Dudica1
|
z mobitelom je slikan ker ne najdem fotoparata tko da se mal slabš vid
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, zdaj mi je pa prav nerodno, ko moram gledati naš sneg,... spet sem ti fouš! Tanja_ imaš prav vnetje ali so ti žilice popokale? za tvoje oko! tudi U. se zna prav zverinsko dreti,... čari odraščanja.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe dudica...dajva jim pokazat kaj je to ''sneg'' !!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 8:35:02
|
|
|
|
KatMat
|
uuu mate lepo!!!!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?