Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem izgubila Urbano preveri še enkrat vse žepe! torbo, denarnico,... mora biti nekje!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:19:01
|
|
|
|
majana79
|
fenk ju flaska dej preveri denarnico al pa žepe... maja, naš se še doji, po 3x-4x. Prvič in drugič vem da ful jé, ker kar hlasta, za ostalo pa ne vem, ker zaspim zraven
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:19:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Sem izgubila Urbano preveri še enkrat vse žepe! torbo, denarnico,... mora biti nekje! Ma jo iščem že od včeraj ko zmešana. Še sneg sem šla brcat če je kje pred vhodom ven padla. Nič, sem jo preklicala- dobroimetje se mi prenese. HB. Sej ne vem kako mi je to uspelo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:31:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro!!!! Hvala za voščila punce moje !lake ti si faca Drugače pa-Hana preživela rezanje podjezične vezi. Smo se že zmenili z zdravnico, da jo pripeljemo nazaj, ko bo začela jezikat, da ga nazaj priveže Ma super je ta naš otrok, samo malo je pojokcala, pol se je pa takoj msejat začela, pa par kapljic krvi je bilo in to je to. lina kako naj ti povem, kaj bi naročila?Dam kar link ali kaj? Aja, glede nočnega dojenja-mi smo ga ukinili, odkar ji zvečer dam flašo AM. Ker mislim, da če zvečer popije 150ml tega mleka, pa še pri meni, da ne more bit ob treh lačna. Sem ene par noči sicer dudo nosila, ker se je okol treh ubdila, pa mal tečnarila, ampak zdej pa brez problema spi do petih zjutraj, takrat jo pa podojim.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo se že zmenili z zdravnico, da jo pripeljemo nazaj, ko bo začela jezikat, da ga nazaj priveže
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:38:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Smo se že zmenili z zdravnico, da jo pripeljemo nazaj, ko bo začela jezikat, da ga nazaj priveže Superca!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas je U. skoraj vso noč priklopljen. če ne na joški pa na flaški s čajem,... koliko pa popije,... se bolj carta. zdaj, ko je dobil zobek, bomo morali to počasi ukiniti. kako? si ne predstavljam,... če bi mu bilo kaj do dude, se mi problem ne bi zdel tako velik,... kaj naj mu najprej ukinem: joško ali flaško?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:56:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro!!!! Hvala za voščila punce moje !lake ti si faca Drugače pa-Hana preživela rezanje podjezične vezi. Smo se že zmenili z zdravnico, da jo pripeljemo nazaj, ko bo začela jezikat, da ga nazaj priveže Ma super je ta naš otrok, samo malo je pojokcala, pol se je pa takoj msejat začela, pa par kapljic krvi je bilo in to je to. lina kako naj ti povem, kaj bi naročila?Dam kar link ali kaj? Aja, glede nočnega dojenja-mi smo ga ukinili, odkar ji zvečer dam flašo AM. Ker mislim, da če zvečer popije 150ml tega mleka, pa še pri meni, da ne more bit ob treh lačna. Sem ene par noči sicer dudo nosila, ker se je okol treh ubdila, pa mal tečnarila, ampak zdej pa brez problema spi do petih zjutraj, takrat jo pa podojim. kam si dala to prerezat??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 10:57:34
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pri nas je U. skoraj vso noč priklopljen. če ne na joški pa na flaški s čajem,... koliko pa popije,... se bolj carta. zdaj, ko je dobil zobek, bomo morali to počasi ukiniti. kako? si ne predstavljam,... če bi mu bilo kaj do dude, se mi problem ne bi zdel tako velik,... kaj naj mu najprej ukinem: joško ali flaško? Joško definitivno. Mene je s tem cartanjem celo oglodala, ker ni pila ampak počasi počasi ribala in grizljala. Za pop*****. Meni se tudi ne da iz hiše, pa bo treba it v pisarno, pol pa za Mašo na uro pravljic. Zarja tečnoba je dobila še levo spodnjo enkico danes. Dudi na seznam plis! Pa še tiste slikce (kaj sploh imamo) ...Zarja je hrano, se plazi po vojaško (ne kobaca), sedi še ne, vstaja tudi ne, hodi tudi ne valda, če obstaja kak znakec za sitnobo kr pripopaj zraven.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:06:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Pospravljam cunje...jih nisem že 100let
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:11:04
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro!!!! Hvala za voščila punce moje !lake ti si faca Drugače pa-Hana preživela rezanje podjezične vezi. Smo se že zmenili z zdravnico, da jo pripeljemo nazaj, ko bo začela jezikat, da ga nazaj priveže Ma super je ta naš otrok, samo malo je pojokcala, pol se je pa takoj msejat začela, pa par kapljic krvi je bilo in to je to. lina kako naj ti povem, kaj bi naročila?Dam kar link ali kaj? Aja, glede nočnega dojenja-mi smo ga ukinili, odkar ji zvečer dam flašo AM. Ker mislim, da če zvečer popije 150ml tega mleka, pa še pri meni, da ne more bit ob treh lačna. Sem ene par noči sicer dudo nosila, ker se je okol treh ubdila, pa mal tečnarila, ampak zdej pa brez problema spi do petih zjutraj, takrat jo pa podojim. kam si dala to prerezat?? ORL na Metelkovi. Zakaj?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, kakšen postopek odstavljanja pa si imela? če bi bilo možno bi se izognila pretiranemu joku, ker takrat popustim...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:21:34
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja maja, kakšen postopek odstavljanja pa si imela? če bi bilo možno bi se izognila pretiranemu joku, ker takrat popustim... To pa pomojem ne bo mogoče. Mislim, da je povsod situacija ista- otročki so zdaj že tako veliki, da preizkušajo, kje je meja, postavila mu jo boš pa lahko edino ti. Odloči se, kaj želiš in potem pri tem vztrajaj. Jok pa sigurno bo. Ampak, če veš, da ni lačen, ker je jedel, da ni polulan, pokakan, da ga nič ne boli, ga pusti naj se zjoka, če si se odločila, da je konec nočnega crkljanja. Jaz sem H. samo enkrat pustila,pa je jokala mogoče 5 minut, pa še to ni bil jok, ki nekaj potrebuje, ampak bolj glasno razlaganje, naj jo dvignemo In zdaj imamo mir ponoči. Je pa res, da sem ravno zato uvedla zvečer pred spanjem flašo, da vidim koliko spije in vem, da ne more bit lačna. Predvčerajšnjim, ko mi je spila samo 80 ml, sem jo ob 3.30 vseeno dvignila in nahranila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:30:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro!!!! Hvala za voščila punce moje !lake ti si faca Drugače pa-Hana preživela rezanje podjezične vezi. Smo se že zmenili z zdravnico, da jo pripeljemo nazaj, ko bo začela jezikat, da ga nazaj priveže Ma super je ta naš otrok, samo malo je pojokcala, pol se je pa takoj msejat začela, pa par kapljic krvi je bilo in to je to. lina kako naj ti povem, kaj bi naročila?Dam kar link ali kaj? Aja, glede nočnega dojenja-mi smo ga ukinili, odkar ji zvečer dam flašo AM. Ker mislim, da če zvečer popije 150ml tega mleka, pa še pri meni, da ne more bit ob treh lačna. Sem ene par noči sicer dudo nosila, ker se je okol treh ubdila, pa mal tečnarila, ampak zdej pa brez problema spi do petih zjutraj, takrat jo pa podojim. kam si dala to prerezat?? ORL na Metelkovi. Zakaj? jaz ji bom dala tud
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:38:17
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro!!!! Hvala za voščila punce moje !lake ti si faca Drugače pa-Hana preživela rezanje podjezične vezi. Smo se že zmenili z zdravnico, da jo pripeljemo nazaj, ko bo začela jezikat, da ga nazaj priveže Ma super je ta naš otrok, samo malo je pojokcala, pol se je pa takoj msejat začela, pa par kapljic krvi je bilo in to je to. lina kako naj ti povem, kaj bi naročila?Dam kar link ali kaj? Aja, glede nočnega dojenja-mi smo ga ukinili, odkar ji zvečer dam flašo AM. Ker mislim, da če zvečer popije 150ml tega mleka, pa še pri meni, da ne more bit ob treh lačna. Sem ene par noči sicer dudo nosila, ker se je okol treh ubdila, pa mal tečnarila, ampak zdej pa brez problema spi do petih zjutraj, takrat jo pa podojim. kam si dala to prerezat?? ORL na Metelkovi. Zakaj? jaz ji bom dala tud Tija ima tudi to?Kr dej, ni nč takega poseg, pa pol vsaj ne bo imela problemov z izgovorjavo. Drugače je pa ta dr. fulllll prjazna in v bistvu si hitro na vrsti-jaz sem klicala sredi decembra pa sva imeli danes-manj kot mesec dni.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:42:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja maja, kakšen postopek odstavljanja pa si imela? če bi bilo možno bi se izognila pretiranemu joku, ker takrat popustim... Takega brzinskega. Pri šestem mesecu sem ji zvečer nardila flaško in podojila (mi je blo mleka premalo). Normalno sem jo dojila čez dan in ponoči (na 15 minut al pa na pol ure se je zbujala in cucljala, pila ni skor nič). Ko so se mi pred tremi tedni bradavice tko vnele in ble razpokane sem najprej ukinla čez dan, ko pa je začela tečt kri z mlekom pa sem nehala še ponoči. Ni nič jokala al bla kej užaljena. Zdaj se zbudi 1x na noč in takrat dobi flaško (120ml). Aja tisto prvo noč, ko je nism priklopla se je zbudila ene 3x in mal postokala, sem dala flašo mleka. Takoj naslednjo se je zbudila sam enkrat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je povsod situacija ista- otročki so zdaj že tako veliki, da preizkušajo, kje je meja, postavila mu jo boš pa lahko edino ti. Odloči se, kaj želiš in potem pri tem vztrajaj. Jok pa sigurno bo. Ampak, če veš, da ni lačen, ker je jedel, da ni polulan, pokakan, da ga nič ne boli, ga pusti naj se zjoka, če si se odločila, da je konec nočnega crkljanja. se mi zdi, da ga teli zobki preveč žulijo ponoči... nočem, da preveč joka, da ne bi zbudil še O.ja... vedno je nekaj, vem. bo pa počasi prišel čas, ko ga bom odstavila. sicer je bilo pri O.ju lažje, ker se je cartal z dudo, U. ima pa flaško, ki jo bom tudi ukinila,... mu bom najprej ukinila nočni čaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa pripravite ponoči mleko? imate vodo v termoski pa samo hitro zmešate s prahom ali že prej pripravite?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:49:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kako pa pripravite ponoči mleko? imate vodo v termoski pa samo hitro zmešate s prahom ali že prej pripravite? Vodo pogrejem 15 sec v mikrovalovki in dam 4 merice mleka. To je to.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:57:34
|
|
|
|
šivilja
|
Pri nas je isto -celo noč gor pa dol. Starejša dva sta vsaj dudo akceptirala občasno, pri Hani pa jo imamo samo za zgubljat in občasno prestavljat iz ene rokce v drugo. Sva se ravnokar vrnili iz Poliklinike, sva bli pri ortopedu in so kolki končno v redu in ni treba več hodit . Moja mala lumpa je imela spet celo noč žurko in je zdaj zjutraj nadoknadila, zujena je bila v bistvu samo v ordinacijo, ko sem jo zbudila, drugače pa sem jo ene štirikrat prestavila iz avta v voziček in nazaj in je vse prespala ali pa nazaj zaspala. Zdaj ko sva pa doma je pa spet konec s spanjem. Sva šli še v supernovo in se nisem mogla upret v Oshkoshu, kjer imajo 50% popust in sem jih kupila par stvari. Kar sem šla kupovat (bunde za tavečja dva) pa jasno nisem kupila. Saj je bilo nekaj v Hin M, samo ne to kar sem si jaz zamislila. Ampak res mi ni jasno, včeraj se je zbudila ob 15.30 po ene 20minutah spanja in do 19.20 ni več spala. Ko sem jo podojila je takoj zaspala za ene pol ure, potem je bilo pa konec veselja. Do 21.30 je bila pokonci, potem sem jo imela eno uro na joški potem se je eno uro drla, nato sem jo spet dojila in tako nekako do jutra Ta punca očitno ne rabi veliko spanja. BLazno je občutljiva na to kaj pojem (očitno ji včerajšnja krompirjeva juha ni sedla) in imam na sumu kakšen zob . Lačna pa zdaj pomoje ni , ker poje več kot en deci riževe kašice pred spanjem. Ker sem spet kot zombi, sploh ne vem več kaj pisšem, najbolje da grem jest eno čokoladno zadevo, ki sem si jo kupila v Leclercu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 11:58:44
|
|
|
|
šivilja
|
Ja pe še Vsenajboljše Tanja_
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:05:26
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 fenk ju flaska dej preveri denarnico al pa žepe... maja, naš se še doji, po 3x-4x. Prvič in drugič vem da ful jé, ker kar hlasta, za ostalo pa ne vem, ker zaspim zraven ojoj kako zdržiš? Dobra si. sm sej tok stari že ne rabjo več tok jest ponoči!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:17:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kako pa pripravite ponoči mleko? imate vodo v termoski pa samo hitro zmešate s prahom ali že prej pripravite? Jaz mam v grelniku pripravljeno zavreto vodo...ponoči pa samo prižgem pa mam v sekudni dovolj toplo vodo in stresem notr merice mleka in to je to... 10 minut da poje in že spi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:17:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat in Tanja, kako sta pa opazili da je treba na tak poseg? Ali to P pove? Katmat, kako sis?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:18:18
|
|
|
|
Dudica1
|
Smo spet nekaj prestavljali v dnevni zdej sm pa posesala in pomila. Sošolka rojeva upam da bo čimprej.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?