Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:12:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 fenk ju flaska dej preveri denarnico al pa žepe... maja, naš se še doji, po 3x-4x. Prvič in drugič vem da ful jé, ker kar hlasta, za ostalo pa ne vem, ker zaspim zraven ojoj kako zdržiš? Dobra si. sm sej tok stari že ne rabjo več tok jest ponoči! ja ne vem, očitno rabi, ker mi čez dan poje ful malo... goste hrane ne poje več kot 80 ml (sadne malice), 'kosila' pa par žličk...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:13:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju ojoj,to pa jaz nism vedela Pa Lukec? lukec je ok...se pogruntu ni da se je kej zgodilo...padla je ze na vrhu stopnic in ce nebi imela lukca v narocju bi se vrjetno poskusala ujet al pa ublazit padec tko je pa sam lukca k sebi stisnila in sta padla po celih stopnicah (ona ubistvu ni padla naprej ampak nazaj)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:15:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju ojoj,to pa jaz nism vedela Pa Lukec? lukec je ok...se pogruntu ni da se je kej zgodilo...padla je ze na vrhu stopnic in ce nebi imela lukca v narocju bi se vrjetno poskusala ujet al pa ublazit padec tko je pa sam lukca k sebi stisnila in sta padla po celih stopnicah (ona ubistvu ni padla naprej ampak nazaj)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:16:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju ojoj,to pa jaz nism vedela Pa Lukec? lukec je ok...se pogruntu ni da se je kej zgodilo...padla je ze na vrhu stopnic in ce nebi imela lukca v narocju bi se vrjetno poskusala ujet al pa ublazit padec tko je pa sam lukca k sebi stisnila in sta padla po celih stopnicah (ona ubistvu ni padla naprej ampak nazaj) o .......
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:16:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska jaz sem tudi že v Po vidla-je imela jeziček čist v obliki srčka, ko je jokala. V bistvu je imela podjezično vez priraščeno čist na konico jezika. Nam ja danes rekla, da je bila vez tako debela in kratka, da se ji verjetno tudi čeljust ne bi pravilno razvila, poleg tega, da bi imela težave z izgovorjavo Lja in Rja, da ne bi nikoli sladoleda mogla lizat, da se ne bi mogla poljubljat- no to zadnje, tud če se ne do ene 40.leta katmat tvoja sestra je pa res boga. Ampak mislim, da bi vi mogli prevzet pobudo in jo nekam poslat na pogovor.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej,... stopnice vedno zoprne pri nošnji otroka,... ampak to, da je zaščitila otroka, je pa dobro znamenje zanjo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:18:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju ojoj,to pa jaz nism vedela Pa Lukec? lukec je ok...se pogruntu ni da se je kej zgodilo...padla je ze na vrhu stopnic in ce nebi imela lukca v narocju bi se vrjetno poskusala ujet al pa ublazit padec tko je pa sam lukca k sebi stisnila in sta padla po celih stopnicah (ona ubistvu ni padla naprej ampak nazaj) OMG upam da bo vse ok z njo... tega, da bi padla z njim (pa nimam stopnic), je meni najbolj groza... al pa da se v omaro zaletim ponoči k mamo vse na knap, ga zmeri tako stiskam k sebi...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:20:01
|
|
|
|
majana79
|
aja, sva preživela vozičkanje sicer nazaj sem komej prilezla v hrib, sem morala voziček obratno vlečt, ker so velika kolesa zadaj po celem snegu ni lih za it z našim vozom
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, sanke! saj J. že sedi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:26:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, sanke! saj J. že sedi. ma za teh par dni k bo še sneg... vprašanje če bi kje dobila zdej še tiste z naslonom
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:29:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, sanke! saj J. že sedi. ma za teh par dni k bo še sneg... vprašanje če bi kje dobila zdej še tiste z naslonom par dni ...zdej bo zima ene 3 mesece
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:29:53
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas skoz sneži
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:32:40
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ da ne bi nikoli sladoleda mogla lizat, da se ne bi mogla poljubljat- prav zarad tega moja mami ni hotela da mi prerezejo....... potem sm sla sama zobarju ko sem imela 24 let..... mi je bilo dost! ful bolelo in sem sam frutek lahk jedla en teden..... moj se vedno smeje ko lizem sladoled, pa rrrrrr ne izgovarjam..... KatMat velika velika za sestro!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:37:00
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 ne Taji je še ne dam , čeprou bi lahko,...sam zarad šunke ji ne dam.. enostaven recept in je ful dobro.. skuham pašto(testenine) jo odcedim v lonec kjer se je kuhala dam maslo popražim mal kuhanga pršuta na kocke narezanga , čez pašto pol not zlijem smetano (plavo) in naribam kar dost parmezana. rezultat je odličen a nc jajca ne das notr?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:37:01
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ da ne bi nikoli sladoleda mogla lizat, da se ne bi mogla poljubljat- prav zarad tega moja mami ni hotela da mi prerezejo....... potem sm sla sama zobarju ko sem imela 24 let..... mi je bilo dost! ful bolelo in sem sam frutek lahk jedla en teden..... moj se vedno smeje ko lizem sladoled, pa rrrrrr ne izgovarjam..... KatMat velika velika za sestro! Ne razumem čist dobro, zakaj tvoja mama ni pustila, da ti prerežejo? Groza, si kar predstavljam,kako je bolelo pri 24ih. Hana mora pa zdaj liziko lizat, da bo še malo raztegnila vez, ker ji je še nekaj ostalo, pa se ni upala več prerezat, zaradi izvodil slinavke. Pa je rekla, da se dobijo nesladkane lizike. Katera kaj ve o tem?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, sanke! saj J. že sedi. ma za teh par dni k bo še sneg... vprašanje če bi kje dobila zdej še tiste z naslonom mi imamo čisto navadne. pa bi mi prav prišlo naslonjalo (za danes, ko grem po O.ja v vrtec... bi lahko oba mulčka vlekla s sanmi,... bo pa U. v traku) mislim, da jih imajo v neki trgovini v Radovljici. zima bo tudi drugo leto.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dan, a je kaj novega ? kontrola UZ kolkov potekala brez problemov. vse je super duper fajn. in le tako naprej, so nam rekli. nič se mi ne ljubi. sem bila še malo na razprodajah. sem kupila nove škornje in ugotovila, da mi sedaj niso všeč. pa pizzo sem kupila. zmrznjeno. bo mogla danes kar zadostovati. nč, grem vsaj malo pospravit, potem pa že v vrtec in spet popoldansko rajanje. zvečer me bo mož itak postrani gledal, ker bom čist ''out''.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:43:02
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ da ne bi nikoli sladoleda mogla lizat, da se ne bi mogla poljubljat- prav zarad tega moja mami ni hotela da mi prerezejo....... potem sm sla sama zobarju ko sem imela 24 let..... mi je bilo dost! ful bolelo in sem sam frutek lahk jedla en teden..... moj se vedno smeje ko lizem sladoled, pa rrrrrr ne izgovarjam..... KatMat velika velika za sestro! Ne razumem čist dobro, zakaj tvoja mama ni pustila, da ti prerežejo? Groza, si kar predstavljam,kako je bolelo pri 24ih. Hana mora pa zdaj liziko lizat, da bo še malo raztegnila vez, ker ji je še nekaj ostalo, pa se ni upala več prerezat, zaradi izvodil slinavke. Pa je rekla, da se dobijo nesladkane lizike. Katera kaj ve o tem? za Hano ma jst tud ne vem zakaj...mislim...ni bila tak butasta, je na med. soli predavala.... in moj oci je tud imel...njem se je sama prekinila.... mozno moja prav zarad poljubljanja ni hotela.... sigurno da je boljse in bolj enostavno naredit ko so se majhni! pa tud sive ne rabijo! (jaz sem jih imala!) a ja, in ko sem prisla domov, mami je jedla cevape! ma za ponoret!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju ojoj,to pa jaz nism vedela Pa Lukec? lukec je ok...se pogruntu ni da se je kej zgodilo...padla je ze na vrhu stopnic in ce nebi imela lukca v narocju bi se vrjetno poskusala ujet al pa ublazit padec tko je pa sam lukca k sebi stisnila in sta padla po celih stopnicah (ona ubistvu ni padla naprej ampak nazaj) ojej boga
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:52:38
|
|
|
|
ivanamdb
|
anyhow - sem koncno koncala ta prevod! uf! moj je bil res priden, je vsak dan peljal malo k tasci, tako da sem imela miru od 10 do 19! pa je tud vsak dan tasca nekaj za vecerjo poslala.... zdaj gremo na sprehodcek, potem pa pojemo kosilo, preberem se enkrat koncno verzijo in posljem..... $$ Tanja - a ja a ce ji das v to drzalo od nubija nekaj mrzlega - v tale Nibbler -v BCju ga dobis, in potem lahk das koscek mrzlega sadja notr.!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ivana, bravo! pridna si!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 14:01:50
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb anyhow - sem koncno koncala ta prevod! uf! moj je bil res priden, je vsak dan peljal malo k tasci, tako da sem imela miru od 10 do 19! pa je tud vsak dan tasca nekaj za vecerjo poslala.... zdaj gremo na sprehodcek, potem pa pojemo kosilo, preberem se enkrat koncno verzijo in posljem..... $$ Tanja - a ja a ce ji das v to drzalo od nubija nekaj mrzlega - v tale Nibbler -v BCju ga dobis, in potem lahk das koscek mrzlega sadja notr.! Ja, moram dobit neki, da ji bo dobro, da bo hotela jeziček stegovat. k.tja dobra ideja, samo dvomim, da si bo mislila, da se ji za jabolčni krhelj splača jezik iztegovat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 14:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
U. se je zbudil,... zdaj mu bo pa treba kaj jesti dati. in zunaj sneži,... tako da bo ostal kar pri babici, jaz pa sama po O.ja,... tale sneg je pa pravi balsam za mojo dušo! lepo izkoristite preostanek dneva! imejte se skrajno lepo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?