|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
6.1.2010 12:22:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Smo spet nekaj prestavljali v dnevni zdej sm pa posesala in pomila.
Sošolka rojeva upam da bo čimprej.

Dudi, tam okrog tebe pa samo rojevajouser posted image

Jaz sem tut posesala. Smo imeli grozno. Čar pritličjauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.1.2010 12:24:13   
Dudica1
flaska ja skrbimo za nove slovenčke user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.1.2010 12:26:26   
Anonimen
maja, Dudica,... hvala.

se spomnim, da sem imela pri O.ju vodo v termoski,...
ampak ideja z mikrovalovko in grelnikom mi je tudi všeč.

bom danes ob prvem bujenju pripravila mleko in potem ma da spi vsaj 3 ure če ne več. bujenje na njegovo odgovornost. čaj mu bom ponoči ukinila.

Dudica, okrog tebe pa vse nekaj rojevajouser posted image  (plodno leto!)

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.1.2010 12:27:13   
Anonimen
FLASK_A sva enako zapisaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.1.2010 12:27:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Katmat in Tanja, kako sta pa opazili da je treba na tak poseg? Ali to P pove?

Katmat, kako sis?

da ma spodvezan jezicek sem opazila ze v POrodnisnici...jest sem ga mela tud...in mi ga je zobar pri 16 prerezu-mislm obup...nisem znala govort se ene 2 meseca...vse se še enkrat navadit...se mi zdi da je tko kot je sla tanja najboljs ko se ne govorijo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.1.2010 12:29:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Katmat in Tanja, kako sta pa opazili da je treba na tak poseg? Ali to P pove?

Katmat, kako sis?

da ma spodvezan jezicek sem opazila ze v POrodnisnici...jest sem ga mela tud...in mi ga je zobar pri 16 prerezu-mislm obup...nisem znala govort se ene 2 meseca...vse se še enkrat navadit...se mi zdi da je tko kot je sla tanja najboljs ko se ne govorijo...

aja. Pol pa res bolje zdaj.

Ktjauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.1.2010 12:30:55   
KatMat
aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.1.2010 12:32:23   
Anonimen
KatMat - a zobar ti je to namenoma prerezal?

user posted image  za tvojo sestro, a z Lukcem je vse okej? ...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.1.2010 12:36:15   
Anonimen
aja, pa da povem, da včeraj nisem delala filanih paprik,... zakaj že? ker se je moj odločil, da bo zamenjal luč v dnevni sobi,... in glej ga vraga, ni svetila. sva se ukvarjala vse popoldne s to lučjo,... potem pa jo je snel in danes pride pogledat en električar,... sumim, da je žebelj šel skozi kabel.... (ampak čudno, na fazenbriferju kaže, da je tokuser posted image )

ja, moj je bolj en Pat ali pa Mat,... glede teh zadev. mene so pa tudi vse očetove učne ure zapustile v spominu,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.1.2010 12:36:17   
FLASK_A

aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju

Pa ne se zejbavatuser posted image user posted image user posted image

Ja boga ženska no... Kako se lahko vse zgrne na eno osebouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.1.2010 12:38:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
aja, pa da povem, da včeraj nisem delala filanih paprik,... zakaj že? ker se je moj odločil, da bo zamenjal luč v dnevni sobi,... in glej ga vraga, ni svetila. sva se ukvarjala vse popoldne s to lučjo,... potem pa jo je snel in danes pride pogledat en električar,... sumim, da je žebelj šel skozi kabel.... (ampak čudno, na fazenbriferju kaže, da je tokuser posted image )
ja, moj je bolj en Pat ali pa Mat,... glede teh zadev. mene so pa tudi vse očetove učne ure zapustile v spominu,...

user posted image
Kako znana zgodba! No, nama je pol na koncu skor vse uspelo... Ampak da se z eno lučjo ukvarjaš pol dneva- to mi je pa čist poznano in sveže z obdobja selitve ko sva vse sama delalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.1.2010 12:39:04   
Dudica1

ojoj,to pa jaz nism vedela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Lukec?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.1.2010 12:44:21   
maja1488

O šit! A pa depresivna je še? Kako je mali?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.1.2010 12:45:43   
FLASK_A
Dudi, imaš ZS.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.1.2010 12:49:37   
Tanja_
flaska jaz sem tudi že v Po vidla-je imela jeziček čist v obliki srčka, ko je jokala. V bistvu je imela podjezično vez priraščeno čist na konico jezika. Nam ja danes rekla, da je bila vez tako debela in kratka, da se ji verjetno tudi čeljust ne bi pravilno razvila, poleg tega, da bi imela težave z izgovorjavo Lja in Rja, da ne bi nikoli sladoleda mogla lizat, da se ne bi mogla poljubljat- no to zadnje, tud če se ne do ene 40.letauser posted image

katmat tvoja sestra je pa res boga. Ampak mislim, da bi vi mogli prevzet pobudo in jo nekam poslat na pogovor.....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.1.2010 12:52:35   
Dudica1

Dudi, imaš ZS.

kontra user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
6.1.2010 13:00:08   
zoja10
morgen,..
nevem kaj je s tem otrokom, najbrž zobi al kaj...
danes je že tretji dan sitna inh noče več zaspat okrog 12.. jaz pa živčna ker nemorem nič delat, spali smo slabo celo noč pr meni in jaz na nočni omarci sem jokala ko je šel moj delat da tko ne zdržim več,.. pa tko pridna se je delala zdej pa tak vražiček, kaj šele bo...user posted image

lina
jaz bi zase sam eno kratko majčko naročila, a ti pošljem link, če ne upaš pa bo tudi kul user posted image

se že trma, danes sem si obljubila da ne bom zgubila živcev, včeraj sem že bla u fazi 'kdo bo šel čez balkon ' .. danes se ne dam...

danes bo karbonara za tamalo pa zelenjavna juha,.. čakam sestro da prevzame malega vražička,...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
6.1.2010 13:02:16   
Anonimen
zojauser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
6.1.2010 13:03:20   
Tanja_
Govorila z mizarjem- v ponedeljek pride kuhinjo montiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
6.1.2010 13:03:46   
maja1488
Jst zarji že skor en tedn dajem kr od Hippa kašice. Nikoli mi ne uspe dat v lonc pravočasno in potem začne lačna tečnart in ji kr tisto pogrejem. Je pa zmanjkalo zaloge tko da bo treba v nabavo.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.1.2010 13:05:00   
Tanja_
zoja10 kaj ji samam narediš carbonaro?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.1.2010 13:08:19   
Dudica1
zoja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.1.2010 13:09:49   
Anonimen
u, Tanja_ zdaj boš pa še bolje kuhala!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.1.2010 13:10:17   
FLASK_A
zoja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.1.2010 13:11:50   
zoja10
ne Taji je še ne dam , čeprou bi lahko,...sam zarad šunke ji ne dam..
enostaven recept in je ful dobro..

skuham pašto(testenine) jo odcedim v lonec kjer se je kuhala dam maslo popražim mal kuhanga pršuta na kocke narezanga , čez pašto pol not zlijem smetano (plavo) in naribam kar dost parmezana. rezultat je odličen user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?