Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:22:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Smo spet nekaj prestavljali v dnevni zdej sm pa posesala in pomila. Sošolka rojeva upam da bo čimprej. Dudi, tam okrog tebe pa samo rojevajo Jaz sem tut posesala. Smo imeli grozno. Čar pritličja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:24:13
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska ja skrbimo za nove slovenčke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, Dudica,... hvala. se spomnim, da sem imela pri O.ju vodo v termoski,... ampak ideja z mikrovalovko in grelnikom mi je tudi všeč. bom danes ob prvem bujenju pripravila mleko in potem ma da spi vsaj 3 ure če ne več. bujenje na njegovo odgovornost. čaj mu bom ponoči ukinila. Dudica, okrog tebe pa vse nekaj rojevajo (plodno leto!)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A sva enako zapisale
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:27:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat in Tanja, kako sta pa opazili da je treba na tak poseg? Ali to P pove? Katmat, kako sis? da ma spodvezan jezicek sem opazila ze v POrodnisnici...jest sem ga mela tud...in mi ga je zobar pri 16 prerezu-mislm obup...nisem znala govort se ene 2 meseca...vse se še enkrat navadit...se mi zdi da je tko kot je sla tanja najboljs ko se ne govorijo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:29:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat in Tanja, kako sta pa opazili da je treba na tak poseg? Ali to P pove? Katmat, kako sis? da ma spodvezan jezicek sem opazila ze v POrodnisnici...jest sem ga mela tud...in mi ga je zobar pri 16 prerezu-mislm obup...nisem znala govort se ene 2 meseca...vse se še enkrat navadit...se mi zdi da je tko kot je sla tanja najboljs ko se ne govorijo... aja. Pol pa res bolje zdaj. Ktja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:30:55
|
|
|
|
KatMat
|
aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat - a zobar ti je to namenoma prerezal? za tvojo sestro, a z Lukcem je vse okej? ...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, pa da povem, da včeraj nisem delala filanih paprik,... zakaj že? ker se je moj odločil, da bo zamenjal luč v dnevni sobi,... in glej ga vraga, ni svetila. sva se ukvarjala vse popoldne s to lučjo,... potem pa jo je snel in danes pride pogledat en električar,... sumim, da je žebelj šel skozi kabel.... (ampak čudno, na fazenbriferju kaže, da je tok ) ja, moj je bolj en Pat ali pa Mat,... glede teh zadev. mene so pa tudi vse očetove učne ure zapustile v spominu,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:36:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju Pa ne se zejbavat Ja boga ženska no... Kako se lahko vse zgrne na eno osebo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:38:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja aja, pa da povem, da včeraj nisem delala filanih paprik,... zakaj že? ker se je moj odločil, da bo zamenjal luč v dnevni sobi,... in glej ga vraga, ni svetila. sva se ukvarjala vse popoldne s to lučjo,... potem pa jo je snel in danes pride pogledat en električar,... sumim, da je žebelj šel skozi kabel.... (ampak čudno, na fazenbriferju kaže, da je tok ) ja, moj je bolj en Pat ali pa Mat,... glede teh zadev. mene so pa tudi vse očetove učne ure zapustile v spominu,... Kako znana zgodba! No, nama je pol na koncu skor vse uspelo... Ampak da se z eno lučjo ukvarjaš pol dneva- to mi je pa čist poznano in sveže z obdobja selitve ko sva vse sama delala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:39:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju ojoj,to pa jaz nism vedela Pa Lukec?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:44:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja....moja sis je obupno iz dneva v dan slabs...boli jo vse,komaj se premika...zanc sta sla pol na urgenco ampak pol bolnice prenavljajo in so jo opozorili da bo 4 ure cakala in sta sla rajsi domov...je pa plava od vratu do kolena...aja...sem pozabla povedat da je padla z malim lukcem v narocju O šit! A pa depresivna je še? Kako je mali?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:45:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:49:37
|
|
|
|
Tanja_
|
flaska jaz sem tudi že v Po vidla-je imela jeziček čist v obliki srčka, ko je jokala. V bistvu je imela podjezično vez priraščeno čist na konico jezika. Nam ja danes rekla, da je bila vez tako debela in kratka, da se ji verjetno tudi čeljust ne bi pravilno razvila, poleg tega, da bi imela težave z izgovorjavo Lja in Rja, da ne bi nikoli sladoleda mogla lizat, da se ne bi mogla poljubljat- no to zadnje, tud če se ne do ene 40.leta katmat tvoja sestra je pa res boga. Ampak mislim, da bi vi mogli prevzet pobudo in jo nekam poslat na pogovor.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 12:52:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, imaš ZS. kontra
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:00:08
|
|
|
|
zoja10
|
morgen,.. nevem kaj je s tem otrokom, najbrž zobi al kaj... danes je že tretji dan sitna inh noče več zaspat okrog 12.. jaz pa živčna ker nemorem nič delat, spali smo slabo celo noč pr meni in jaz na nočni omarci sem jokala ko je šel moj delat da tko ne zdržim več,.. pa tko pridna se je delala zdej pa tak vražiček, kaj šele bo... lina jaz bi zase sam eno kratko majčko naročila, a ti pošljem link, če ne upaš pa bo tudi kul se že trma, danes sem si obljubila da ne bom zgubila živcev, včeraj sem že bla u fazi 'kdo bo šel čez balkon ' .. danes se ne dam... danes bo karbonara za tamalo pa zelenjavna juha,.. čakam sestro da prevzame malega vražička,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
zoja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:03:20
|
|
|
|
Tanja_
|
Govorila z mizarjem- v ponedeljek pride kuhinjo montirat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:03:46
|
|
|
|
maja1488
|
Jst zarji že skor en tedn dajem kr od Hippa kašice. Nikoli mi ne uspe dat v lonc pravočasno in potem začne lačna tečnart in ji kr tisto pogrejem. Je pa zmanjkalo zaloge tko da bo treba v nabavo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:05:00
|
|
|
|
Tanja_
|
zoja10 kaj ji samam narediš carbonaro?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:08:19
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
u, Tanja_ zdaj boš pa še bolje kuhala!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:10:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
zoja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 6.1.2010 13:11:50
|
|
|
|
zoja10
|
ne Taji je še ne dam , čeprou bi lahko,...sam zarad šunke ji ne dam.. enostaven recept in je ful dobro.. skuham pašto(testenine) jo odcedim v lonec kjer se je kuhala dam maslo popražim mal kuhanga pršuta na kocke narezanga , čez pašto pol not zlijem smetano (plavo) in naribam kar dost parmezana. rezultat je odličen
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?