Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:42:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spet jem plasmon piškote s čokoladnim namazom. bogi M., vse mu bom pojedla bogi Maks...mu v petek prinesemo piškotke da bo čimdalj priden z nami sej jih sploh ne mara zato pa jih jaz jem. poje mogoče 3 na teden, pa še to jih bolj razdrobi. aha no pol pa dober tek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:42:56
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, ti nimaš vsega skritega se te lahko najde na FB, to je prvo (ker Tanje se sploh ne) potem se vidijo tvoji prijatelji, aplikacije, profilne fotke pa strani, ki jih imaš kot 'fan pages' pejt še enkrat čez vse nastavitve pa poglej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:43:17
|
|
|
|
Tanja_
|
ledenka kje si pa dobila plazmon piškote?!Jaz sem jih v petek iskala v DMu pa je rekla, da jih že par tednov nimajo.Glede preoblačenja-odvisno koliko imate hladno po tleh pa kje se polije. H. se je tud parkrat, ko je po pasji posodi rila pa se je glih po prsih tko da sem jo preoblekla in posode lepo pospravila na okensko polico. Tako jih imamo zdaj tam, ko pa vidim da je kuža žejen, jih pa dam da se napije, pol pa nazaj pospravim. majana hvala!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:44:07
|
|
|
|
šivilja
|
Hvala, saj sem vedela, da sem zaj.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:45:10
|
|
|
|
Tanja_
|
Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:45:11
|
|
|
|
Dudica1
|
majana kaj mam pa jaz na fb-ju in kako se to spreminja?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:45:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Hvala, saj sem vedela, da sem zaj..... ma ne, sej ni nč takega, pomembne stvari so skrite moraš bit pač ful pozoren plasmon piškoti - jaz mu dajem Bambi plazma, tiste, k sem jih tut sam jedla kot otrok, se mi zdijo čist ok Tanja, ni za kej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:46:41
|
|
|
|
ledenka
|
tanja, rokave si zmoči, ni neke panike. če bi se bolj, bi ga preoblekla moji mački v glavnem ležijo na okenski polici, tako da bi vse kvečjemu dol vrgli. mah, bomo preživeli. majana, pogledaš še pri meni, prosim? morala bi bit skrita. piškote sem dobila v DM, ampak pri nas traja ena škatla več kot mesec.
< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.1.2010 17:48:02 >
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:47:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji? to pa ne vem, moram it tut jaz pogledat sem se spomnila, da je zadnjič ena prijateljica pizdila, da so spremenili nekej in da kao čist anonimen ne moreš bit (recimo da se slikica profilna ne vidi pa prijatelji), razen da se te sploh ne najde na FB grem mal raziskat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:50:21
|
|
|
|
majana79
|
no tkole kar se tiče FB lahko si samo popolnoma skrit (da te tut noben ne najde) - tko je ledenka al pa se določene stvari vidijo (profilna slikica, prijatelji, fan pages, ipd.) to so spreminjali nekej časa nazaj zdej grem pa pogledat če se da kej vmes slučajno naredit...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:51:07
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji? to pa ne vem, moram it tut jaz pogledat sem se spomnila, da je zadnjič ena prijateljica pizdila, da so spremenili nekej in da kao čist anonimen ne moreš bit (recimo da se slikica profilna ne vidi pa prijatelji), razen da se te sploh ne najde na FB grem mal raziskat Ja ne najde se te tako, da zakleneš tam, kjer piše Iskanje. Rezlutati iskanja na FB in spremeniš iz vsi na samo prijatelji npr. Samo potem te noben ne najde, kar pa ni namen FB.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:52:43
|
|
|
|
šivilja
|
majana . a boš potem ceno povedala za svetovalne usluge Samo to pa ni prav - pol se enega, ki je skrit, vidi pri drugemu, ki ni skrit, kot prijatelja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:53:39
|
|
|
|
Dudica1
|
mene moti to da ko eden komentira moje slike...lahko eden preko tega komentarja vidi mojo sliko in ni moj prijatelj
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 19.1.2010 17:54:02 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:57:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mene moti to da ko eden komentira moje slike...lahko eden preko tega komentarja vidi mojo sliko in ni moj prijatelj to pa zato, ker nimaš naštimano pr albumih, da jih lahko vidijo samo prijatelji ker za albume posebej štimaš privacy
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:58:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mene moti to da ko eden komentira moje slike...lahko eden preko tega komentarja vidi mojo sliko in ni moj prijatelj to pa zato, ker nimaš naštimano pr albumih, da jih lahko vidijo samo prijatelji ker za albume posebej štimaš privacy ja samo to mam jaz naštimano
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:59:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji? to pa ne vem, moram it tut jaz pogledat sem se spomnila, da je zadnjič ena prijateljica pizdila, da so spremenili nekej in da kao čist anonimen ne moreš bit (recimo da se slikica profilna ne vidi pa prijatelji), razen da se te sploh ne najde na FB grem mal raziskat Ja ne najde se te tako, da zakleneš tam, kjer piše Iskanje. Rezlutati iskanja na FB in spremeniš iz vsi na samo prijatelji npr. Samo potem te noben ne najde, kar pa ni namen FB. odvisno. so ljudje na FBju, za katere absolutno nočem, da me najdejo...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:00:01
|
|
|
|
šivilja
|
albumi že - samo komentarji so pa javni, a ne in potem je zraven še slikica. saj ne vem ,sem res bolj nepismena na tem področju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:02:15
|
|
|
|
Dudica1
|
sem preverila in imam naštimano tako da vidijo samo prijatelji
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:19:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 sem preverila in imam naštimano tako da vidijo samo prijatelji potem pa čudno da lahko komentirajo oziroma vidijo tudi od prijateljev prijatelji hm razen če oni nimajo tako naštimano da njihove komentarje vidijo drugi tolk daleč pa priznam da nisem razmišljala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:20:20
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji? to pa ne vem, moram it tut jaz pogledat sem se spomnila, da je zadnjič ena prijateljica pizdila, da so spremenili nekej in da kao čist anonimen ne moreš bit (recimo da se slikica profilna ne vidi pa prijatelji), razen da se te sploh ne najde na FB grem mal raziskat Ja ne najde se te tako, da zakleneš tam, kjer piše Iskanje. Rezlutati iskanja na FB in spremeniš iz vsi na samo prijatelji npr. Samo potem te noben ne najde, kar pa ni namen FB. odvisno. so ljudje na FBju, za katere absolutno nočem, da me najdejo... Aha
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:22:07
|
|
|
|
AKP
|
Dudica sem ti poslala na FB.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:22:26
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji? to pa ne vem, moram it tut jaz pogledat sem se spomnila, da je zadnjič ena prijateljica pizdila, da so spremenili nekej in da kao čist anonimen ne moreš bit (recimo da se slikica profilna ne vidi pa prijatelji), razen da se te sploh ne najde na FB grem mal raziskat Ja ne najde se te tako, da zakleneš tam, kjer piše Iskanje. Rezlutati iskanja na FB in spremeniš iz vsi na samo prijatelji npr. Samo potem te noben ne najde, kar pa ni namen FB. odvisno. so ljudje na FBju, za katere absolutno nočem, da me najdejo... Aha Sam da nism jst to ma sm vesela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
... sem uspela vseeno prebrati,... ah; cveka, le kaj te je razočaralo? upam, da se nam zaupaš. na FB vas imam večinoma samo tiste, ki sem vas uspela videti v živo,... se mi zdi, da samo za Dudico in majo pa zojo verjamem, da res obstajate,... drugače pa: moja zasebnost - za to mi je vseeno, a začela sem se zavedati, da otroci pa znajo biti bolj ranljivi. bi jih morala zaščititi! ... a v LJ danes ni bilo sončka? mi je bila pa čudna temperaturna razlika; zjutraj v LJ -3, v Medvodah -5, v Kranju pa -7,5,... ampak sonček pa do konca! čakam te sončne dneve, ja!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:33:28
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja kako to misliš za nas da verjameš da obstajamo???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 18:36:16
|
|
|
|
Dudica1
|
akp zs
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?