|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
19.1.2010 17:15:19   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tanja a to maš pravi priimek na fb?

Ja, zakaj?Je tok čuden, da bi si ga težko izmislilauser posted image user posted image user posted image

flaska ubogat profesorje!

neeeeee ni čuden...zanimivo mi je da vas ima kar dosti dva priimka user posted image

user posted image hja, ene se tud po poroki enako pišemo kot prej user posted image

emancipacija, poznam pa tudi primer, ko mož uporablja ženin priimek

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
19.1.2010 17:16:04   
majana79
no pa tako user posted image

od sosedov tamala je tam nekje do petega leta non stop kašljala, kot konj... se je slišalo po hodniku, podnevi in ponoči

pa ni bilo nič prenosljivega, ampak je imela neke težave z žrelnico se mi zdi user posted image in niso v vrtcu nikoli težili da mora bit doma user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
19.1.2010 17:16:41   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ja, zakaj?Je tok čuden, da bi si ga težko izmislilauser posted image user posted image user posted image

neeeeee ni čuden...zanimivo mi je da vas ima kar dosti dva priimka user posted image

user posted image hja, ene se tud po poroki enako pišemo kot prej user posted image

emancipacija, poznam pa tudi primer, ko mož uporablja ženin priimek

moj sodelavec in žena imata oba priimka

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
19.1.2010 17:16:55   
Dudica1

Jaz bi tudi raje imela svojega dekliškega,ampak samo tega ne oba

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 19.1.2010 17:18:03 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
19.1.2010 17:20:34   
šivilja
ma k... pa FB in njegovi tehnikiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
19.1.2010 17:23:23   
šivilja
Bom pa tle gobcala - jaz sem pa ful zadovoljna z moževim priimkom in se velikobolje počutim kot s svojim starim, ki je imel nek pomenuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
19.1.2010 17:24:03   
ledenka

meni je zdaj začel delat

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
19.1.2010 17:24:41   
Tanja_

Firbec je pa huda stvaruser posted image user posted image user posted image Sej si me že imela za prijateljico, zdej sm samo ime spremenila.

ledenka jaz sem tud hotla obdržat samo svoj priimek, pa mi je reku, da pol pa brezveze, da se poročivauser posted image Je bil kokr mal užaljenuser posted image Samo le njegovega pa ne bi vzela, ker sem s svojim faks delala in se namatrala...Pol se pa vse to razgubi....

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
19.1.2010 17:25:34   
ledenka

Bom pa tle gobcala - jaz sem pa ful zadovoljna z moževim priimkom in se velikobolje počutim kot s svojim starim, ki je imel nek pomenuser posted image

men pa je moj všeč, ker ima pomen user posted image

če bi bila mlajša, bi mogoče imela oba priimka... tko pa sem se stara poročila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
19.1.2010 17:29:03   
šivilja
Tanja sem hotla eni bivši sodelavki nekaj napisat na FB pa sem trikrat natipkala pa trikrat me je ven vrglo.

Priimek - se popolnoma strinjam s tabo - če si s svojim že nekam prilezel in nekaj dosegel ga ni fino zamenjat. Jaz sem bila še študentka pred diplomo, pa ni bilo te potrebe, sem vse dosegla že z novim priimkom.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
19.1.2010 17:30:01   
Tanja_
user posted image user posted image user posted image A če imam nastavljeno zasebnost, da vidijo le prijatelji na FB, potem to drži?Da ne bojo zdej vsi vse vidli....

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
19.1.2010 17:33:07   
majana79
jaz sem hotela met oba, če bi se poročila, ampak mi ne gresta skupej user posted image tako da če bi se poročila, bi obdržala svojega pa nekej sem tut že ustvarila z njim in je tko lažje ker se te ljudje zapomnijo

ampak ker se ne bova, je itak vseeno user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
19.1.2010 17:33:43   
majana79

user posted image user posted image user posted image A če imam nastavljeno zasebnost, da vidijo le prijatelji na FB, potem to drži?Da ne bojo zdej vsi vse vidli....

ja naj bi držalo

te grem pogledat iz profila od mojega pa ti povem če se kaj vidi

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
19.1.2010 17:34:27   
Dudica1
tanja pol bi moglo to držat ja če maš tko nastavljeno...

Pri nas je full haus user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
19.1.2010 17:36:22   
majana79
Tanja, se te sploh ne najde, tako da je kul 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
19.1.2010 17:36:48   
majana79

a imate obiske, al se tvoji fantje preganjajo? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
19.1.2010 17:36:56   
maja1488

maja BTW tvoji punčki sta pa toooookkkkkk user posted image user posted image user posted image Sem gledala na FB slikice....

O hvala...pravi moj, da sta po njemu. Itak.

Jst mam 2 sam na FB, uradno imam enega, sam če me kdo od starih sošolcev al pa kolegov išče, ne ve kak je moj novi priimek načeloma. Zato imam oba :)

Tanja mi FB ne dela, te ne morem prečekiratuser posted image

Ledenka sem bla pred parimi dnevi iste barve, pa če ne bo sončka bom spet

Rabim en nasvet - moj šestletni sin kašlja, bolj suho pribl. dva dni. Meni se ne zdi posebno hudo in sploh ne toliko, da bi ga peljala k zdravniku. Danes pa pride iz šole in pravi, da mu je učiteljica rekla, da bi bilo mogoče bolje, da ostane domauser posted image (da se ne bi kdo nalezel) Sem prav štela - v dveh urah kar je doma, je zakašljal točno trikrat. Sem klicala v ZD za nasvet, so rekli, da je pol lahko do pomladi doma. Da pa je v šoli verjetno tako suh zrak, da ga draži in da naj potem popije malo sladkega čaja- Ker v šoli to ni na voljo tako kot v vrtcu, da naj mu dam s sabo. Mislim pa, da v šoli tega ne dovolijo. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, kar za brezveze ga pa ne bi imela doma

Zjutrej preden gre v šolo mu dej mal smrekovih vršičkov al pa žličko aprosana. Pomaga.

Dudi...sej s kavčem ni nič narobe. Sam če so take specifične barve in da je neki izrazito povdarjeno, potem mora bit vse pospravljeno in zrihtano. Rdeče stene z modrim kavčem al pa rjavo s turkiznim je meni ful lepo, sam potem ko je noter še en kup otroških stvari, izgubi ves čar. No to je moje laično mnenje.

Smo preživeli lep popoldan na predstavi v knjižnici.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
19.1.2010 17:37:00   
ledenka
spet jem user posted image plasmon piškote s čokoladnim namazom. bogi M., vse mu bom pojedla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
19.1.2010 17:37:29   
šivilja
Majana daj če se ti da, še mene poglej, ker sem si samo nastavljala pa sem bolj leva za te stvari. Hvala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
19.1.2010 17:38:32   
ledenka
a bomo danes na 9. del prilezle?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
19.1.2010 17:38:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

fantje se preganjajo ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
19.1.2010 17:39:28   
Dudica1

spet jem user posted image plasmon piškote s čokoladnim namazom. bogi M., vse mu bom pojedla user posted image

bogi Maks...mu v petek prinesemo piškotke da bo čimdalj priden z nami user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
19.1.2010 17:40:18   
ledenka

fantje se preganjajo ja user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz našega vsake tolko iz mačje hrane/vode potegnem user posted image a sem grozna, k ga ne preoblečem, ker bo itak čez 5 min spet moker?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
19.1.2010 17:41:04   
Dudica1

jaz našega vsake tolko iz mačje hrane/vode potegnem user posted image a sem grozna, k ga ne preoblečem, ker bo itak čez 5 min spet moker?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej maš prav ja...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
19.1.2010 17:41:26   
ledenka

bogi Maks...mu v petek prinesemo piškotke da bo čimdalj priden z nami user posted image

sej jih sploh ne mara user posted image zato pa jih jaz jem. poje mogoče 3 na teden, pa še to jih bolj razdrobi. po kake 2 tednih pa tisti iz odprte pakunge niso več dobri, pa se jaz žrtvujem user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.1.2010 17:42:37 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?