Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:15:19
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja a to maš pravi priimek na fb? Ja, zakaj?Je tok čuden, da bi si ga težko izmislila flaska ubogat profesorje! neeeeee ni čuden...zanimivo mi je da vas ima kar dosti dva priimka hja, ene se tud po poroki enako pišemo kot prej emancipacija, poznam pa tudi primer, ko mož uporablja ženin priimek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:16:04
|
|
|
|
majana79
|
no pa tako od sosedov tamala je tam nekje do petega leta non stop kašljala, kot konj... se je slišalo po hodniku, podnevi in ponoči pa ni bilo nič prenosljivega, ampak je imela neke težave z žrelnico se mi zdi in niso v vrtcu nikoli težili da mora bit doma
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:16:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja a to maš pravi priimek na fb? Ja, zakaj?Je tok čuden, da bi si ga težko izmislila flaska ubogat profesorje! neeeeee ni čuden...zanimivo mi je da vas ima kar dosti dva priimka hja, ene se tud po poroki enako pišemo kot prej emancipacija, poznam pa tudi primer, ko mož uporablja ženin priimek moj sodelavec in žena imata oba priimka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:16:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja a to maš pravi priimek na fb? Ja, zakaj?Je tok čuden, da bi si ga težko izmislila flaska ubogat profesorje! neeeeee ni čuden...zanimivo mi je da vas ima kar dosti dva priimka hja, ene se tud po poroki enako pišemo kot prej Jaz bi tudi raje imela svojega dekliškega,ampak samo tega ne oba
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 19.1.2010 17:18:03 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:20:34
|
|
|
|
šivilja
|
ma k... pa FB in njegovi tehniki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:23:23
|
|
|
|
šivilja
|
Bom pa tle gobcala - jaz sem pa ful zadovoljna z moževim priimkom in se velikobolje počutim kot s svojim starim, ki je imel nek pomen
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:24:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja ma k... pa FB in njegovi tehniki meni je zdaj začel delat
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:24:41
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja ma k... pa FB in njegovi tehniki Firbec je pa huda stvar Sej si me že imela za prijateljico, zdej sm samo ime spremenila. ledenka jaz sem tud hotla obdržat samo svoj priimek, pa mi je reku, da pol pa brezveze, da se poročiva Je bil kokr mal užaljen Samo le njegovega pa ne bi vzela, ker sem s svojim faks delala in se namatrala...Pol se pa vse to razgubi....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:25:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Bom pa tle gobcala - jaz sem pa ful zadovoljna z moževim priimkom in se velikobolje počutim kot s svojim starim, ki je imel nek pomen men pa je moj všeč, ker ima pomen če bi bila mlajša, bi mogoče imela oba priimka... tko pa sem se stara poročila
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:29:03
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja sem hotla eni bivši sodelavki nekaj napisat na FB pa sem trikrat natipkala pa trikrat me je ven vrglo. Priimek - se popolnoma strinjam s tabo - če si s svojim že nekam prilezel in nekaj dosegel ga ni fino zamenjat. Jaz sem bila še študentka pred diplomo, pa ni bilo te potrebe, sem vse dosegla že z novim priimkom.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:30:01
|
|
|
|
Tanja_
|
A če imam nastavljeno zasebnost, da vidijo le prijatelji na FB, potem to drži?Da ne bojo zdej vsi vse vidli....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:33:07
|
|
|
|
majana79
|
jaz sem hotela met oba, če bi se poročila, ampak mi ne gresta skupej tako da če bi se poročila, bi obdržala svojega pa nekej sem tut že ustvarila z njim in je tko lažje ker se te ljudje zapomnijo ampak ker se ne bova, je itak vseeno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:33:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A če imam nastavljeno zasebnost, da vidijo le prijatelji na FB, potem to drži?Da ne bojo zdej vsi vse vidli.... ja naj bi držalo te grem pogledat iz profila od mojega pa ti povem če se kaj vidi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:34:27
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja pol bi moglo to držat ja če maš tko nastavljeno... Pri nas je full haus
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:36:22
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, se te sploh ne najde, tako da je kul
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:36:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pri nas je full haus a imate obiske, al se tvoji fantje preganjajo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:36:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ maja BTW tvoji punčki sta pa toooookkkkkk Sem gledala na FB slikice.... O hvala...pravi moj, da sta po njemu. Itak. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja a to maš pravi priimek na fb? Ja, zakaj?Je tok čuden, da bi si ga težko izmislila flaska ubogat profesorje! neeeeee ni čuden...zanimivo mi je da vas ima kar dosti dva priimka Jst mam 2 sam na FB, uradno imam enega, sam če me kdo od starih sošolcev al pa kolegov išče, ne ve kak je moj novi priimek načeloma. Zato imam oba :) IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja mi FB ne dela, te ne morem prečekirat Ledenka sem bla pred parimi dnevi iste barve, pa če ne bo sončka bom spet Rabim en nasvet - moj šestletni sin kašlja, bolj suho pribl. dva dni. Meni se ne zdi posebno hudo in sploh ne toliko, da bi ga peljala k zdravniku. Danes pa pride iz šole in pravi, da mu je učiteljica rekla, da bi bilo mogoče bolje, da ostane doma (da se ne bi kdo nalezel) Sem prav štela - v dveh urah kar je doma, je zakašljal točno trikrat. Sem klicala v ZD za nasvet, so rekli, da je pol lahko do pomladi doma. Da pa je v šoli verjetno tako suh zrak, da ga draži in da naj potem popije malo sladkega čaja- Ker v šoli to ni na voljo tako kot v vrtcu, da naj mu dam s sabo. Mislim pa, da v šoli tega ne dovolijo. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, kar za brezveze ga pa ne bi imela doma Zjutrej preden gre v šolo mu dej mal smrekovih vršičkov al pa žličko aprosana. Pomaga. Dudi...sej s kavčem ni nič narobe. Sam če so take specifične barve in da je neki izrazito povdarjeno, potem mora bit vse pospravljeno in zrihtano. Rdeče stene z modrim kavčem al pa rjavo s turkiznim je meni ful lepo, sam potem ko je noter še en kup otroških stvari, izgubi ves čar. No to je moje laično mnenje. Smo preživeli lep popoldan na predstavi v knjižnici.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:37:00
|
|
|
|
ledenka
|
spet jem plasmon piškote s čokoladnim namazom. bogi M., vse mu bom pojedla
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:37:29
|
|
|
|
šivilja
|
Majana daj če se ti da, še mene poglej, ker sem si samo nastavljala pa sem bolj leva za te stvari. Hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:38:32
|
|
|
|
ledenka
|
a bomo danes na 9. del prilezle?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:38:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pri nas je full haus a imate obiske, al se tvoji fantje preganjajo? fantje se preganjajo ja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:39:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spet jem plasmon piškote s čokoladnim namazom. bogi M., vse mu bom pojedla bogi Maks...mu v petek prinesemo piškotke da bo čimdalj priden z nami
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:40:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pri nas je full haus a imate obiske, al se tvoji fantje preganjajo? fantje se preganjajo ja jaz našega vsake tolko iz mačje hrane/vode potegnem a sem grozna, k ga ne preoblečem, ker bo itak čez 5 min spet moker?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:41:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pri nas je full haus a imate obiske, al se tvoji fantje preganjajo? fantje se preganjajo ja jaz našega vsake tolko iz mačje hrane/vode potegnem a sem grozna, k ga ne preoblečem, ker bo itak čez 5 min spet moker? ...sej maš prav ja...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 17:41:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spet jem plasmon piškote s čokoladnim namazom. bogi M., vse mu bom pojedla bogi Maks...mu v petek prinesemo piškotke da bo čimdalj priden z nami sej jih sploh ne mara zato pa jih jaz jem. poje mogoče 3 na teden, pa še to jih bolj razdrobi. po kake 2 tednih pa tisti iz odprte pakunge niso več dobri, pa se jaz žrtvujem
< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.1.2010 17:42:37 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?