ivanamdb -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (16.1.2010 13:23:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jst sm bla v BTCju-sem nabavila zelenjavo, pečenice, biftek....Pa seb en pulover v Zari. Pa hotla sem ponucat une Gorenjkine točke za posteljnino in so imeli samo en kos, tako da moram v Mercator Šiška ponjo. Pa H. danes lovimo urin-ga še zmer nismo oddali, ko bi ga mogli pri sistematskem pregledu. Sem že 2 vrečki, ki sem jih tam dobila stran vrgla, ker je šlo vse mimo, sem šla v lekarno kupit nove-upam, da zdaj bo. Potem moram pa še v laboratorij odnest. Mah, prou zmatrajo me tale pota. ivana zanč sem tu na RR prebrala, da je pediatrinja na MON-u odgovorila, da otroci začnejo prav zares piti šele okrog leta in pol, da prej pa, če noče, pač noče-že ne rabi. Naša tudi ne spije ne vem kaj. Mogoče 30 ml vode v celem dnevu, ampak sej dobi z mojim mlekom, pa zelenjavo in sadjem. Polulana je, tko da se ne sekiram. Ko bo žejna, bo že pila. hvala tanja! zdaj mi je lazje, res! nasa je prav kot tvoja! pa tud polulana tko da mas prav, ne se sekirat prevec! pa sam vidla da nas gleda ko pijemo iz kozarca, in ji je vsec poskusit pit iz kozarca. punce res hvala!
|
|
|
|