Tanja_ -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (15.1.2010 20:32:12)
|
D. čer! Sem iz nakupovanja-porabila sem skor 3 ure, pa sem tako hitela vsepovsod. Gužva za ponort!!!!In še v Leclercu imajo nov sistem na delikatesi-morš vzet listek s številko, ko se v vrsto postaviš in potem te po številkah strežejo. In ker tega nisem vedela in ker brez očal res zelo slabo vidim(jih bom mogla začet nosit) sem seveda bila brez listka-pridem na vrsto prodajalka meni, naj ji dam listek,najprej nisme vedla o čem govori, potem mi razloži, jaz njej da nisem vedla in da če lahko vseeno dobim salamo, ona pa da ja, naj vzamem listek in se postavim na konec vrste. Za mano pa minimalno 10 folka. Skratka, sem odšla brez salame. Aja diete- jaz nisem zagovornica diet. Mislim, da ni problemm če se človek nekajkrat na leto pregreši, problem so tiste stvari, ki jih ješ vsak dan. Zato mi je npr. všeč Montignac, ki je v bistvu način življenja- da se ves čas zdravo rehranjuješ. Ali pa dieta po krvnih skupinah...Se pravi, da se ves čas zdravo prehranjuješ. Ne pa, da po neki dieti ultra hitro shujšaš 20 kg, pol se pa še za dvakrat tolk zrediš ko začneš normalno jest.
|
|
|
|