|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
15.1.2010 12:31:43   
petrazg
ojla...

Da se še jaz malo pogovorim z odraslimi osebami... user posted image Tanja, Šivilja prav tako se jaz počutim... komaj čakam, da pride moj domov , da se meniva user posted image in da mi pove kaj se mu je dogajalo... Meni se tako večinoma dnevi enaki dnevom... Zdaj imam pa še oba doma...

Šivilja... meni je tudi pol zoba odletelo, sedaj imam pa en teden odprtega,  potem mi ga bo pa zaprla. Je bolelo kot user posted image , dokler mi ni sčistila do konca... No, in danes je odpovedala, ker je zbolela... Pojdi čimprej, ker se te stvari samo še slabšajo. Jaz sem en teden čakal, na koncu sem pa 3 lekadole v enem dnevu vzela tako me je bolelo...

Punce, ki ste bile včeraj zunaj,,, a sew vam je kaj kolcalo user posted image ... full mi je bilo žal, da nisem mogla. Glih takrat, ko bi jaz kam šla, pride nekaj vmes... Pa Flaska, fajn je bilo na kavici... naslednjič bom brez  dveh prikolic, bom imela samo eno zraven... user posted image
Za jutri imamo karte za Zlato lisico user posted image user posted image user posted image , bomo šli malo z Anžetijem pogledat, če mu bo všeč. Če pa ne, bova pa v šotorčku čajeka pila...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
15.1.2010 12:32:07   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image user posted image Razmišljam, da bi nabavila kako zbirko pravljic...Kaj naj si omislim?

A prav pravljice ali pač zgodbice za otroke?

Zelo fini se mi zdita knjigi, kjer so zbrane najboljše od Zbirke Čebelica - imaš notri vse mogoče: pesimce, šravljice, novejše zgodbice...

Obstajata dve zajetni knjigi pravljic (SLovenske in Svetovne) od nove revije, samo so predolge za majhnega otroka.

Drugeče je pa pomoje najbolje, da greš v kakšno knjižnico in si malo ogledaš pa, da ti unitam svetujejo, ali pa v Konzorciju.

MI ogromno hodilo v knjižnico že od začetka in si otroka izbirata knjige.

V bistvu je vseeno-zdej ful beremo eno knjigico, ki jo je dobila za Dedka mraza in jo ful rada gleda in posluša in strani obrača. Pa Sv. pismo v slikah imamo-pa tud rada slikice gleda. PA sem mislila, da bi kej nabavila, pa ji začela brat. Ampak najbrž bi moglo bit kej z veliko slikicami, a ne?Ne sam tekst.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
15.1.2010 12:32:46   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

BTW pozna katera kakega gin. tko bolj na ti?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se krohotaš?Jaz to resno sprašujem

Na TI nažalost ne. Meni moj sicer vedno vse zrihta, sem ga tudi že iz porodne po telefonu dol priklicala, samo nisva pa ravno best friends.

Nč. grem pojest kosilo, dokler moja dama spi.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
15.1.2010 12:39:57   
šivilja
NIč ni s kosilom, sam da sem vstala iz postelje, je odprla oči. Mogoče greva pa kar obe jest.

Petrazg jaz imam tulaj na ulici zobarja, par hiš naprej, pa vedno me praktično takoj vzame, samo varstvo je problem. DObri dohtar je narejen na počasi in se ne morem zanest, da bo gotov v določenem času, zato odlašam že uhuhu. Tamale si tastu še ne upam pustit za ceč kot pet minut, ker tega pač ne obvlada. Tavelke že porihta... Zato si moram eno varuško najt, ker bo potrebnih dosti več obiskov kot samo eden, da mi moja usta spet v red spravi.

Tanja pomoje najboljš kar v knjižnico po kartonke, ki jih lahko tudi sama gleda, brez bojazni, da bi kaj strgala. Mi imamo kar nekaj tega doma, ampak se naveličajo. Če bi pa kupila neko lepo knjigo, je pa škoda, da jo strga.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
15.1.2010 12:53:15   
zoja10
sej vem offtopic,...

bele fuge v kopalnico potleh al ne? ploščice so marelčne....

je pršu polagat,.. me hoče prepričat v belo...user posted image a se to zlo maže?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
15.1.2010 13:09:02   
FLASK_A
Tanja, hecno se slišiuser posted image Kaj pa rabiš? Jaz sicer na Ti ne poznam nobenega.

Petrazg fajn je bilo, jauser posted image Bomo še kdaj ponovile!

Zoja... Bele fuge se kar zamažejo pomoje če so na tleh. A nima druge barve s sabo ko bele al kajuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
15.1.2010 13:09:40   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

sej vem offtopic,...

bele fuge v kopalnico potleh al ne? ploščice so marelčne....

je pršu polagat,.. me hoče prepričat v belo...user posted image a se to zlo maže?

Mi imamo umazano bele ploščice( v bistvu so zelo svetlo bež) in fuge v isti barvi- in je okej. A se niso zadnjič pogovarjale, da se bele fuge ful umažejo-sicer v kuhinji...Kaj pa vem... Jaz ne bi dala belih.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
15.1.2010 13:10:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tanja, hecno se slišiuser posted image Kaj pa rabiš? Jaz sicer na Ti ne poznam nobenega.

Petrazg fajn je bilo, jauser posted image Bomo še kdaj ponovile!

Zoja... Bele fuge se kar zamažejo pomoje če so na tleh. A nima druge barve s sabo ko bele al kajuser posted image

flaska ti povem na 4 oči enkrat.

Sem pa jaz pri ploščičarju isto pomislila, da ima samo belo s sabo.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
15.1.2010 13:18:35   
šivilja
Jaz belo belih fug na tla v kopalnici ne bi dala, vsaj malo "umazano" barvo v štaru je pomoje boljš.

Tanja za gin je pa pomoje čist odvisno od tega kaj rabiš, a od svojega pa ne moreš?
Aja, edin če ni zdravstven problem.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
15.1.2010 13:26:26   
Dudica1
tanja šlo že skoraj vse ja...user posted image

mama11 kako ni 4 pleničk...včeraj ko sem bila jaz jih je bilo še polnouser posted image ...papmpersk polno milerjevih pa malo manj samo še vseeno so bile.

Tko sva šla v trgovino pa na kavico...zdej pa Majčka spat user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
15.1.2010 13:41:36   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
mama11 kako ni 4 pleničk...včeraj ko sem bila jaz jih je bilo še polnouser posted image ...papmpersk polno milerjevih pa malo manj samo še vseeno so bile.

Aja, bi mogla najbrž dodati, da kupujem oranžne pamperske. Teh štirke ni - imajo le trojko in petico. K sreči imam doma še dobrega pol paketa, upam, da do naslednjič bodo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
15.1.2010 13:45:22   
Dudica1
ja jaz tud kupujem oranžne pamperske baby dry al neki takega user posted image ...očitno jih pol tok hitro prodajajo...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
15.1.2010 13:51:24   
šivilja
MI lahko ena prosim razloži kaj je prednost oranžnih pampersk? Ker jaz, če že kupim plenice, kupim bele pamperske. A so oranžne kaj boljše oz. kaj je razlika?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
15.1.2010 13:59:15   
Dudica1
šivilja a te bele nove pamperske??
Mislim da so te oranžne baby dry kao nočne z lunico gor narisano in naj bi več vpile...men res nikoli ni premočila pa sigurno 12h ni preoblečen.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
15.1.2010 14:17:57   
majana79
poslala sem jezen mail na durs Lj... me zanima če bodo sploh odgovorili

cel teden že kličeva z mojim na cifro od ene, ki naj bi reševala njegovo pritožbo in nikoli ni nobenega

vsaj preusmeritev bi imela, če je ni, ne pa da visiva na telefonu k dva norca

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
15.1.2010 14:28:24   
šivilja
Ja, tanoce bele pamperske kupim. Prvič sem jih na Dunaju, potem sem pa videla da jih imajo tudi v DM (narejene v Nemčiji), samo zdaj smo pri četrtem paketu plenic v šetih mesecih, tako da nisem glih referenca. Se mi pa zdijo čist OK.

Majana če so pa tko bizi. Velik potrpljenja ti želim.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
15.1.2010 14:55:26   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

poslala sem jezen mail na durs Lj... me zanima če bodo sploh odgovorili

cel teden že kličeva z mojim na cifro od ene, ki naj bi reševala njegovo pritožbo in nikoli ni nobenega

vsaj preusmeritev bi imela, če je ni, ne pa da visiva na telefonu k dva norca

user posted image

majana no comment....Men gre tud na živce, da po telefonu nič ne moreš uredit,ampak bi bilo najbolš, da greš vsepovsod osebno.Pol ti pa še kej zamuštrajo, pa maš spet pota oz. telefonarjenje....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
15.1.2010 15:00:52   
Dudica1
majana kr znoriš sej vem...upam da se čimprej zrihtajo zadeve.

Bele pamperske ma kolegica tud pa je tud zadovoljna...kakšna je pa razlika v ceni kej al so glih tolk kot navadne pamperske??...pa v milerju jih nimajo ane???

Kuhajo se skutini štruklji...mmmmm...za Maja ja piščanček pa bučke in cvetača.user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 15.1.2010 15:01:06 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
15.1.2010 15:10:05   
Anonimen
pst,... tišina. oba spita. O. je kar sam šel v posteljico in zaspal. pa ravno danes sem preoblekla posteljnino,...

jajček sem skuhala. za U. pa sem ugotovila, da imam od zelenjave samo korenje. krompir bi se še našel... če dam zraven krompir pa malo mleka, bo v redu?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
15.1.2010 15:14:28   
Dudica1
ktja pomoje bo čist ok...jaz sem pa na jajček kar malo pozabila...user posted image ...a ga lahko dam med piščančka in cvetačo pa bučke user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
15.1.2010 15:17:44   
Anonimen
Dudica, se mi zdi, da bi bile bučke še najboljše za zraven,... ampak moj hladilnik jih trenutno ne vsebuje.
grem kuhat še krompir...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
15.1.2010 15:22:11   
Anonimen
POTRES!!!!

KJE JE BIL???

zdajle sem se pa kar zibala,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
15.1.2010 15:27:44   
Anonimen
imam monologe,...
a peteršilj lahko dodam? za mulčka malčka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
15.1.2010 15:28:54   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jutro.
Lepo, da ste včeraj uživale. Jaz res nisem mogla, je imel moj ob sedmih še enga naročenega. Za 22. pa velja.

Papua naš ima tud najraje mlečne kašice, sadje je itak fuj(ampak spravim vanj ene 20žličk), kosilo še nekako gre, zvečer (ob šestih)pa vse poje. Čez pol ure dobi še flašo, poje ene 100ml maximalno. okrog pol osmih ga skopam, podojim in gospodič se ob 11-ih zbudi, da bi jedel, pa potem ob treh, šestih. Danes je že ob 5-ih vstaluser posted image , pa je bil mož tako dober, da je vstal skupaj z njim.Kok mam jaz dobrega moža. Smo ga že poskusil odvadit nočnega hranjenja, pa še ne gre. Čez dan ga pa samo enkrat dojim, zato pa ponoč vse nadoknadi.

Danes pa midva začneva s plavanjem, na difu. Komaj čakam.

Heh, tako nekako je tudi pri nas... okol pol noči, pa ob treh, pa ob pol sedmih...user posted image

Čestitke teta tubbyuser posted image user posted image user posted image

Ahaaa...leda, ti si JRuser posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa, a ste čutle user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
15.1.2010 15:30:17   
Anonimen
tudi ti, HM? dobro,... nimam še stranskih učinkov!

kje bi lahko bilo? kaj ni bil zadnjič v Postojni?

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?