|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
15.1.2010 11:13:44   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kje sta že porodniška in otroški... user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kako to misliš?A je že šlo?user posted image

kasija pri nas je umetno mleko pomagalo.Ampak, na začetku sem ji jaz tud dajala najprej mlečno kašico in čez dobre pol ure mleko, ker sem mislila, da bo tako bolj sita-pa se je vseeno zbudila ponoči.Potem sem pa mal spremenila-sem ji dala kašico vsaj 2 uri pred spanjem in potem flašo mleka-in zdaj spije tega mleka okrog 150ml, potem še pri meni in potem spat.In spi.Tud če se zbudi ponoči, se zbudi, ker bi ona kar vstala in ne od lakote. Bi jo bilo sicer takrat najlažje uspavat tako, da jo podojim, ampak sem vztrajna in jo raje poslušam eno uro, ko čveka in pleza po postelji, pa pol lepo nazaj zaspi. Ker če ne, je to začaran krog....

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 15.1.2010 11:26:05 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
15.1.2010 11:29:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
grem se malo delat....pol z upam da v šoping....molimo!!!!!!!

s kom in kam?
user posted image

grem kupit mali novo stajico...vendar moram nekam v milerja po plenicke

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.1.2010 11:38:20   
FLASK_A
Dudi, ti si pa expres ko je treba kaj zapravituser posted image
Katmat, zakaj že novo stajico?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
15.1.2010 11:44:18   
KatMat

k ma se od mat ove sestre pa je polomljena.......ampak za njih je dobr...zame pa ni in grem kupt v bc ker je 40 eu

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.1.2010 11:47:25   
Tanja_
A mate vse stajice?K jaz je sploh nisem imela namena kupit.....

flasa zakaj že ti nisi v službi?

Jaz moram tud popoldan v nabavo, mamo skor čist prazen hladilnik.Sej ne bo gužve popoldan a ne?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
15.1.2010 11:51:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

k ma se od mat ove sestre pa je polomljena.......ampak za njih je dobr...zame pa ni in grem kupt v bc ker je 40 eu

jz imam še od T. k sva jo dobila od kolegov, če pa bi kupovala novo bi pa kupila uno prenosno k se jo da na majhno zložit. neki tazga:
http://zaotroke.enakupi.com/Otroska-prenosna-postelja-10068a-pr-16922.html

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
15.1.2010 11:54:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

flasa zakaj že ti nisi v službi?

Jaz moram tud popoldan v nabavo, mamo skor čist prazen hladilnik.Sej ne bo gužve popoldan a ne?

jz grem tud pol mal v trgovino k imam tud prazen hladilnikuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
15.1.2010 11:56:49   
šivilja
Tanja itak, da ne; če greš v mečkatorja pa sploh ne k ma danes dvojne pikeuser posted image

Jaz sem tudi hotela popoldan do hipermarketa v šiški skočit, mal pokukat v Max&co, če majo kaj lepega in uporabnega, Mogoče mi pa rata, ker mami pride.

Pri nas sosednjo hišo praznijo (so jo prodali) in je vse kar ni zasneženo zaparkirano pa nekaj tako ropota, da se še naša hiša trese. Nisem šla čekirat, ampak možno, da kar čez okno mečejouser posted image
Kaj šele bo - je baje en gradbenik kupil, ziher jo bo podru pa zgradil "vila - blok".jaojao, bomo živeli na gradbišču.  (saj če bi mi zidali, me ni bi pa nič motilouser posted image )

Drugače pa  - danes mi je ven padlo še pol zoba, bo res treba it k zobarju - splošno počutje je pa BLUUUUUUUEuser posted image
Še dobro, da lahko vsaj tukaj z vami čvekam, ker drugače bi bla pa pomoje že kriza. SAj otroci so lušni, ampak paše še s kom govorit, ki ti seže višje od pasu.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
15.1.2010 12:01:51   
šivilja
Cveka mi imamo tako posteljo, pa je zložena pospravljeno pri mami. Noben od otrok ni kazal hudega navdušenja, da bi jo uporabljali ko stajico (oziroma so kazali hudo nasprotovanje). Pa tudi ne vem  če je tako fina, ker so mehke stranice in se nima za kaj prijet, da bi vstal in stal. Za H. sploh ne bom imela stajice, če pa bi jo , pa mislim da bi kar tako, kot smo jih imeli mi kot otroci - leseno štirikotno. Sem ravno zadnjič videla, da jih v BC spet prodajajo.

Samo nekaj bomo pa mogli narest - imamo stopnice sredi stanovanja, prej smo imeli ograjco, ki jo je naredil moj očim, zdaj smo pa renavljali in belili, pa je šla ograjca dol. Nazaj je pa verjetno ne bomo mogli dat, ker bo druga omara user posted image  BO treba dat dediju predelat, da ne bo H. zgrmela po stopnicah.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
15.1.2010 12:02:31   
šivilja
Aja - tisto posteljo pa uporabljamo za na dopust

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
15.1.2010 12:05:31   
zoja10
katmat mi mamo tako stajico kot je tista v bc,.. a je 100 za 90 cm? naša je taka kvadratna in nam dobro služi sam kaj ko noče bit notr,.. tko da bo kmalu odslužila...je pa fajn če te na sekret je edino tam varnouser posted image

še slikca za seznam, to je papa aktualen cel tedn in skoz maha, mi se pa režimouser posted image sem objavla filmček na FB

user posted image

šiviljauser posted image user posted image

gremo mal vn je lep sonček...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
15.1.2010 12:08:23   
šivilja
O, če bi bil pri nas sonček, bi bila že malo manj blue, pa če ne bi bilo tega snega povsod, bi se z Majano sončili v Tivoliju. Tako je pa že izlet do šole vsako jutro cel podvig.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
15.1.2010 12:08:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Še dobro, da lahko vsaj tukaj z vami čvekam, ker drugače bi bla pa pomoje že kriza. SAj otroci so lušni, ampak paše še s kom govorit, ki ti seže višje od pasu.

točno o tem smo se včerej pogovarjale user posted image upam da bo H. kmalu spala zvečer, da se nam pridružiš

Tanja, po mojih izkušnjah v M. v Supernovi ni nikoli gužve, tudi ko so dvojne pike user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
15.1.2010 12:09:11   
majana79
jaz bi tudi sončka user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
15.1.2010 12:11:22   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

točno o tem smo se včerej pogovarjale user posted image upam da bo H. kmalu spala zvečer, da se nam pridružiš

Tanja, po mojih izkušnjah v M. v Supernovi ni nikoli gužve, tudi ko so dvojne pike user posted image

Podpis!Moj tega sploh ne razume, ko pride domov in jaz govorim k zmešana in mi gre na živce, k nič ne govori. In sem mu že miljonkrat rekla, da sploh ne šteka, kako je to, k si cele dneve z otrokom, k govori samo babababa-za znoret. Sej je zlata punčka, samo res paše se z nekom normalno pogovarjat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
15.1.2010 12:16:10   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: tubby
sm v pon postala teta! Imajo še enga fantka in je vse ok!

user posted image  Čestitke!

KatMat, ne vem, na kateri cifri pleničk ste, ampak štirke v Mullerju na Rudniku nimajo user posted image user posted image user posted image . Sem bila tam okoli pol desetih...

Nimam, tudi pri starejši je nismo rabili (oz. smo jo na morju ponucali namesto posteljice). Je pa res, da imamo pred stopnicami vrata, tako da ni treba tako strogo paziti.

Mi imamo še enega zobka - zg.desna dvojka je tu! Pa po novem znamo pomahati papa user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tema nočno hranjenje. Jaz jo zdaj dojim le še zjutraj, zvečer in ponoči. GH poje že toliko, da se mi že en čas noče več potem dojiti. Pa delam na zmanjšanju nočnega hranjenja - v bistvu ji dam dudo, jo prevalim na drugi bok in malo potapkam. Sicer vstanem ene 10x, ampak zdaj ima že par noči uro za hranjenje šele ob pol petih, pa potem zjutraj, ko vstanemo. Dela imam tako ponoči ful ampak računam na to, da bo v par tednih skopčala, da pred pol peto ne bo dobila za jesti in se potem nehala zbujati.

GH - dopoldanska malica je sadna, na malo masla ji popražim dve ali tri vrste sadja, pa malo zalivam z vodo, dokler se vse skupaj ornk ne zmehča. Za kosilo podobno - dve vrsti zelenjave pa meso ali kakšen riž/polenta/leča. Za popoldansko malico pa kakšen sadni/navadni jogurt (ne poje še celega) ali skuta pa potem en piškotek. Za večerjo (kakšno uro pred spanjem) poje kašico na slabih 2 dcl mleka, pa preden jo dam v posteljo, jo še podojim.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
15.1.2010 12:16:13   
majana79
Tanja, zato naslednjič ne smeš več zamudit srečanja! user posted image Sej včerej sem imela pa jaz dar govora user posted image sori punce!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
15.1.2010 12:16:30   
Tanja_
user posted image user posted image user posted image Razmišljam, da bi nabavila kako zbirko pravljic...Kaj naj si omislim?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
15.1.2010 12:17:25   
Tanja_

Tanja, zato naslednjič ne smeš več zamudit srečanja! user posted image Sej včerej sem imela pa jaz dar govora user posted image sori punce!!!

Zadnjič sem ga imela pa jazuser posted image Ups....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
15.1.2010 12:20:48   
FLASK_A
Tanja, sej... Služba... Not in d'muduser posted image BV.

Majanca, nič se sekirat, fajn je blouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
15.1.2010 12:23:46   
Tanja_

Tanja, sej... Služba... Not in d'muduser posted image BV.

Majanca, nič se sekirat, fajn je blouser posted image

Sej bo boljeuser posted image user posted image user posted image

BTW pozna katera kakega gin. tko bolj na ti?user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
15.1.2010 12:28:28   
šivilja

user posted image user posted image user posted image Razmišljam, da bi nabavila kako zbirko pravljic...Kaj naj si omislim?

A prav pravljice ali pač zgodbice za otroke?

Zelo fini se mi zdita knjigi, kjer so zbrane najboljše od Zbirke Čebelica - imaš notri vse mogoče: pesimce, šravljice, novejše zgodbice...

Obstajata dve zajetni knjigi pravljic (SLovenske in Svetovne) od nove revije, samo so predolge za majhnega otroka.

Drugeče je pa pomoje najbolje, da greš v kakšno knjižnico in si malo ogledaš pa, da ti unitam svetujejo, ali pa v Konzorciju.

MI ogromno hodilo v knjižnico že od začetka in si otroka izbirata knjige.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
15.1.2010 12:28:46   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
15.1.2010 12:30:28   
Tanja_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se krohotaš?Jaz to resno sprašujem

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
15.1.2010 12:30:33   
šivilja

Zadnjič sem ga imela pa jazuser posted image Ups....

No, enkrat bom pa tudi jaz na vrsto prišla. Samo pomoje boste mogle kar k meni pridet. user posted image  (mal še spucam pa pospravim pa bo)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?