Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: petra a dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekret ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej ne cveka-probise zment, da tepihe zviješ in nekam pospraviš, jaz ji ne bi popustila, v njihovem gor al pa dol ma sem že vse probala, da jih pospravimo, stran zmečemo, sam še izselem se lahko da ne bo tepihov sploh me moti k je tak tepih k ful drsi in je sinko že dostkrat padu na njem, pa kar naprej ga moram popravlat Ma veš kaj, pa naj go ima ona. Ja, saj vem lažje je govor kot narest, saj sem na istem (v tastovi hiši ) sem ji že rekla, pa ga je za en dan odnesla pol ga je pa nazaj opranga prnesla mah zarad tega se mi ne da kregat, pa ga raje večkrat dam uprat k se ful para in ga bo kmal tojk razparal da ga bom lahko v peč zabrisala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:00:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: petra a bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudiča katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam Jst pa še nonstop neki pečem...vage pa HB sploh nimam doma:):) J.je končno zaspal tud jaz sm takšna...danes imam pa ananasov dan
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:03:30
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz sem se pa počasi začela spraševati, če sem mogoče glodalec, ker moram imeti skoz nekaj med zobmi. Očitno morajo delat, drugače bi se mi prerasli (to sem se naučila v Miškolinu)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:03:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati sem pozabila povedat na vrkniki v intersportu nimajo snežk...sem pa zase in za mojga kupila flis od Mckinley kaj se smejiš...praznih rok pa res ne morem iz trgovine... ...pa še samo zato sem šla n vrhnko katki se pa verjetno iz trzina res ne bi splačalo na vrhniko zaradi snežk oh 15 minutk a ne ...za snežke vse...če jih nikjer ne dobi jaz bi pol rajš bosa hodila, joke ah dej dej no... ja sem jih iskala v domzalah in kamniku....ni izbire...nic ni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:05:20
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Jaz sem se pa počasi začela spraševati, če sem mogoče glodalec, ker moram imeti skoz nekaj med zobmi. Očitno morajo delat, drugače bi se mi prerasli (to sem se naučila v Miškolinu)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Jaz sem se pa počasi začela spraševati, če sem mogoče glodalec, ker moram imeti skoz nekaj med zobmi. Očitno morajo delat, drugače bi se mi prerasli (to sem se naučila v Miškolinu)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:09:29
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: petra a bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudiča katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam Jst pa še nonstop neki pečem...vage pa HB sploh nimam doma:):) J.je končno zaspal tud jaz sm takšna...danes imam pa ananasov dan Dobra si...ni šans,da zdržim ananasov dan..pravzaprav mislm,da bi tud ananasovo uro težko prebila..prou grozna sm
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:11:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a flaska-misliš faks, a ne? al fax? sej bo se je za vprašat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:11:46
|
|
|
|
majana79
|
dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:17:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: petra a bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudiča katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam Jst pa še nonstop neki pečem...vage pa HB sploh nimam doma:):) J.je končno zaspal tud jaz sm takšna...danes imam pa ananasov dan Dobra si...ni šans,da zdržim ananasov dan..pravzaprav mislm,da bi tud ananasovo uro težko prebila..prou grozna sm kaj češ...sej to mam tko kakšen dan vmes tako da je za zdržat.. Jaz si pišem listek za v trgovino
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm super mere
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica1: a si ti zadnjič pisala da si iz neta dol potegnila aerobiko, kje si jo našla??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:25:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm super mere hvala cveka, res je lepo zrastel vsaj nekaj, če že drugo ni ok... sem nas naročila prejle pri fizioterapevtki in imamo 25.1. prvič, upam da bo šlo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:26:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudica1: a si ti zadnjič pisala da si iz neta dol potegnila aerobiko, kje si jo našla?? jaz sem si dol potegnila dance aerobiko ZUMBA ki jo uči moja prijateljica...potegnila sm jo pa iz torenta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:27:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm super mere hvala cveka, res je lepo zrastel vsaj nekaj, če že drugo ni ok... sem nas naročila prejle pri fizioterapevtki in imamo 25.1. prvič, upam da bo šlo Itak da bo šlo...Jure je priden fant, in pravi maneken bo po teh merah
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:31:20
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm super mere hvala cveka, res je lepo zrastel vsaj nekaj, če že drugo ni ok... sem nas naročila prejle pri fizioterapevtki in imamo 25.1. prvič, upam da bo šlo kaj pa ni v redu?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudica1: a si ti zadnjič pisala da si iz neta dol potegnila aerobiko, kje si jo našla?? jaz sem si dol potegnila dance aerobiko ZUMBA ki jo uči moja prijateljica...potegnila sm jo pa iz torenta aja, hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:37:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm super mere hvala cveka, res je lepo zrastel vsaj nekaj, če že drugo ni ok... sem nas naročila prejle pri fizioterapevtki in imamo 25.1. prvič, upam da bo šlo kaj pa ni v redu? asimetrija, rahlo hipoton je, glavico ima postrani pa še mehke sklepe itak pol zdravnice nisem razumela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:38:35
|
|
|
|
zoja10
|
dudi, maja, leela ... frutki slivovi imajo rok mislim da 3.2.... a vam jih vseeno prnesem? breskev riž pa ttudi tam nekje... sm bla na soncu 2 uri, joj kako je lepo... taja bo danes jedla pašto(testenine ane ) z omako od mesa.. njami sem ji fouš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:42:57
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja ma nič pol meni ni treba...bom danes kaj vzela v DM-u...hvala vseeno ok Tiste ki kupujete frutke v dm...a to prav njihove baby love al kaj so že al kakšne druge
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:44:32
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm super mere hvala cveka, res je lepo zrastel vsaj nekaj, če že drugo ni ok... sem nas naročila prejle pri fizioterapevtki in imamo 25.1. prvič, upam da bo šlo kaj pa ni v redu? asimetrija, rahlo hipoton je, glavico ima postrani pa še mehke sklepe itak pol zdravnice nisem razumela A je imel ob rojstvu mogoče hematom na glavici(od poroda)? Naš J.ga je imel..in to kar velikega...imel je tudi asimetrijo,ampak je pri 6.mesecih izzvenela.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:45:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zoja ma nič pol meni ni treba...bom danes kaj vzela v DM-u...hvala vseeno ok Tiste ki kupujete frutke v dm...a to prav njihove baby love al kaj so že al kakšne druge jaz vzamem babylove in Alnaturo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:47:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA A je imel ob rojstvu mogoče hematom na glavici(od poroda)? Naš J.ga je imel..in to kar velikega...imel je tudi asimetrijo,ampak je pri 6.mesecih izzvenela. ne, nič niso rekli, jaz pa tudi nisem videla bi najbrž to opazila? je res da se mu je glavica zataknila in je imel potem 'obroč', ampak ni nihče rekel da je kaj narobe ma sej mu bomo pomagali s telovadbo pa bo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:48:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zoja ma nič pol meni ni treba...bom danes kaj vzela v DM-u...hvala vseeno ok Tiste ki kupujete frutke v dm...a to prav njihove baby love al kaj so že al kakšne druge jaz vzamem babylove in Alnaturo aha ok...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:50:09
|
|
|
|
BBAJA
|
A veste mogoče,kje na netu naj pogledam za avtosedeže?..mislim,da ste enkrat omenjala eno stran
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.