|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
12.1.2010 12:00:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekretuser posted image ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej neuser posted image

cveka-probise zment, da tepihe zviješ in nekam pospraviš, jaz ji ne bi popustila, v njihovem gor al pa dol

ma sem že vse probala, da jih pospravimo, stran zmečemo, sam še izselem se lahko da ne bo tepihovuser posted image   sploh me moti k je tak tepih k ful drsi in je sinko že dostkrat padu na njem, pa kar naprej ga moram popravlatuser posted image user posted image

Ma veš kaj, pa naj go ima ona.
Ja, saj vem lažje je govor kot narest, saj sem na istem (v tastovi hišiuser posted image )

sem ji že rekla, pa ga je za en dan odnesla pol ga je pa nazaj opranga prneslauser posted image   mah zarad tega se mi ne da kregat, pa ga raje večkrat dam uprat k se ful parauser posted image in ga bo kmal tojk razparal da ga bom lahko v peč zabrisalauser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.1.2010 12:00:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudičauser posted image

katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašamuser posted image

Jst pa še nonstop neki pečem...vage pa HB sploh nimam doma:):)
J.je končno zaspal

tud jaz sm takšna...danes imam pa ananasov dan user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.1.2010 12:03:30   
šivilja
Jaz sem se pa počasi začela spraševati, če sem mogoče glodalec, ker moram imeti skoz nekaj med zobmi. Očitno morajo delat, drugače bi se mi prerasli (to sem se naučila v Miškolinu)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.1.2010 12:03:42   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kati sem pozabila povedat na vrkniki v intersportu nimajo snežk...sem pa zase in za mojga kupila flis od Mckinleyuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

kaj se smejiš...praznih rok pa res ne morem iz trgovine...user posted image ...pa še samo zato sem šla n vrhnko user posted image

katki se pa verjetno iz trzina res ne bi splačalo na vrhniko zaradi snežkuser posted image user posted image

oh 15 minutk a ne user posted image user posted image user posted image ...za snežke vse...če jih nikjer ne dobi

jaz bi pol rajš bosa hodila, jokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ah dej dej no... user posted image

ja sem jih iskala v domzalah in kamniku....ni izbire...nic ni

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.1.2010 12:05:20   
BBAJA

Jaz sem se pa počasi začela spraševati, če sem mogoče glodalec, ker moram imeti skoz nekaj med zobmi. Očitno morajo delat, drugače bi se mi prerasli (to sem se naučila v Miškolinu)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.1.2010 12:07:05   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.1.2010 12:09:29   
BBAJA

bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudičauser posted image

katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašamuser posted image

J.je končno zaspal

Dobra si...ni šans,da zdržim ananasov dan..pravzaprav mislm,da bi tud ananasovo uro težko prebila..prou grozna sm

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.1.2010 12:11:35   
FLASK_A
flaska-misliš faks, a ne? al fax?user posted image  sej bouser posted image

se je za vprašatuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.1.2010 12:11:46   
majana79
dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.1.2010 12:17:22   
Dudica1

J.je končno zaspal

Dobra si...ni šans,da zdržim ananasov dan..pravzaprav mislm,da bi tud ananasovo uro težko prebila..prou grozna sm

user posted image kaj češ...sej to mam tko kakšen dan vmes tako da je za zdržat..

Jaz si pišem listek za v trgovino

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.1.2010 12:20:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, J. so danes izmerili, tako da daš prosim v seznam (7. mesecev): 8950g in 73 cm

super mereuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.1.2010 12:23:18   
Anonimen
dudica1: a si ti zadnjič pisala da si iz neta dol potegnila aerobiko, kje si jo našla?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.1.2010 12:25:06   
majana79

hvala cveka, res je lepo zrastel user posted image vsaj nekaj, če že drugo ni ok...

sem nas naročila prejle pri fizioterapevtki in imamo 25.1. prvič, upam da bo šlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.1.2010 12:26:26   
Dudica1

dudica1: a si ti zadnjič pisala da si iz neta dol potegnila aerobiko, kje si jo našla?? user posted image

jaz sem si dol potegnila dance aerobiko ZUMBA ki jo uči moja prijateljica...potegnila sm jo pa iz torenta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
12.1.2010 12:27:13   
Dudica1

hvala cveka, res je lepo zrastel user posted image vsaj nekaj, če že drugo ni ok...

sem nas naročila prejle pri fizioterapevtki in imamo 25.1. prvič, upam da bo šlo

Itak da bo šlo...Jure je priden fant, in pravi maneken bo po teh merah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
12.1.2010 12:31:20   
BBAJA

kaj pa ni v redu?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
12.1.2010 12:32:31   
Anonimen

jaz sem si dol potegnila dance aerobiko ZUMBA ki jo uči moja prijateljica...potegnila sm jo pa iz torenta

aja, hvala

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
12.1.2010 12:37:26   
majana79

kaj pa ni v redu?

asimetrija, rahlo hipoton je, glavico ima postrani pa še mehke sklepe user posted image itak pol zdravnice nisem razumela

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.1.2010 12:38:35   
zoja10
dudi, maja, leela ... frutki slivovi imajo rok mislim da 3.2.... a vam jih vseeno prnesem? breskev riž pa ttudi tam nekje...user posted image

sm bla na soncu 2 uri, joj kako je lepo...user posted image

taja bo danes jedla pašto(testenine aneuser posted image ) z omako od mesa.. njami sem ji fouš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
12.1.2010 12:42:57   
Dudica1
zoja ma nič pol meni ni treba...bom danes kaj vzela v DM-u...hvala vseeno ok user posted image

Tiste ki kupujete frutke v dm...a to prav njihove baby love al kaj so že al kakšne drugeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
12.1.2010 12:44:32   
BBAJA

kaj pa ni v redu?

asimetrija, rahlo hipoton je, glavico ima postrani pa še mehke sklepe user posted image itak pol zdravnice nisem razumela

A je imel ob rojstvu mogoče hematom na glavici(od poroda)?
Naš J.ga je imel..in to kar velikega...imel je tudi asimetrijo,ampak je pri 6.mesecih izzvenela.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
12.1.2010 12:45:22   
majana79

zoja ma nič pol meni ni treba...bom danes kaj vzela v DM-u...hvala vseeno ok user posted image

Tiste ki kupujete frutke v dm...a to prav njihove baby love al kaj so že al kakšne drugeuser posted image user posted image user posted image

jaz vzamem babylove in Alnaturo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
12.1.2010 12:47:15   
majana79

A je imel ob rojstvu mogoče hematom na glavici(od poroda)?
Naš J.ga je imel..in to kar velikega...imel je tudi asimetrijo,ampak je pri 6.mesecih izzvenela.

ne, nič niso rekli, jaz pa tudi nisem videla

bi najbrž to opazila? user posted image je res da se mu je glavica zataknila in je imel potem 'obroč', ampak ni nihče rekel da je kaj narobe

ma sej mu bomo pomagali s telovadbo pa bo 

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
12.1.2010 12:48:35   
Dudica1

jaz vzamem babylove in Alnaturo

aha ok...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
12.1.2010 12:50:09   
BBAJA
A veste mogoče,kje na netu naj pogledam za avtosedeže?..mislim,da ste enkrat omenjala eno stranuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.