|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
12.1.2010 11:40:17   
KatMat
MEN SE BO ZMESAL!!!!!!TA POF****** PROGRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!7000KRAT MI JE ŽE VSE ZBRISAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!V TREH URAS SE NIC NIMAM NARJEN!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.1.2010 11:40:30   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zoja user posted image ...dej ga user posted image user posted image user posted image ...jaz jo tud redko posteljem...ker je reku alergolog da zarad pršic mora bit postelja razmetana in okno odprto user posted image user posted image user posted image ...pa mi ni treba,in mu to večkrat ponovim user posted image

lake uživačka...komaj čakam da grem smučat...ne vem še kdaj bo to...

Maj se je zbudu zdej pa akcija cunje pospravljat user posted image user posted image

Odkar smo to o pršicah prebrali pri nas ne pospravljamo več posteljuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
12.1.2010 11:41:48   
petra a
bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudičauser posted image

katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašamuser posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
12.1.2010 11:41:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kati sem pozabila povedat na vrkniki v intersportu nimajo snežk...sem pa zase in za mojga kupila flis od Mckinleyuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

kaj se smejiš...praznih rok pa res ne morem iz trgovine...user posted image ...pa še samo zato sem šla n vrhnko user posted image

katki se pa verjetno iz trzina res ne bi splačalo na vrhniko zaradi snežkuser posted image user posted image

oh 15 minutk a ne user posted image user posted image user posted image ...za snežke vse...če jih nikjer ne dobi

jaz bi pol rajš bosa hodila, jokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ah dej dej no... user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
12.1.2010 11:42:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

zoja user posted image ...dej ga user posted image user posted image user posted image ...jaz jo tud redko posteljem...ker je reku alergolog da zarad pršic mora bit postelja razmetana in okno odprto user posted image user posted image user posted image ...pa mi ni treba,in mu to večkrat ponovim user posted image

lake uživačka...komaj čakam da grem smučat...ne vem še kdaj bo to...

Maj se je zbudu zdej pa akcija cunje pospravljat user posted image user posted image

Odkar smo to o pršicah prebrali pri nas ne pospravljamo več posteljuser posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.1.2010 11:42:58   
Dudica1

katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašamuser posted image

pomoje prekašam jaz vse vas z pospravljenim...oz. z razmetanim user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.1.2010 11:44:00   
petra a
men je rekla za alergijo da naj si kupim goratex posteljnino, vržem ven tepihe (fuj, jih že tko nimam ker jih ne maram) in brišem prah z mokro cunjo...se obnese tudi brez goratexauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.1.2010 11:44:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

aha, vidim da dudi & cveka sta gor, pa se pol nekaj odjavta pa spet prideta, o.k. user posted image

flaska-misliš faks, a ne? al fax?user posted image  sej bouser posted image

jz sem skojz gor, sam mam tako narejeno da mi kaže odsotenuser posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj imam tako narejeno, zaradi vohunovuser posted image user posted image

a misliš da kdo vohuni?

ja svakinjauser posted image

aja dudi ne mislim tebe, od moža sestrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.1.2010 11:44:47   
Dudica1

men je rekla za alergijo da naj si kupim goratex posteljnino, vržem ven tepihe (fuj, jih že tko nimam ker jih ne maram) in brišem prah z mokro cunjo...se obnese tudi brez goratexauser posted image user posted image

tepihov tud jaz nimam jih ne maram...
goratex posteljnina kaj pa je to ???

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.1.2010 11:45:14   
petra a

pomoje prekašam jaz vse vas z pospravljenim...oz. z razmetanim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne ne, jaz prekašam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.1.2010 11:46:01   
Kasija
se prebijam za nazaj počasi...

mama11 a potem greva midve sprobat zreče, da bova lahko poročali, če je primerno za otroke? user posted image  Še eno varuško ali dve vzameva s sabo. user posted image
pa sem bila danes v vrtcu na L in je rekla, da je 59 prijav letnika 2009. že pred meseci pa sem nekaj mrnjavkala okrog in izvlekle, da bosta verjetno dve skupini jasli, ena na L in ena zraven najinih starejših. to pomeni 28 mest. mi je že kar slabo od razmišljanaj o vrtcu.

christiana dobro opravite v lj

papuang jaz ga za parno kopel ne slečem. ga nesem notri mogoče malo bolj lahno oblečenega in potem ga zavijem v dekico, ko grem ven iz kopalnice za par minutk. ampak ni toliko moker, da bi ga slekla. kopanje pa res obenem izkoristim za parno kopel. pa ponoči mu dam vlažilec zraka ali posodo z vrelo vodo s kamilicami v sobo, posebaj če ima poln nos.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
12.1.2010 11:46:19   
petra a
aha, pol sta vidve u žlaht

ja goretex je ta material ko delajo tudd čevlje, pa cunjeuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
12.1.2010 11:46:32   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne ne, jaz prekašam user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde pridemo pogledat user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
12.1.2010 11:47:33   
Dudica1

na tem spiš user posted image bog pomagej

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
12.1.2010 11:51:47   
Anonimen

tepihov tud jaz nimam jih ne maram...
goratex posteljnina kaj pa je to ???

jz pa mam tepihe pa jih bi neki stran zmetala, pa mi tašča ne pustiuser posted image   to je pa tako k živiš pod njihovo strehouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3115
12.1.2010 11:52:56   
Anonimen

jpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
12.1.2010 11:54:14   
petra a
dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekretuser posted image ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej neuser posted image

cveka-probise zment, da tepihe zviješ in nekam pospraviš, jaz ji ne bi popustila, v njihovem gor al pa dol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
12.1.2010 11:54:59   
petra a

važičke user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
12.1.2010 11:56:05   
šivilja
Ma da se razumemo, pri nas hvalabugu ni noben alergičen (bi ga pobralo), samo vsak izgovor je dober user posted image . user posted image Tepihov pa tudi mi nimamo, mi ne potegnejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
12.1.2010 11:56:26   
Anonimen

dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekretuser posted image ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej neuser posted image

cveka-probise zment, da tepihe zviješ in nekam pospraviš, jaz ji ne bi popustila, v njihovem gor al pa dol

ma sem že vse probala, da jih pospravimo, stran zmečemo, sam še izselem se lahko da ne bo tepihovuser posted image   sploh me moti k je tak tepih k ful drsi in je sinko že dostkrat padu na njem, pa kar naprej ga moram popravlatuser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
12.1.2010 11:57:09   
Anonimen

važičke user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
12.1.2010 11:58:01   
šivilja

ma sem že vse probala, da jih pospravimo, stran zmečemo, sam še izselem se lahko da ne bo tepihovuser posted image   sploh me moti k je tak tepih k ful drsi in je sinko že dostkrat padu na njem, pa kar naprej ga moram popravlatuser posted image user posted image

Ma veš kaj, pa naj go ima ona.
Ja, saj vem lažje je govor kot narest, saj sem na istem (v tastovi hišiuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
12.1.2010 11:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ma da se razumemo, pri nas hvalabugu ni noben alergičen (bi ga pobralo), samo vsak izgovor je dober user posted image . user posted image Tepihov pa tudi mi nimamo, mi ne potegnejo.

pr nas tud ni alergij, sam tepihi me pa motjo k 100user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
12.1.2010 11:59:12   
BBAJA

bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudičauser posted image

Jst pa še nonstop neki pečem...vage pa HB sploh nimam doma:):)
J.je končno zaspal

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
12.1.2010 12:00:03   
Dudica1

user posted image user posted image

mah bo že enrat pospravljeno...no danes še ne ker grevav šoping user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.