Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:40:17
|
|
|
|
KatMat
|
MEN SE BO ZMESAL!!!!!!TA POF****** PROGRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!7000KRAT MI JE ŽE VSE ZBRISAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!V TREH URAS SE NIC NIMAM NARJEN!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:40:30
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zoja ...dej ga ...jaz jo tud redko posteljem...ker je reku alergolog da zarad pršic mora bit postelja razmetana in okno odprto ...pa mi ni treba,in mu to večkrat ponovim lake uživačka...komaj čakam da grem smučat...ne vem še kdaj bo to... Maj se je zbudu zdej pa akcija cunje pospravljat Odkar smo to o pršicah prebrali pri nas ne pospravljamo več postelj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:41:48
|
|
|
|
petra a
|
bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudiča katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:41:50
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati sem pozabila povedat na vrkniki v intersportu nimajo snežk...sem pa zase in za mojga kupila flis od Mckinley kaj se smejiš...praznih rok pa res ne morem iz trgovine... ...pa še samo zato sem šla n vrhnko katki se pa verjetno iz trzina res ne bi splačalo na vrhniko zaradi snežk oh 15 minutk a ne ...za snežke vse...če jih nikjer ne dobi jaz bi pol rajš bosa hodila, joke ah dej dej no...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:42:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zoja ...dej ga ...jaz jo tud redko posteljem...ker je reku alergolog da zarad pršic mora bit postelja razmetana in okno odprto ...pa mi ni treba,in mu to večkrat ponovim lake uživačka...komaj čakam da grem smučat...ne vem še kdaj bo to... Maj se je zbudu zdej pa akcija cunje pospravljat Odkar smo to o pršicah prebrali pri nas ne pospravljamo več postelj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:42:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam pomoje prekašam jaz vse vas z pospravljenim...oz. z razmetanim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:44:00
|
|
|
|
petra a
|
men je rekla za alergijo da naj si kupim goratex posteljnino, vržem ven tepihe (fuj, jih že tko nimam ker jih ne maram) in brišem prah z mokro cunjo...se obnese tudi brez goratexa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, vidim da dudi & cveka sta gor, pa se pol nekaj odjavta pa spet prideta, o.k. flaska-misliš faks, a ne? al fax? sej bo jz sem skojz gor, sam mam tako narejeno da mi kaže odsoten zakaj imam tako narejeno, zaradi vohunov a misliš da kdo vohuni? ja svakinja aja dudi ne mislim tebe, od moža sestra
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:44:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a men je rekla za alergijo da naj si kupim goratex posteljnino, vržem ven tepihe (fuj, jih že tko nimam ker jih ne maram) in brišem prah z mokro cunjo...se obnese tudi brez goratexa tepihov tud jaz nimam jih ne maram... goratex posteljnina kaj pa je to ???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:45:14
|
|
|
|
petra a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petra a katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam pomoje prekašam jaz vse vas z pospravljenim...oz. z razmetanim ne ne, jaz prekašam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:46:01
|
|
|
|
Kasija
|
se prebijam za nazaj počasi... mama11 a potem greva midve sprobat zreče, da bova lahko poročali, če je primerno za otroke? Še eno varuško ali dve vzameva s sabo. pa sem bila danes v vrtcu na L in je rekla, da je 59 prijav letnika 2009. že pred meseci pa sem nekaj mrnjavkala okrog in izvlekle, da bosta verjetno dve skupini jasli, ena na L in ena zraven najinih starejših. to pomeni 28 mest. mi je že kar slabo od razmišljanaj o vrtcu. christiana dobro opravite v lj papuang jaz ga za parno kopel ne slečem. ga nesem notri mogoče malo bolj lahno oblečenega in potem ga zavijem v dekico, ko grem ven iz kopalnice za par minutk. ampak ni toliko moker, da bi ga slekla. kopanje pa res obenem izkoristim za parno kopel. pa ponoči mu dam vlažilec zraka ali posodo z vrelo vodo s kamilicami v sobo, posebaj če ima poln nos.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:46:19
|
|
|
|
petra a
|
aha, pol sta vidve u žlaht ja goretex je ta material ko delajo tudd čevlje, pa cunje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:46:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petra a katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam pomoje prekašam jaz vse vas z pospravljenim...oz. z razmetanim ne ne, jaz prekašam ajde pridemo pogledat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:47:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, pol sta vidve u žlaht ja goretex je ta material ko delajo tudd čevlje, pa cunje na tem spiš bog pomagej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petra a men je rekla za alergijo da naj si kupim goratex posteljnino, vržem ven tepihe (fuj, jih že tko nimam ker jih ne maram) in brišem prah z mokro cunjo...se obnese tudi brez goratexa tepihov tud jaz nimam jih ne maram... goratex posteljnina kaj pa je to ??? jz pa mam tepihe pa jih bi neki stran zmetala, pa mi tašča ne pusti to je pa tako k živiš pod njihovo streho
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, pol sta vidve u žlaht ja goretex je ta material ko delajo tudd čevlje, pa cunje jp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:54:14
|
|
|
|
petra a
|
dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekret ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej ne cveka-probise zment, da tepihe zviješ in nekam pospraviš, jaz ji ne bi popustila, v njihovem gor al pa dol
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:54:59
|
|
|
|
petra a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, pol sta vidve u žlaht ja goretex je ta material ko delajo tudd čevlje, pa cunje jp važičke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:56:05
|
|
|
|
šivilja
|
Ma da se razumemo, pri nas hvalabugu ni noben alergičen (bi ga pobralo), samo vsak izgovor je dober . Tepihov pa tudi mi nimamo, mi ne potegnejo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekret ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej ne cveka-probise zment, da tepihe zviješ in nekam pospraviš, jaz ji ne bi popustila, v njihovem gor al pa dol ma sem že vse probala, da jih pospravimo, stran zmečemo, sam še izselem se lahko da ne bo tepihov sploh me moti k je tak tepih k ful drsi in je sinko že dostkrat padu na njem, pa kar naprej ga moram popravlat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, pol sta vidve u žlaht ja goretex je ta material ko delajo tudd čevlje, pa cunje jp važičke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:58:01
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: petra a dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekret ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej ne cveka-probise zment, da tepihe zviješ in nekam pospraviš, jaz ji ne bi popustila, v njihovem gor al pa dol ma sem že vse probala, da jih pospravimo, stran zmečemo, sam še izselem se lahko da ne bo tepihov sploh me moti k je tak tepih k ful drsi in je sinko že dostkrat padu na njem, pa kar naprej ga moram popravlat Ma veš kaj, pa naj go ima ona. Ja, saj vem lažje je govor kot narest, saj sem na istem (v tastovi hiši )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ma da se razumemo, pri nas hvalabugu ni noben alergičen (bi ga pobralo), samo vsak izgovor je dober . Tepihov pa tudi mi nimamo, mi ne potegnejo. pr nas tud ni alergij, sam tepihi me pa motjo k 100
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 11:59:12
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a bbaja-jaz mam tud te popadke...trenutno žvečim kruh z majonezo in zašinkom, se sploh ne upam več na vago stopt, pol bi pa že kaj sladkega, hudiča katja-a greva tekmovat kera ma bolj obup(no) stanovanje, zihr te prekašam Jst pa še nonstop neki pečem...vage pa HB sploh nimam doma:):) J.je končno zaspal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 12:00:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a dudi-B ne dej da mi kdo stop v tak sekret ...pa veš kako draga je taka posteljnina, si bom omislila kdaj če bom direktor, prej ne mah bo že enrat pospravljeno...no danes še ne ker grevav šoping
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.