PapuaNG -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (12.1.2010 8:35:29)
|
jutro, smo kar v redu spali. Sem mu ob pol dveh, ko se je prvič zbudil, dala flaško (dva deci) in je spil brez problema. Danes sprobamo zvečer, da vidim, koliko spije. Mogoče celo mojemu poturim hranjenje in če ga uspe pol še uspavat, se za večerjo tut jst pofočkam [sm=smiley1.gif] Sem morala pa že rožo s tal umaknit, sicer bi si jo mali na glavo prevrnil [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Leela papua najbrž ima virozo in ima vneto grlo zato je tudi hripav, lahko traja 2 tedna. Če se ti zdi čudno ga pejdi pokazat. F. je zgleda ful občutljiv in ima takoj vneto grlo in posledično laringitis. Pomagajo tople inhalacije. Se zapreš v kopalnico kjer narediš savno za ene 10 minut. Potem, ko prideta ven pazi da se še bolj ne prehladi. Ponoviš ene trikrat na dan. Lahko pa delaš hladne inhalacije fiziloške ampak rabiš inhalator. lahko noč grem spat A za tole savno ga verjetno slečem, ne? Dva dni nazaj sva mu naredila takole savno, ampak sva ga zraven še skopala. Sam trikrat na dan ga verjetno ne kopaš al kako?
|
|
|
|