PapuaNG -> RE: Z majčki 2009 - 8 del (11.1.2010 21:13:22)
|
večer, sm čist zmatrana...me glava boli ko pr norcih, ne vem od česa. Se nisem dost naspala zgleda...ma bo že. Sva šla z mojim u BC po nov cucelj pa žogo za vadit, pa po pleničke v milerja pa še v hervisa bone porabit, si je vsak eno trenirko kupil pa jst še eno majčko. Sem prejle sprobala, če bo mali pil na flaško s tem cucljem, pa je neki spil, tako da ponoči probam celo dozo. Sem mela joško že tak otečeno, da sem komaj čakala, da ga podojim [sm=smiley36.gif] Ej babe, dejte mi povedat-malemu se kašelj vleče že skoraj en teden. Ne bi rekla, da gre na slabše, pretiratno bolje pa tudi ni. A se moramo it kaj dohtarju pokazat? Kašlja ne prav veliko, je pa čist hripav, da sem že pozabila, kako je, ko se dere, je revček čist brez glasu. V sobo mu dajemo kamilice, pucamo nos (ne gre kaj veliko več kot ponavadi ven, mogoče je šmrkelj malo bolj vlažen). Zaradi tega je tudi bolj utrujen, edini dobri stranski učinek je, da dopoldne spi najmanj dve uri[sm=jezicek.gif] Aja, za dohodnino je pa moja mami danes celo paniko zagnala, da je to do petka za oddat. Je zamešala z otroškim dodatkom, pa sem jo pomirila, da otroškega že več ko pol leta dobivam [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|