|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
11.1.2010 8:24:04   
Anonimen
jutro!

en globoko kašlja, drugemu iz nosa teče gospodič zelenko,... drugače pa živahna do konca oba. prijetno bo danes doma.

ivana, sem mislila, da je lepše urejeno na Irskem,... še dobro, da imaš možnost Slovenije!
HM,... srček je!

zdaj pa se spreminjam v klovna,...user posted image <<y

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.1.2010 8:26:43   
Dudica1
Jaz si moram pa kupt pancarje...smučke mam pa fischer

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
11.1.2010 8:29:50   
Anonimen
ja,... smučke,... mi smo Elanovi. še vedno. tudi O.,... dobil ene stare od bratrančka, a so prav super!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.1.2010 8:41:35   
petrazg
Dobro jutro...

Smučarke, al kako... Sem prebrala zadnji dve strani, ostalo pa samo malo preletela... Dudi koliko je star tvoj Tai? Oz. koliko so stari vaši otročki, ko ste jih dali prvič na smučke... Mi smo bili povabljeni na smučanje v Italijo, varstvo za Lukca je bilo zagotovljeno, samo za Anžeta so mi vsi govorili, da je premali za na smućke in tudi v agenciji so rekli, da ga ne sprejmejo v smučarski vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image Tam ne smučajo skoz, so pa na snegu, se sankaju, pa tudi smučkajo malo...  Meni se pa takooooo lušta smučanja in poležavanja na sončku z borovnilčkami v rokah...user posted image user posted image user posted image

Elly, superca za tako fino nosečnost.... Uživaj!!!

HM, Lina, Dudi... luštni so ti vaši fantje. Luna , a je kaj čokolade ostalo? user posted image

Flaska, Tanja.... SUPER PRIDNI STA!!!!

Lake... uživaj in pazi nase....

< Sporočilo je popravil petrazg -- 11.1.2010 8:44:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.1.2010 8:47:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ja,... smučke,... mi smo Elanovi. še vedno. tudi O.,... dobil ene stare od bratrančka, a so prav super!

tudi Tej in ati imata elanove

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
   RE Z majčki 2009 - 8 del
11.1.2010 8:49:44   
Dudica1
petrazg Tej je letos prvič na smučkah star 3 leta.user posted image
Jaz mislim da se otroke uvaja v smučanje okrog 3 leta,eni tudi prej...ne vem zakaj mu ne bi dovoliliuser posted image ...itak je dobro čimprej,če je zainteresiran

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 11.1.2010 8:50:35 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   RE: RE Z majčki 2009 - 8 del
11.1.2010 8:53:37   
Anonimen
meni pa firma smučk res ni pomembna. sej verjetno nobene ni slabe.

prvič smo ga dali na smučke lansko leto, je bil star 2 leti. na tiste, ko ga lahko daš s čevlji.

sicer pa ko gledam tole rabljeno ponudbo, se mi sploh ne zdi poceni. imaš v hervisu za 60 eur, z vezmi vred, pa še tečaj smučanja za dve uri je vključen.

petrazg - v vašem primeru, bi jest ravno tako šla smučat. eden smuča, drugi se sanka, pa potem malo zamenjate intd...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.1.2010 8:55:57   
KatMat
petra a to so slikce ze od sobote???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.1.2010 9:07:23   
petrazg
Ma , kaj pa vem... Sva se potem odločila, da ne gremo. En teden je malo veliko, pa če se tako delimo nismo skoraj nič midva skupaj... vsaj na dopustu smo lahko vsi 4 skupaj. Smo sprejeli odločitev, da gremo raje feb., marca nekam na približno toplo. Drugo leto pa na ornk smućanje. Anže je star 2 in pol, povsod pa so omejitve 3 leta ali celo 4 leta. Manjka nam še tega pol leta, da ga bova lahko kam vpisala... Mali ima full energije in jo moramo nekako pokurit...

KatMat... ja, ti dve sta od sobote. Ostale še pridejo.... enkrat čez 14 dni user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.1.2010 9:11:31   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

en globoko kašlja, drugemu iz nosa teče gospodič zelenko,... drugače pa živahna do konca oba. prijetno bo danes doma.

user posted image user posted image user posted image za pikeca mala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.1.2010 9:11:38   
KatMat
ja mami...lopatko mu daj v roke pa ti ne bo treba nic kidat

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.1.2010 9:12:35   
KatMat
a ze kaj razmisljate o tem k bo treba nazaj it delat?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.1.2010 9:14:41   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja mami...lopatko mu daj v roke pa ti ne bo treba nic kidat

jo že ima in veselo kida user posted image user posted image user posted image

Za službo pa... raje ne bi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.1.2010 9:14:55   
Dudica1

jaz še ne ker sem brez službe in bom do septembra še sigurno doma ker gre pol Maj v vrtec...bom lepo še eno poletje doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.1.2010 9:16:40   
Anonimen
majana te čist štekam s tem kidanjem.

pri nas imajo tudi vsi leve roke. je ura dve, treba je po otroka v vrtec, se noben živ bog ne spomnil, da bi bilo fino malo skidat al pa vsaj malo pomagat. in potem sama to delam. tastari pa sedijo na oknih in se režijo, češ glej kako tamlada kida. da bi bili vsaj malo hvaležni, ker vsaj eden skrbi, da je cesta prevozna. se pa še vsi name držijo.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.1.2010 9:19:33   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pri nas imajo tudi vsi leve roke. je ura dve, treba je po otroka v vrtec, se noben živ bog ne spomnil, da bi bilo fino malo skidat al pa vsaj malo pomagat. in potem sama to delam. tastari pa sedijo na oknih in se režijo, češ glej kako tamlada kida. da bi bili vsaj malo hvaležni, ker vsaj eden skrbi, da je cesta prevozna. se pa še vsi name držijo.

Lina, Majana... je pri nas popolnoma enako. Nihče ne bo skidal nič, razen centimetrov svojega parkirišča... In vsi nekaj čakajo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.1.2010 9:20:19   
Anonimen

ja in me je groza pomislit, kdo bo tele moje sončke paziluser posted image user posted image . sem že predlagala možičku, da jo kam popihamo, pa mi je žal za mojo službo, pa za T prijatelje v vrtcu. vsa ostala žlahta je itak no koment, kot jih ne bi imela. ko smo živeli v tujini jih niti za sekundo nisem pogrešala. sva vsaj svoj lajf imela.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.1.2010 9:21:41   
Tanja_
Dobro jutro!

kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur.

Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit.

A bo dons kej vremena za ven it?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.1.2010 9:22:01   
majana79
to so moderni časi... vidim pri mojih doma, na ulici so vedno vsi kidali koo je bil sneg, pred sosednjimi bloki tut, zdej pa vsak samo svoj kotiček in je to to...

Kati, dej mir s službo user posted image me bi ble vse najrajši doma, pa delale kej tko, občasno user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.1.2010 9:22:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Lina, Majana... je pri nas popolnoma enako. Nihče ne bo skidal nič, razen centimetrov svojega parkirišča... In vsi nekaj čakajo. user posted image

pri nas si tudi dvorišča ne skidajo. v sosednji bajti jih živi osem, pa se noben ne spomnil pred lastnim pragom pospravit. in zdej kar rijejo v sneg. user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.1.2010 9:22:07   
KatMat
mene je pa groza to da bo pol tamala pr tasciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.1.2010 9:22:53   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

pri nas si tudi dvorišča ne skidajo. v sosednji bajti jih živi osem, pa se noben ne spomnil pred lastnim pragom pospravit. in zdej kar rijejo v sneg. user posted image

user posted image mogoče nimajo za lopato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.1.2010 9:23:29   
Dudica1

ja in me je groza pomislit, kdo bo tele moje sončke paziluser posted image user posted image . sem že predlagala možičku, da jo kam popihamo, pa mi je žal za mojo službo, pa za T prijatelje v vrtcu. vsa ostala žlahta je itak no koment, kot jih ne bi imela. ko smo živeli v tujini jih niti za sekundo nisem pogrešala. sva vsaj svoj lajf imela.

se strinjam za žlahto...jaz tud ne bi nobenega pogrešala razen sestric in bratca...starša sta spet poglavje zase...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.1.2010 9:23:34   
majana79

mene je pa groza to da bo pol tamala pr tasciuser posted image

mene je groza da ne vem kje bo, k vrtca ne bomo dobil...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.1.2010 9:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

to so moderni časi... vidim pri mojih doma, na ulici so vedno vsi kidali koo je bil sneg, pred sosednjimi bloki tut, zdej pa vsak samo svoj kotiček in je to to...

ma za lastno rit skrbijo in si mislijo: sej mi ni treba nikamor iti. kle so v vsi v penzijiuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.