uškinamama -> RE: ponoven pojav mleka (30.12.2009 15:33:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Kako ste lahko tako prepričane da posledic večletnega dojenja otroka ni? Jaz ne mislim takih posledic da bi bilo kaj narobe s tem človekom potem (da bi bil izprijen psiho ali kaj podobnega), ampak samo tako, da ima pač lahko veliko zmede v glavi pri odraščanju. 7-leten otrok že marsikaj ve tudi o spolnosti, o svojem in maminem telesu, vidi marsikaj na TV in podobno...zato lahko v njegovi mali glavici nastane zmeda ker si morda enih stvari ne zna razložiti, tudi če se to morda ne kaže navzven. Jaz sem samo to mislila in nič drugega. Sicer vas pa občudujem da tako dolgo dojite, da to zmorete. Jaz dojim šele 6,5 mesecev pa sem že utrujena. Zato pa imajo otroci starše, da jim pojasnimo, svetujemo, razložimo. Moj sine ima 4 leta in ve , da je penis za lulat ampak, ko bo velik ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja, verjamem, da si utrujena sploh, če imaš kakšnega malega "zajedalčka", kot sem ga imela sama. Tudi jaz sem ga enkrat po letu in pol odstavila - silom prilike.
|
|
|
|