|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega?
24.6.2005 14:42:02   
soncece24
Ma če so vsi, pol je ok, on pa je sam ploskal, pa še zadaj je sedel, pa so se v sekundi vsi k njemu obrnili, smešno je blo za umret.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.6.2005 14:43:46   
Erdbeere
moj je mel pa v cerkvi tako tremo, da je reku k mi je prstan natikal....jest Brigita vzamem tebe ....pol se je pa smejat začel...jest pa priče pa župnik pa tud svatom pa ni blo lih najbolj jasn, kaj nam je da se tok smejemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.6.2005 14:45:20   
Anonimen
Pišuka sajnšan. Na to pa sploh nisem pomislila...
Sam za dež pravjo:

spoza banjata molta fortunata - po naše mokra nevesta, srečna nevesta....:zmeden::zmeden::zmeden:

Vse ostalo pa, no ja....Člouk se zmoti, žvau krepa...

A pa s poroke bi se še kej najdlo recimo to:

da sem kot Ksena kraljice đungle polomila najlepšo okrasno travo, uno s cofki. Ker mam prekratke roke in sem pol notr vanjo padla, ker sem se tolk stegovala k dragemu.

Pa na eni sliki mi veter tako plašček napne da zgledam k debeloriti palček. 8)8)8)Bom dala v album za mal smeha...

Pa še ena s poročnega:

1. Ker sem mela spuljen noht nisem mogla tauhat, zato sem sam mal šnorklala. Namazana s tanajmočnejšim faktorjem, vsa zelena, ker je bilo tolk na debelo.
In pr večerji ugotovim, da ne morem sedet.
Prideva v sobo živordeča rit. Me je sonce tolk užgalo, da sem pol tangice nosila tud za spat. Prva pomoč je pa bila, da sem celo noč v hladilniku sedela.
Ko je pršu un ki sobe pospravla ga je kmal odneslo ven in mi je razlagal: No no in frigo yu ill yu ill. Mu nisem mogla dopovedat da sem čist opečena. Pol sem mu pa opečeno rit pokazala, pa je tko ven letu k da bi vesoljca vidu - upam, da se ni moje rite ustrašu. (bili smo pa v Hurgadi).

Kako sva seksala po tem pa si lahko mislite :kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
24.6.2005 14:49:25   
Magi*
še jest:

povedal so nam protokol za svate (jih bo en poklical not), pozabli pa povedat, kdaj morava midva prit. in sva čakala in čakala in čakala, nihče naju ni prišel iskat... medtem pa so svatje že ful nervozno gledali, kje sva. ko sva zakapirala, da čakajo samo še naju, sva prilaufala notri.

obleka: ko sem se hotla preoblečt, se je zadrga pokvarila, pa sem jo poskusla čez glavo dol dobit in sem se v obleko zagozdila. ne bom niti razlagala, kako sem priklicala pomoč... na pomoč sta priskočili mama in teta:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.6.2005 14:57:07   
soncece24
joj, pikec, pa nehaj no, ker meni solze od smeha že po hrbtu tečejo. Bogi sobarček je mislil, da si šla namesto na wc v hladilnik, joj, joj :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
To pa so ble prigode

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.6.2005 15:01:56   
dix
Naj še jaz dodam, ker nekaj takega še nobena ni napisala.

Kot je stvar navade, mladoporočenca skupaj razrežeta poročno torto in pol en drugega nahranita z njo. No, midva jo lepo razreževa, nadevava vsak sebi na krožnik, nakar se moj vsede in lepo začne jest mi ga pa vsi čakamo. On pa nas sploh ni opazil in je pojedel že kake 4 grižljaje, šele ko smo se vsi začeli režat ko zmešani je pogruntal da nekaj ni vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.6.2005 15:23:00   
bunkica
ja dobro,da si me spomnila na torto dix........sma jo tudi midva seveda razrezala in jaz fino z vilčko mojemu začnem,nakar skoči stric v luft in pridirka do naju pa se dere ....ne ne ne tako.........to morata jest tako z usti direkt s krožnika.........in glej ga :hudicek:....jaz ne bi bla jaz,če ne bi štor kar s krožnikom vred vgriznila v torto........
:hudicek:.....so šli skor zobje..........
da pa niti ne govorim o facah..........sma bla okrašena po faci kot torte:)-:)-:)-:)-:)-

pol sma pa kar z rokami do konca pojedla,saj sva torto že tak zrivala na vse konce,da sva se že midva z jeziki zaletavala po krožniku,ko sma jo lizala..........:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.6.2005 15:24:11   
MEGY_Patricija
No ali hočem ali pa nočem moram priznat da se mi koža ježi od smeha:)-:)-:)-:)-:)-:)-in me spominja na mojo poroko:sloncek::sloncek::sloncek:Ja najprej je ženin prekmal pršu po nevesto pa so mu kr stare babe ven pušilal ker pa taprave neveste ni blo so ga dal pa drve žagat pa pesek filat:)-:)-:)-:)-:)-:)-posneto da se še danes smejimo ker so mu dali delo , da so videli ali bo dober za k hiši ali ne .:muca::muca::muca:ja nič ko smo se peljali od matičarja na poročno kosilo nam je na avtocesti ljubljana -krajnska gora odneslo šopek pa ravno s nevestinega avta :)-:)-:)-:)-
pa pod avto, da smo mislili, da ga bo unga zadi kap zadala sej verjetn še dons ne verjame kva se mu je naredil ku mu je pušlc prletu pod avto :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:še dober da je mal bul za nam vozu ker pelal smo se pa itak 130 kil/ur tako, da smo se potem po travniku pasli da, smo ga malo okrancali, da nebi svatje mislili, da gremo na pogreb, nepa na poroko:sloncek::sloncek::sloncek:ja pa to še ni use pol je pa so me hotl pa ukradit , da bi naredili malo štosa ker sem bla prej cel večir z lisicami pripeta k mizi ali pa za pričino roko pol se je pa malo spuzabu so pa priliko iskorist pa so me hotl......ja pol je bla pa šele cela štala :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

ker je ženin znoru ker je bil že mal nalit in je rekel da će neveste takoj ne pipeljejo nazaj da gre pa kr domov.......pa pa jim ni nič drugega preostalo da so me nazaj peljali ,ker je mel tuk starokopitno žlahto ku heca ne zastopi:)-:)-:)-:)-:)-ja nakonc vsega pa, ker so me od plesa bolele že noge sem se malo usedla pa nisem opazila da je zraven mene sveča sem jim je pa še nevesta užgala:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ja mal je falil da nisem na grmadi zgorela sej se ve kuk svila gori ja k creči smo hitro opazili :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:a kaj huhja ksmo obleko nazaj u sposojevalnico nesl bi uno tam skor kap zadela pol smo ji pa rekl sam ja sej je zavarovana sej ste nam tku rekl :ups::ups::ups::ups::ups:ja mami pa sam še to ja to je pa zato ker nam niste hotl dat tiste obleke , ki nam je bla bolj ušeč sam zaradi tega ker je trdila , da mi ne bo prou pa smo samo za to hujšal, da bomo lahko obleko nosil!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Ja taka je bla moja štorija pa še jih vem samo ta je pa od kolegoice ku pa tud dil padeš od smeha!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.6.2005 15:55:08   
baguSka
Hvala punce res!!! Zato k jokam, zato k me trebuh boli.
Tok se pa že zloooooooooooo doug nism nasmejala!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.6.2005 16:20:03   
Pikipoki
Zjutraj smo imeli gumidefekt (ko sem šla k frizerju), na srečo je znal pričin mož zamenjati gumo. Prišli smo s polurno zamudo, ampak je šlo vse v redu.
Doma pri meni smo pozabili konfete (pol ure vožnje je opravil ženinov prijatelj), pri njemu (10 minut) pa golobe, ki sva jih vrgla v zrak (iskat jih je šel isti frend in naju je imel že poln kufer).

Na ohcet so najprej hoteli ukradit šopek. ko je eden stekel ven z njim, je za njim kot nor tekel ženinova priča.Ker je špotnik (celo telovadni učitelj), dga je ujel že pri prvem ovinku, on pa je tako dihal, kot da bo dušo spustil.:bravo::bravo::bravo:
Potem so hotel še mene na ohceti ukradit, pa se nisem pustila ... Vedno sem stala bolj zadaj oz. pri mizi. :)Pol pa so se naveličal in mi ukradli ženina :):):) in njegovo pričo. So ju kar stlačili v avto (moj ima 187 cm, njegova priča - brat pa 189 cm). Je blo menda ful smešno:)-, kako so noter tišali noge (še dobro da smo imeli novega audija 6, ki je dovolj velik. Jaz sem bla kar jezna, pa so se potem tisti, ki so ukradli (njegovi frendi, seveda) ustrašli, da bom jezna na njih in so me peljaliz mojo pričo vred k njemu v drugo gostilno.:ups:
V tem času pa so dali moji stari mami mikrofon:)-, ker rada govori vice in je tričetrt govorile tako mastne vice, da so se svatje režali kot zmešani.:)-:)-:)- Smešno je to, da je bil noter tudi župnik:ups:. Potem ko smo mi prišli, je šla k njemu in se mu opravičila, pa je rekel, da ji je vse odpuščeno, glede na to, da je že toliko stara.:)-:)-:)-

Aja, pa na gradu, kjer sva se poročila, te pospremijo na balkon. Pri prvih vratih, ko greš iz poročne dvorane, so vrata bolj nizko in se je moj direkt udaril v glavo, se pol obrnu k bratu zadaj: "Ej, da se ne boš udaru." On se je že prej sklonil in mu verjetno ni bilo nič jasno, kaj bluzi moj.:)-
Med civilno ceremonijo moj sploh ni vedel, na katero roko naj da prstan. Na vsak način ga je hotel dati na desno, pa sem jo potem očitno dala stran in mu dala drugo. In sva se samo smejala. Drugi niso niti štekali.:)-:)-:)-
Pri cerkveni pa je moja priča tako umetelno zvezala prstane na blazinico, da jih župnik ni mogel odvezat oz. se je zelo trudil. Jaz sem se smejala, moj in njegova priča tudi, no, pol pa mu je le uspelo in je rekel, da smo kar tobro to naredili.

Pri eni igri (menjavanje parov) je moja priča padla s stola na zadnjico. Ampak tko, direkt. Na filmu je ful smešno. Jaz sem se tako smejala, moj dragi in še eden pa sta jo hitela pobirat ...

LP :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.6.2005 17:16:46   
Pilar
:)- v cerkvi je župnik zamešal imena. Namesto mojega, je rekel sestrinega(je bila priča). In sestra pa mož sta začela ful panično popravljat, jst sem sam butast premišljevala, če bo poroka sploh veljavna. Na srečo je župnik kiksnil samo enkrat.

:)- ko vsa razrela poročno torto sva pojedla vsak svoj kos. Drugi so pa čakal,da dava drug drugemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.6.2005 18:36:16   
Vera*
:)-:)-:)-:bravo::bravo:Mi smo v cerkvi že končali z obredom,ko je rekel župnik naj damo ven vino(s tem se nazdravi)pa je rekel moževa priča(seveda pred župnikom)Pičku m....ki je to ku...... vino.:ups:Cela cerkev je za 5 sekund utihnila,potem pa vsi v smeh.Z župnikom vred.:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.6.2005 19:47:01   
emaa
midva sva se šla na poročno kosilo na Bled, prva sobota po 15.7., valda da smo vozil skor dve uri, po črtkani črti, odstavnem pasu, kjer so nas spustili. Na kosilo zamudili eno uro, na hitro pojedli. Seveda sem hotla bit fina, bom jedla nekaj kar še nisem, škampi na buzaro, štor kot sem, jih nisem znala z unim kleščam narazen spravit, sem jih dobila na obleko, pol pa obupala in s prsti narazen spravla. Posledično smo zamujali na cerkveno poroko, smo imeli hud tempo, ampak ni znesel, bogi gasilci so se trikrat oblekel, pa slekel, ko so nas čakal, zunaj pa 37 stopinj. MOj stric je celo cerkeveno mašo prespal, v drugi vrsti. Cel večer so hotel šopek ukrast, pa so ugotovil, da je lažj nevesto, pet minut pred polnočjo. In ker so bli otroci zraven, so se pol z mojim ravsal kdo me bo mel, tko da me je vsak na eno stran vlekel, posledično se je del obleke strgal, tko da sem vlečko kar za pas zatlačila.
Najboljša je bla na poroki kolegov. Ker je nevesta pozabila podvezco, je metal za vajo najprej robčke, potem pa vodo. Ker ga je imel nekaj pod kapo je pozabil, da mora vržt vodo, brez steklenega kozarca, pa je poletelo vse, eden ga je clo ujel in takoj spustil, ko je ugtoovil kaj se dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.6.2005 19:53:52   
Žirafca Helena1
Ko sta se poročila moja kolega, je rekel ženin: Jaz, Jure, vzamem tebe Helena (slučajn moja soimenjakinja) za svojega moža!!!:)-:)-:)-:)-

:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.6.2005 20:15:26   
Pikabu
Erdbeere, a res? Tega se pa ne spomnim. :)-:)-:)-:)-

Helena, to sem tudi jaz že doživela na eni poroki. :)-:)-:)-:)-

Najina? Pojma nimam. Sploh se ne spomnim. Vem, da se mi je odtrgal gumb, kjer sem imela vlečko pripeto in mi ga je bratova punca šivala.

Slikali smo se v Volčjem Potoku in to pred obema porokama, pa smo šli čez tiste štore na vodi in so rekli, da ni panike, če noter padem, ker smo se poslikali že, da slike bodo. No, na srečo nisem.

To se še spomnim, da se je mož zmotil in je rekel v ljubezni in zdravju (namesto v bolezni in zdravju).

Drugega se pa sploh ne spomnim. Mogoče bi lahko šla kaseto pogledat. Ali pa se bo Erdbeere česa spomnila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.6.2005 21:21:15   
erika
Ko je pa nama matičar rekel naj si podava roki, sva pa začela kriliti z njima in na koncu sem jaz ženina prijela z mojo levo roko za njegovo desno. Še sedaj se smejim sliki; oba resna se drživa za roki v višini ramen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.6.2005 3:20:39   
Anonimen
Lep pozdrav!

Midva z mojim bivšim možem sva imela zelo skromno poroko, saj sva bila stara 18 let in brez denarja, tako, da...
Poročne čevlje sem šla kupovat na poročni dan dopoldan, nekaj ur pred poroko, v najbližjo trgovino. Dobila sem svojo številko v beli barvi, po njih sem se pa odpeljala s svojim avtomobilom. Ki mu je potekla registracija... Jaz pa brez vozniškega izpita... Ampak trgovina je bila čisto blizu...
Poročno boleko bi mi morala prinesti prijateljica iz Trebnjega že zjutraj... Naj bi jo, ja... S takratnim fantom sta imela divjo noč in sta seveda prav lepo zaspala... In se zbudila sredi dopoldneva in letela v Ljubljano... Ker jaz dve uri pred poroko še nisem imela obleke, smo (kaj pa smo hoteli) doma poiskali nekaj rezervnega, kolikor toliko primernega za poroko... In ko sem bila že oblečena in naličena in z urejeno pričesko, se je ona pojavila na vratih... Pa eno obleko dol in ta pravo gor...
Moji priči niso dali prostega dopoldneva v službi, zato je delala do 12-ih... Poroka pa ob 13-ih... Do pol enih je nikjer ni bilo in smo bili že vsi panični... In ko se je potem le prikazala, je rekla, da je čez sobotno mestno gnečo letela iz službe naravnost k meni in da ni šla niti domov, da bi se preoblekla... Recimo, da smo ji oprostili, ker je bila na poroki v kratkih elastičnih hlačkah in bluzi (natakarica)...
Moj bivši mož in njegov brat (njegova priča) sta nas (žensk) imela že tako vrh glave, da sta šla v najbližji lokal na eno pivo... Ki pa seveda ni bilo samo eno, pa tudi pivo ni bilo, tako, da... Nekam čudno rdeča v obraz sta prišla nazaj v stanovanje... Mislim, da je bil whiskey...
Šopke za na avto smo prav tako kupovali na poročni dan dopoldan, iskat pa jih je šla polsestra od bivšega moža... Bili smo dogovorjeni, da jih plača ona, ona pa je to razumela, da samo založi denar v cvetličarni, midva pa ji potem vrneva denar doma... Prav prijetno sceno je naredila zaradi nekaj tisočakov...
Da nam je uspelo priti na Ljubljanski grad do 13.ure, so morali biti vozniki nekaj starih avtomobilov pravi Schumacherji čez sobotno gnečo v Centru Ljubljane (iz Šiške). Pri taki vožnji, še posebej pa v klanec gor na Ljubljanski grad, je bilo verjetno prav lepo ustaviti sredi klanca... Ustavili smo se bočno... Ker smo zagledali fanta od moje priče, ki je skoraj pozabil, da je na tisti dan poroka... In je lepo spal pri ugasnjenem mobitelu, da ga nismo mogli priklicati... Ko se je pa zbudil, je pa tekel peš gor, ker mu je bilo rečeno, da smo že na poti na Ljubljanski grad...
Sam obred je potekal takorekoč normalno (poročila sva se samo civilno), razen tega, da je matičar govoril izredno počasi in da sem takrat, ko me je spraševal, če vzamem B. za moža, rekla "ja" na sredi njegovega stavka... On je pa potem še kar nadaljeval, meni pa nič jasno, ker sem mislila, da je že konec... In sem morala potem še enkrat reči "ja"...
V poročno knjigo se mi je uspelo podpisati z dekliškim priimkom, namesto z novim, moževim, podpis od bivšega pa ni bil podoben ničemer, saj je bil še pod vplivom tistega whiskeyja in so se mu pošteno tresle roke...
Zunaj pred Gradom smo malo manj kot nagnali starega gospoda lajnarja (danes mi je žal za to), ker nam je hotel zaračunati svojo glasbo, za katero nismo prosili, naj jo igra, pa tudi fotografa, ki nam je najprej povedal ceno svojih uslug, potem pa nam je za primer pokazal nekaj svojih megleno zelenih fotografij...
Gostilne za kosilo po poroki seveda nismo rezervirali... Smo mislili, da je dovolj, če "uletimo" v eno dovolj veliko gostilno... Ja, v soboto ob dveh popoldan... In smo šli v Micko v Sostro... Bili smo pisana druščina 20-ih ljudi, popolnoma različnih... Od babic s klobučki in natakarice v vročih hlačkah do moževega prijatelja v motoristični opravi in moje mame z gipsom na roki... Natakarice so samo debelo pogledale, gostje pa tudi... In so nekako našli štiri mize, ki so jih postavile skupaj, nas pa zraven...
Od kosila potem ni bilo nič, ker so vsi hoteli samo piti... Samo obe mami sta jedli, moja in od bivšega... Je pa teh 20 ljudi toliko popilo, da je mene in bivšega že resno zaskrbelo za plačilo računa, saj sva imela zelo omejeno vsoto denarja... Na koncu naju je bilo prav strah prositi za račun... Ampak kar sva hotela, to sva dobila... Račun v višini 5.000 SIT (bilo je leto 1997)...
Čisto potihem sva ga plačala, potem pa smo zelo hitro izginili... Čeprav danes mislim, da je bilo to darilo gostilne... Ne morejo se vendar 3 natakarice toliko zmotiti, da bi nekaj rund pijače za 20 ljudi računale tako malo...
Potem smo šli domov, vsak na svoj konec... Midva z bivšim sva se kar hitro preoblekla in šla... Kam?... V tisti lokal, kjer se ga je on dopoldan napil... In sva šla na poker...
Rezultat?...
Ločitev po 7-ih (pregovornih) letih...

Pa-pa!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega?
27.6.2006 12:27:34   
TONČI.
user posted image user posted image A HUDO user posted image user posted image user posted image user posted image . Punce, čeprav je tema stara že eno leto je user posted image . Polepšale ste mi dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.6.2006 0:48:04   
Margareta
Meni je bila na moji poroki najbolj smešna ena prijateljica, ki se ga je tako napila, da je ves čas, ko je plesala dobesedno podirala pevca. Vedno, ko je naredila obrat, je revo tako zaneslo, da ga je podrla. In to ene desetkrat. Pa je vedno vstal in pel naprej.user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.6.2006 19:12:17   
Anonimen
bunkica, user posted image user posted image user posted image . pa ti maš pa internet - stara tou mi delajuser posted image

1. dragi pozabil moj poročni šopek v cvetličarni

2. poslala sem ga po bele nogavičke za sineka v trgovino, ker je bil tudi krst, pa je nogavičke plačal, pa jih v trgovini pustiluser posted image

Še dobro, da je en kolega letal za njim kar je pozabil

3. v cervi ni vedel zaobljube pa si jo je izmišljaval. Jaz, on in škof in župnik smo se vsi skupaj režali - ostali so pa gledali, kaj se dogaja. JAz sploh moje zaobljube nisem mogla resno povedati.

4. V cerkvi sva se pozabila kušniti

5. Ko me je ata spremljal do oltarja, mi je sredi cerkve stopil na obleko, da me je nazaj potegnilo

6. pa pri eni igri, ko so s polnimi usti orehov morali peti peti pesem Trzinka..sem se smejala, da sem se poscala, potem so pa se morali prestaviti, povedati kaj so po poklicu, pa je gl. direktor Term 3000 povedal, da je po poklicu zidaruser posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 28.6.2006 19:14:15 >

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
1.7.2006 16:57:06   
sončnica22
No ko sem se tako nasmejala vašim dogodkom, tudi moja poroka ni bila brez napak:
1. Poročit sva se šla brez prstanov, ker jih je priča pozabila na mizi v dnevni sobi, to smo opazilo komaj ko so iskali prstane!
2. Ko sem vstopala v avto sem čisto pozabila,da imam oprijeto obleko in da jo moram malo dvigniti, tako da so se mi strgale naramnice, tako da je soseda priletela na pomoč (še dobro da obstajajo dobri ljudje)!
3. V cerkvi sploh nisem nič poslušala, ker mi je bilo tako vroče, da sem izgovorila čisto kontra beseda, to se vidi šele na kaseti, tako da me vedno zezajo, ko gledam kaseto!
4.V cerkvi sem popila vso vino, ker sem bila tako žejna, tako da so ostali dobili samo po kapljico!
5.Ko sem jedla torto mi je od moža sestrična ukradla čevlje in jih je priča morala plačati, da sem jih dobila nazaj!
6.Ker se mi ni dalo iti preoblečt, sem cel dan in pol noči preplesala v poročni obleki, ker smo imeli poroko na prostem, je bila obleka čisto umazana, tako da jo je tašča nesla vrnit, ker je mene bilo sram! Hvala bogu, da obstajajo dobre tašče!
7.Moj dragi si je med plesom in petjem zvil nogo, tega nobenmu ni hotel povedat, celo noč je preplesal,...zjutraj pa je imel tako otečeno nogo, da je moral iti k dr. po gips in poročno potovanje je odpadlo.user posted image user posted image user posted image , tako da  še nisva bila na poročnem potovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.... bilo je veliko smešnega, ampak vse skupaj je bilo prav lepo

< Sporočilo je popravil sončnica22 -- 1.7.2006 17:00:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.7.2006 15:34:10   
PiaM
 - 1 teden pred poroko je gostilna, kjer sva imela rezervirano za 130 ljudi, šla v stečaj, lastnika nikjer 
- na mat.uradu sem se ene 3 minute mantrala, da sem spravla dedu prstan gor, v dvorani pa smrtna tišina tačas ( ne vem al ga je šel za 1 manjšo št.zamenjat??user posted image )
- v cerkvi se je pa priča od mojga dedca podpisal pod ŽENIN, pa ne vem al se je zmotil, al je htel kaj povedat (je moja nekdanja simpatija)user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?