HuAnita
|
Gina, niti pod razno pa nisem napisala, da je mamica, ki ne more dojiti, obsojanja vredna!!! Sama vem, kako je, ker sem bila skoraj 1m po porodu v bolnišnici in sem samo jokala in jokala, mleka pa vsak dan manj, mala vsak dan bolj odvisna od prekl%#&%$#%$#&& Aptamila! Pa so mi vsi govorili, češ bo pa flaško dobivala, ampak podiral se mi je svet. Z vztrajnostjo, pa tudi po nasvetu pediatrinje v bolnišnici in punc na RR mi je uspelo, po 2m ni bilo treba več dodajati. Moja mama je dojila, vse tri. Stara mama? Je delala v porodnišnici, pa se mi je še pred nekaj dnevi jokala, ko me je idela dojiti, češ kako so jih pediatri pred 50 leti prepričevali, da mamino mleko ni dobro, ne vem kam vse so hodili potem iskat kravje mleko, ona pa je dobila hudo vnetje, mleko ji je namreč teklo v potokih. Skratka, tisto zgoraj je bilo pač moje mnenje. In mislim, da prav tako, kot (nekateriž) strokovnjaki 'propagirajo' materino mleko, tako vztrajna je tudi industrija. Kdo že poje: Živi, živi industrija....? Se jim prekleto splača, imajo kaj od tega. Mah, teh debat o dojenju sem že sita. Če še bom kdaj imela :duda: (kaže pa, da ne, pa naj mi moj:love: še tako kaže fotke novorojencev, me zanekrat še ni premaknil;)), bom na vsak način skušala dojiti. Pa ne zato, ker to propagirajo, ampak ker res veliko več prednosti kot slabosti. Če ne bo šlo, pač ne bo šlo. Nič slabša/boljša mama ne bom zato. Kot vsaka druga ženska tudi.
|