yelci -> RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del (1.2.2010 20:44:50)
|
Uf, končno mi je uspelo[sm=bravo.gif], tok so mi hude sliice, da sploh nism vedla, kaj naj dam gor. Vsem, ki ste te dni praznovali: VSE NAJBOLJŠE IN ČESTITAM VSEM MAMICAM[/b][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=pujs.gif] Vikend je bil super,smo mel dvojno praznovanje, k soseda je rodila na isti dan k jst oz. 45 min prej, tako, da smo se zmenil, da v soboto mi praznujemo, v nedeljo pa oni. Kiki je papal obe torti, dans pa je čist pikčast[sm=zmeden.gif], nimam pojma, kaj bi lohk blo, k nobena ni bla čokoladna, a je možn, da zarad smetane? Joj, jst še sploh nism kupila nobenih čeveljčkov, itak je tako vreme, da se ne da zunaj hodit, pa še en mali problem mamo, namreč Kiki se sploh ne pusti za rokice vodit, men ni jasn, kako bomo hodil naokol, k on kr zbezlja[sm=smiley29.gif] Ja nš je tud pravi vragec, zvečer je stanovanje k da bi bomba padla, sploh ne vem kje začet. Jutri mamo P, me prov zanima, kake mamo mere[sm=smiley1.gif] Za vs bolančke[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif] Za uvajanje v vrtce, da bo minilo čimbolj mirno
|
|
|
|