Najki -> RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del (1.2.2010 13:19:05)
|
Joj Niia, tudi tvojemu bo kmalu svecka visela, ko bo v vrtcu [sm=smiley13.gif]. Pa hudo je to, da mu noben noska ne bo pucal s pumpico, tako je Jan staknil vnetje uses, ker je imel skos poln nosek. Je pa ena puncka tam, ki se je naucila izpihat nosek ze pri 9 mesecih...Tamala je itak cista pojava. Drugace pa je pri vrtcu najlazje za oba, ce si po uvajanju kratek cas tam, js ga probam kr vzgojiteljici na pragu v roke podturit, pa nima niti casa zajokat al pa me pogresat in res takoj pozabi. Ko pa sem ostala tam 5 ali 10 min, je pa vedno jokal. Sam naj se najprej navadi na vzgojiteljico. Zdej je mali tako zadovoljen, da bi kar ostal tam pa mi kar bezi, ko ga pridem iskat [sm=smiley36.gif]. Sploh ni hudo, razen bolezni, ker se ful socalizira pa kup novih stvari nauci od starejsih. Vsak dan ima nov trik. V hotelu smo ga ze imeli v Pragi in ni bilo nobenih problemov, tudi v apartmajih ne, zbircen ni za hrano, spi v vsaki postelji, mislim da ne bo problemov. Midva bova pa itak mybook pa laptop vzela pa filmcke gledala, ko zaspi. Mogoc celo kaksno nocno kopanje, pa gremo vsi pozneje spat.
|
|
|
|