Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 31.1.2010 22:15:32
|
|
|
|
marta82
|
Farfala zs.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 31.1.2010 22:29:00
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Farfala zs. ZS nazaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 0:41:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 5:49:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
jaz tudi še ne spim sem kar malo napeta, jutri gremo v vrtec za eno urico, me prav zanima kakšna bo reakcija. Potem pa kakor bo šlo bomo postopoma ostajali dlje. niia, držim pesti za vas danes. vse bo ok. Poročaj.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 7:15:36
|
|
|
|
mimi30
|
jutri gremo v vrtec za eno urico, me prav zanima kakšna bo reakcija. niia, držim pesti da bo vse vredu....sicer bo pa tako užival nima kaj drugega bit , mamice smo bolj prestrašene in s cmokom v grlu prave navihančke imate doma, zdaj sem šele vidla da naša niti ni tako živahna ....je pa res razlika v primerjavi z nejcem, tud mi smo mogli vsa varovala na predale in vrata naštimat....z nejcem smo se nekak zmenili, ne vem sicer kako , ona pa sploh ne neha drugače smo pa vsi rahlo bolani....teče iz noskov in nosov, nejc je zdaj zjutraj začel še kašljat....tako da oba bosta doma jaz pa veselo na delo, ati pa v akcijo čiščenje noskov in inhalacije lep dan vsem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 7:29:15
|
|
|
|
Jancci
|
Vsem, ki ste te dni praznovali želim VSE NAJ NAJ, pa veliko zdravja!!! Bolančkom želim, da se pozdravite!! Niia držim pesti, da ti ne bo preveč hudo! Oskarju bo pa itak fajn!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 8:50:46
|
|
|
|
snikolina
|
Dobro jutro Evo še tretja tortica za 1 rd: Ta mi je najboljša, saj je gor naša Nika narisana, pa torta je pudingova, njami
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 8:58:15
|
|
|
|
kiara24
|
o no mi smo spali obupno itak če naj gredo sp. trojeke ven gorza. in pol je sam jokec..... Zdej mi je pa tolk dolgčas tuki doma, k sem sama , k je Klara v varstvu in danes probamo da če bo jedla tam malico..... upam, da bo, ker noče tam ne pit ne jest nič..... igra pa se z otroci, sam je pa tolk zmatrana da je popoldan spat za 2 uri, kar prej ni počela. Vsem bravo k nimate nobenih probelmov v vrtcu..... Pa vsem vse naj naj ki ste te dni praznovali.... Snikolina- super tortica. Marta- joj jaz sem tudi gruntala da bi odprla varstvo otrok in bi mogla it v šolo za eno leto, da naredim vse izpite.... sam je pa za plačat trenutno ne morem. Bi pa šla takoj. Držim pesti da dobiš kje kak šiht. Brita in ostali čimprej se pozdravite Klara pri nas tudi ni nič pri miru,razen ko gleda knjigice.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 9:25:36
|
|
|
|
symona
|
Oj, a ste že vse delati začele ali je še katera doma? Punce dajte mi povedat kje kaj kupujete oblačila za sebe preko spleta? Mogla bi si nabaviti za službo spet nekaj, pa se mi ne da po trgovinah letati. Drugače smo pa tudi mi vsi prehlajeni, grem si zdaj čaj skuhat in malo v posteljo, amadeja pa tak spi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 9:41:15
|
|
|
|
Najki
|
bookerju za lifeclass http://www.lifeclass-portoroz.com/slo-99 sem pisala in je predlagal hotel riviera v portorozu, je bazen v hotelu, morska voda na 30 stopinjah. lifeclass ima sicer vec hotelov v ponudbi pa so tudi razlicne cene za njih. v rivieri je 61 evrov na dan na osebo, pogled na morje, mali ima zastonj, polpenzion. je pa podaljsan vikend pa ga bomo izkoristili. imajo pa cel spa, masaze, savne in to. sem hotla v porec, pa sorodnica tam zivi in pravi, da je le en hotel odprt, pa nima morskega bazena. poslala sem se povprasevanje za hrvasko istro, pa ni se odgovora. sicer pa vazno, da mali dobi malo soncka pa morske vode, za naju bo pa to zgodnje valentinovo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 10:35:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki bookerju za lifeclass http://www.lifeclass-portoroz.com/slo-99 sem pisala in je predlagal hotel riviera v portorozu, je bazen v hotelu, morska voda na 30 stopinjah. lifeclass ima sicer vec hotelov v ponudbi pa so tudi razlicne cene za njih. v rivieri je 61 evrov na dan na osebo, pogled na morje, mali ima zastonj, polpenzion. je pa podaljsan vikend pa ga bomo izkoristili. imajo pa cel spa, masaze, savne in to. sem hotla v porec, pa sorodnica tam zivi in pravi, da je le en hotel odprt, pa nima morskega bazena. poslala sem se povprasevanje za hrvasko istro, pa ni se odgovora. sicer pa vazno, da mali dobi malo soncka pa morske vode, za naju bo pa to zgodnje valentinovo. ja tole poznam, smo že bivali v rivieri :) jast bi itak šla sam za dva dni, meni je s tamalim muka, najraje grem kam čez dan, ker se potem lepo pride domov in ima on svoj red:) Moj možek pa itak ni za te bazenčke, ampak zarad otrok potrpi :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 10:36:33
|
|
|
|
sonček33
|
jast bi itak šla sam za dva dni, meni je s tamalim muka, najraje grem kam čez dan, ker se potem lepo pride domov in ima on svoj red:) Moj možek pa itak ni za te bazenčke, ampak zarad otrok potrpi :) enako sej rada grem, a mi je tudi fajn, da sem zvečer doma in imamo rutino
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 13:03:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 13:07:46
|
|
|
|
Najki
|
Sem pozabila katera je sprasevala za bazene sori. Midva se komaj cakava malo skriti na samo, pa ful mava rada vodo, mali pa sploh. Sicer pa gre bolj za soncek pa morski zrak, da se mali okrepi. Pa seveda da se rutina razbije . Potem pa bova koncno probala do kaksnega smucisca prilesti. Fant si je odrezal del prsta in se nekaj casa ne bo mogel smucati, tako da je odpadlo. Sankanje pa tudi, ko je mali zbolel za laringitisom... Sej ne mors nc planirat vec. Na obalo pa lahko gre tudi bolan za terapijo. Tale ljubljanska megla je ze prav depresivna.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 13:19:05
|
|
|
|
Najki
|
Joj Niia, tudi tvojemu bo kmalu svecka visela, ko bo v vrtcu . Pa hudo je to, da mu noben noska ne bo pucal s pumpico, tako je Jan staknil vnetje uses, ker je imel skos poln nosek. Je pa ena puncka tam, ki se je naucila izpihat nosek ze pri 9 mesecih...Tamala je itak cista pojava. Drugace pa je pri vrtcu najlazje za oba, ce si po uvajanju kratek cas tam, js ga probam kr vzgojiteljici na pragu v roke podturit, pa nima niti casa zajokat al pa me pogresat in res takoj pozabi. Ko pa sem ostala tam 5 ali 10 min, je pa vedno jokal. Sam naj se najprej navadi na vzgojiteljico. Zdej je mali tako zadovoljen, da bi kar ostal tam pa mi kar bezi, ko ga pridem iskat . Sploh ni hudo, razen bolezni, ker se ful socalizira pa kup novih stvari nauci od starejsih. Vsak dan ima nov trik. V hotelu smo ga ze imeli v Pragi in ni bilo nobenih problemov, tudi v apartmajih ne, zbircen ni za hrano, spi v vsaki postelji, mislim da ne bo problemov. Midva bova pa itak mybook pa laptop vzela pa filmcke gledala, ko zaspi. Mogoc celo kaksno nocno kopanje, pa gremo vsi pozneje spat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 13:45:01
|
|
|
|
krtekxx
|
Tak lep dan, jaz pa se skrivam soncu za šipo. Otroci imajo še vročino in taki menda ne smejo ven. Naša princesa je spet čist pikasta, zgleda da ji vsaka vročina potem tole priskrbi. Drugače sta pa čist v elementu - že cel dan pridno gledata risanke in jaz jima kar pustim. JAo, kaj bi dala za en podaljšan sprehod po soncu.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 13:54:19
|
|
|
|
Najki
|
Js bi tud soncka, pa pridem domov, ko ze zahaja al pa je mali bolan . Pediatrinja je zadnjic rekla, da se naredijo pikice, kadar je bakterijska okuzba. Je pa kazala na pikice na mednozju, drugje jih takrat ni imel. Verjetno so te vrocinske pikice tudi zaradi bakterij. A vasim januarckom zapalijo risanke? Ker Jan Mai ignorira tv, razen ko si ga vzamem v narocje, da pociva. Ce bi ga posadila pred risanke, bi sel kaj pametnejsega delat (beri razmetavat) Je pa vceraj, ko sem dala nekaj z youtube gor, poskusal poriniti prste deklici na ekranu v usta, pa bip bip na nos ji je delal . Prej so ga bolj tipke zanimale, kot ekran (mam tv na racunalniku). Kaj za ene risanke pa gledajo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 14:40:32
|
|
|
|
krtekxx
|
Naši se pikice pojavijo prav vsakič, ko ji vročina naraste čez 39. Menda se to pojavlja pri enih, pri drugih pa ne. Risanke so pa pri nas zakon. Baby TV imajo vsi najraje. In takole kot danes mi je čisto prav, če jih gledajo, saj bi pregorela, če bi se morala 12 ur ukvarjati intenzivno z obema.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 14:41:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
Za bolančke Danes sem šla kupovat čevljčke malemu. Sem mislila ene kupit, pa ima čist previsok nart :(. Na vezalke pa nič nimajo. In potem greva probat te elefanten, nič nimajo. Sam sandale?!?!?!? kaj naj zdaj z njimi. Ciciban odpade, super fitke pa pojma nimam kje prodajajo. Sem bila vedno proti geoxu, pa danes najdem ene take mehke, luštne, res. Sam zdaj ne vem katero cifo vzet. mali ima št 20 v žabicah, prodajalka pravi da vzemem 21, ma meni se zdi da so mu premale ko dam štumfe gor. K ni tak zimski čevelj ampak bolj spomladanski, pa kaj pa vem kaj zdaj nardit. vzet 21 al 22. Na 22 ima malo lufta. Pri čevljih sem skoz v dilemi. Kaj pravite?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.2.2010 14:42:51 >
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 14:52:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 15:00:08
|
|
|
|
Najki
|
superfitke imajo v cicibanu v hali A (ena od dveh ciciban stacun, obe sta v kleti) in pa v uni stacuni konc cityparka ne vem ktera je (mogoce ne trenutno, so imeli zadnjic razprodajo zaradi prenove se mi zdi, najbrz bojo tam halo podaljsali), jih imajo v vseh teh stacunah s cevlji ala mass, stiefelkonig ipd. jaz sem mu ene superfit skorenjcke probala in so ful fajn, pa ima tudi jan zelo visok nart. so bile pa na jezka. drugace pa menda vzames pol ali eno stevilko vecje od izmerjene. nas ima trenutno dvoje iz interspara, take za 10 in 20 eur, so nepremocljivi skorenjcki, nisva gledala na to, kako hodi v njih, ker itak ne hodi sam tudi ne po snegu, so pa fajn, ker so vecji eno stevilko in se lepse obuvajo. ko bo hodil, bom pa superfitke gledala. glej, da bo 1 cm lufta od palca do cevlja, pa spet ne toliko, da se bo spotikal. tudi poskusi jih cisto obuti, da vidis, ce ti je tezko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 19:06:46
|
|
|
|
snikolina
|
Snikolina lepa tortica, kje so jo naredili? Ena gospa jo je nardila sama doma, mamina sodelavka, iz Straže pri NM.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 19:38:42
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx, kako ste? Zvezdica, imam podobne težave z nakupom čevljev... mislim pa da je res boljše, če vazmeš 22. Niia...prvi dan je vedno težak, še za nas, pa ni važno za kaj se gre, kaj šele za male čmrlje in novo okolje. Jutri bo lažje. Obema.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 19:40:23
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, kaj pa ecco nisi našla? Mi imamo ene na vezalke in ene na ježke in so mi na ježke ful boljši, ker ko ga obuvaš hoče hitro iti kamorkoli že, vezalke so bolj zamudne, pa še odvežejo se lahko med hojo. Jaz bi vzela 22, ker če bo imel še žabice in štumfe so čevlji lahko hitro premajhni. sem, pa sploh ni hotel notri nogice potisnit, pa sva z tisto punco nekaj na silo tiščale, pa nisva našli oz nisva ugotovila če mu sploh kateri odgovarjajo. Sem probala ene geoxice na ježka, pa ne zgleda v redu, te elefanten, ki so na ježka pa sploh niso zanj Enake težave sem imela z liamom. Tele sva gledala od ecco, pa jih ni maral. bom šla kr po geoxice, če ne najdem kake superfitke dobre. http://www.ecco.com/si/sl/kolekcija/otroci/infants/73071/53524/detail.do
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 1.2.2010 19:43:21
|
|
|
|
marta82
|
Zvezdica jaz bi na tvojem mestu vzela 22. Pri 21 se ti lahko zgodi, da mu bodo že čez 3 tedne premajhne.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?