Zvezdica
|
zvezdica, podobnega škrata mamo tut mi doma... to ni pol minute pri miru, edino če ne gleda knjigic... drugače pa naspidirana do konca... zdele še par dni sploh popoldne ni spala, pa niti pikice ni bila zaspana... jaz pa sem komaj gledala, ko jo lovim, zabavam, probam zamotit...user posted image zdej mi gre čez vse predale in omare, brska po smeteh in ven vleče stvari pa grize vrečko user posted image , s pultov, miz, polic pospravi vse, kar doseže, ko kuham, proba ona naštimat temperaturo pečice in vrti une gumbe za plin user posted image če je tišina, pa to pomen samo to, da je najdla nekaj tako zanimivega (in prepovedanega), da je čas za preplah user posted image drugače ma pa to moje dete en čudn okus... zdej že dva dni poje dva NAVADNA jogurta, enega za drugim... sem vedno mislila, da so navadni takim malim mulčkom zanič user posted image in ko enega poje, s prstom kaže najprej name, pol na jogurt, pa spet name, dokler ne ukapčim, da hoče še enega user posted image ja naš tud je navadne že od začetka, sadnih ne je, pudingov nobenih, sem pa tja vanilijev jog pa še to res redko. Skuto je navadno, nič notri, kot prilogo krompirju. Ma hecni so. ja pri nas je tud akcija cel dan, ampak da se ne vsede niti za sekundo, men to ne gre. O smeteh ne bom zgubljala besed, ker prej je vse nosil v kanto, zadj pa vse ven vleče. Mi itak ločujemo in ima najraj packarijo z bio odpadki