Zvezdica -> RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del (29.12.2009 15:55:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Krtekxx ne vem zakaj imam občutek, da sta si tvoj in moj mal podobna?? Kaj je pa tvoj po horoskopu?user posted image Oven. A tvojga tudi težko prepričaš, da ga biksa...kadar ga res biksa? Enkrat smo šli nekam v hribe na Korziki in je bil on vodja ture. In hodmo pa hodmo že ene par ur, ko bi po opisu res že morali biti naokoli. Pa vzamem jaz karto v roke in rečem, da smo naredili eno generalno napako in mislimo, da delamo lev krog, v resnici pa smo štartali tako kot za desnega. In on ne in ne in ne in ko smo bili na vrh enega hriba je rekel, da bomo kar dol naravnost vžgali. Se ej pa približevala tema. No in potem sem rabila še kako uro hoje navzdol po brezpotju in veliko zelo mirne diplomacije, da sem ga prepričala da obrnemo. Nikoli mi ni rekel, da sem imela prav. Po moje ga še sedaj žre, da se je zmotil. krtexx, moj je tud oven, in mu je zelooooo zelooo podben :( Včasih kaj požrem, da je mir v hiši, drugače se pa zaiskri,. Sam mene hitro mine, ker sem vodnar[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|