Jancci -> RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del (29.12.2009 11:37:49)
|
Jaz pa v ponedeljek šibam v službo, me je kar strah kako bo, pa brez dojenja... Niia jest tut. Pa mi posvoje res kar paše. Tale dojenje se mi zdi kar nekaj, itak imam eno joško pol manjšo kot drugo in občutek, da ni nič več notri, ker se tamala samo igra z njo. Pa vsake tolk časa me še fajn ugrizne, tako, mislim ,da bova mi2 tole počasi zaključili. No, ja ne vem kaj ima ona v planu?? [sm=smiley36.gif] Upam, da se Oskar pozdravi čimprej!! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Sej zdej on še ne gre v vrtec a kako?? Danes ponoči se je zbudila že okrog 3eh, jest sem šla pa ob 1ih šele spat. Zjutraj pa ob 6.30 auf in sem čist komirana. Ona pa frajerka spi v v vozičku. Sem jo ven peljala in je v minuti zaspala. [sm=smiley1.gif] Zdej sem ji pa naredila makarončke z bučko na čebuli, paradižnikom in sirom. Njamsi. Krtekxx ne vem zakaj imam občutek, da sta si tvoj in moj mal podobna?? Kaj je pa tvoj po horoskopu?[sm=pikapoka2.gif] Yelci tebi tudi en [sm=smiley31.gif], pa da se ti Kiki čimprej pozdravi!!!! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Khurde ne vem če sem zgrešila, ampak sm mal firbčna... česa vse pri vas ne jeste? Mesa, jajc, rib..? A to vsi trije? In v kero "skupino" vegetarjancev pol pašete? Sej če ti ni za odgovarjat ni treba... [sm=smiley1.gif] Tvoja pikica je pa toooook luštna!!! Pa ful so ji laski zrasli!! A že kej hodi? Meta je tok previdna da pomoje še nekaj časa ne bo.... men je prav![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|