Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 20:47:38
|
|
|
|
Vijoličarka
|
roses, ali si že pomislila, da je mogoče izčrpan? Mislim, če samo dela, če se slabo prehranjuje in če je njegova služba in še popoldansko delo precej stresno, je čisto možno, da mu manjka vseh mogočih snovi v telesu, še posebej železa in to zna vplivati tudi na razpoloženje. Mogoče on zaradi pomanjkanja vseh mogočih snovi živi v neki zoni somraka, nekako zmore službo in fuš, potem pa se sesuje. In v takem stanju sploh ne more drugače reagirati kot tako, da se oddaljije od tebe, ki te doživlja kot eno samo obtoževanje in nezadovoljstvo. Niti toliko energije ne premore, da bi kaj reševal. Kaj če bi ga poslala na kakšen resen zdravniški pregled, predvsem za železo?
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 20:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
vijolcaka..... jst mam podoben primer....brez volje, zamorjen. ima me rad in ima rad otroke. samo od njega nic od nic,....nobene volje....dela cele dneve.... zelezo?
|
|
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 20:59:26
|
|
|
|
poli*
|
Jah, sam pomoje, če bi se počutu švoh in izčrpanega, bi ji to kdaj omenil...?? Ali ne? Mislim, da se je prav odločila, ker bo nekoč dobila tapravega dedca, ki se ji bo mal bolj posvečal.
|
|
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 21:11:24
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute vijolcaka..... jst mam podoben primer....brez volje, zamorjen. ima me rad in ima rad otroke. samo od njega nic od nic,....nobene volje....dela cele dneve.... zelezo? Pri tvojem se tovrstno pomankanje "zeleza" utera v organizam z macolo... :)
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 21:12:27
|
|
|
|
Vijoličarka
|
miska:mccute, za pogledati je, škodovati ne more.
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 21:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
misek, ne razumijem najbolje na hrvatski.....
|
|
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 21:16:00
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Jah, sam pomoje, če bi se počutu švoh in izčrpanega, bi ji to kdaj omenil...?? Ali ne? Iz prve roke: ko ti manjka železa, pa se komaj vlačiš okrog in pa čeprav je vse narobe, je čisto možno, da ti sploh ne kapne, da je s tabo kaj narobe. Enostavno se ti zdi normalno, da je tako. V bistvu imaš občutek, da se ne trudiš dovolj. V resnici pa funcioniraš na minimumu.
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 21:22:35
|
|
|
|
poli*
|
Vijoličarka- ja, vse sorta smo, eni bolj komuniciramo, drugi manj. Veš, jaz sem trenutno v nabiranju novih moči in predvsem imunosti, ker me je eno leto dojenja totalno izčrpalo in sem bila skoraj primorana končati dojiti. Možu pa kar hitro povem, ko sem res "cunja" in ni nič iz mene. Veš, saj kar razumem, da eni tega ne povedo... ampak uvoden post mi ne diši po tem.
|
|
|
|
RE: po dobrih petih letih 19.1.2010 21:24:42
|
|
|
|
annya
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Najboljši, da gresta narazen zdaj ko še nimata otrok in hiše...očitno je obema dovolj vsega... se podpišem...ko so 1x otroci in to, je vse skupaj še toliko težje...
|
|
|
|
RE: po dobrih petih letih 20.1.2010 9:36:52
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute misek, ne razumijem najbolje na hrvatski..... Ne sekiraj se, itak je bil zgolj hec...
|
|
RE: po dobrih petih letih 20.1.2010 11:18:25
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka IZVIRNO SPOROČILO: poli* Jah, sam pomoje, če bi se počutu švoh in izčrpanega, bi ji to kdaj omenil...?? Ali ne? Iz prve roke: ko ti manjka železa, pa se komaj vlačiš okrog in pa čeprav je vse narobe, je čisto možno, da ti sploh ne kapne, da je s tabo kaj narobe. Enostavno se ti zdi normalno, da je tako. V bistvu imaš občutek, da se ne trudiš dovolj. V resnici pa funcioniraš na minimumu. Uh pol bi se jaz z mojim železom okrog 80 že mogla odselit v kakšno votlino kjer me nebi našla živa duša, da ja nebi koga slučajno matretirala in se grdo obnašala. Lepo te prosim no.. Ko sem totalno na dnu, ko komaj diham, ko imam vrtoglavice, ko nemorem jesti, ne stati ne nič enostavno mojemu to povem. Sicer pa sam vidi. Da pa avtorica posta po 5 letih nebi opazila kake znale bolezni pri partnerju pa dvomim.
|
|
|
|
RE: po dobrih petih letih 20.1.2010 17:43:46
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Ja, lepo si povedala, kepica. To bi storila ti. To bi opazil tvoj. Nekdo drug bi se vedel drugače, nekdo drug ne bi ničesar opazil. Nihče ne more biti merilo za ves ostali svet. Sploh pa že celo temo razglabljamo, da smo ljudje različni. Itak pa samo omenjam možnost ne pa gotovega dejstva. Samo pač mislim, da zdravniški pregled ne škoduje, saj ponavadi, preden se razide, človek rad pretehta vse možnosti.
|
|
RE: po dobrih petih letih 20.1.2010 21:10:38
|
|
|
|
roses
|
ja čisto vrjamem, da je lahko "bolan" oz da mu primanjkuje železa, to sploh ne zanikam, sm ne bo nič boljše potem k bo šel k zdravniku, ker bo še naprej garal po cele dneve. jest čist vrjamem da je utrujen k pride domov, sm kje sm pa pol jest? samo za cunje prat? ne tega jest ne bom več prenašala. ker jaz sem si izbrala moškega zato, da mi bo delal družbo oz da mi bo v dvoje lepše, ne da bom še zmeraj sama!! me razumete?
|
|
|
|
RE: po dobrih petih letih 20.1.2010 22:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: roses jest čist vrjamem da je utrujen k pride domov, sm kje sm pa pol jest? samo za cunje prat? Kje si? Povej. Kaj počneš, ko pride domov prej kot ob 21:00? Kaj ti njemu daješ? Razen pranja cunj? Evo, tle se pa jaz podpišem. Predvidevam, da ko pride domov, ga najprej nahruliš, ker se ti ne oglasi na telefon al pa kako se pogovarja s tabo... Glej, jaz ti dam en nasvet: ne kliči ga sploh, ko pride domov, naj ga čaka večerja, ne teži mu, ker s tem delaš ravno nasprotno, kar želiš nardit. In ena je rekla, da je super se slišati ne vem kolikokrat na dan. Ja, super je, sam vsi nimamo te možnosti - jaz si sploh ne predstavljam, da bi men vsako dopoldne zvonil telefon - po možnosti med uro . In še vedno mi je oseben stik bolj pristen. Ne rečem, če je res kaj nujnega al pa da mam čas. Sam da bi pa "morala" vsaki dan poklicat svojega, ko sem v službi No, sicer pa vsak po svoje. Poznam en par, tak kot je že ena rekla - sta se slišala po 10x na dan, pa danes nista več par.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?