Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj storiti v primeru... 27.12.2009 16:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
poklices policijo. imajo tudi oddelek za medmrezni kriminal. samo ne verjamem, da bos kaj dosegla. se je sclovek spravil rusit mojo internetno stran. se pravi, da je poskodoval mojo lastnino za katero placujem. pa ni bilo nikakrsnega interesa s strani policije.
|
|
|
|
RE: Kaj storiti v primeru... 27.12.2009 16:55:38
|
|
|
|
puppa
|
IN ko si videla, da ni interesa na policiji - kaj si storila? Kako si to rešila? Jaz v bistvu "storilca" ne poznam. Niti nimam kakšnih pomembnih zadev oz. stvari, v katere bi vložila ne vem koliko truda, na netu. Mi pa, jasno, gre na živce to vohunjenje, ki mu ne vem vzroka.
|
|
|
|
RE: Kaj storiti v primeru... 27.12.2009 18:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ga osebno poznam....samo, ko je videl, da mislim resno in da imam namen resit zadevo tudi s policijo je nehal srat! verjetno ce bi jaz pritiskala na policijo, da bi tudi oni ukrepali... najbolje,da poklices na kako PP in informativno vprasas
|
|
|
|
RE: Kaj storiti v primeru... 27.12.2009 21:09:56
|
|
|
|
Gina
|
Saj lahko ugotoviš, kdo to je. Upravljalci forumov imajo podatke. Če prijaviš, jih morajo posredovati. Ko pa veš, za koga gre, je pa stvar naprej mnogo bolj enostavna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?