|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 10:31:14   
hati
http://www.siol.net/novice/default.asp?site_id=1&page_id=31&article_id=13105062409593496

sicer pa moj komentar...norc izpirjen... Ej jz bi take, ma brez usmiljenja...nož, pa neki vstran odrezat...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 10:34:37   
Anonimen
Nož bi naredil preveč lep rez. Klešče pa odščipnit. Prasci svinjski!

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 10:40:50   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek:mi se večkrat tam kopamo:hudicek:odrezat pa stran vreč:grrr:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 11:05:49   
lex
:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: tud odščipnit ne, malo po malo bek rezat, da bi celo življenje čutil kaj je nredo. mi kar :(( na oči pridejo!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 11:10:37   
urši*
prase:hudicek:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 11:20:15   
Trebnje
Svin..,ne vem,če bi živ ostal,če bi meni prišel v roke!Mater,a naši otroci sploh nikjer več niso varni pred takimi izrodki?

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 11:30:08   
Anonimen
Ne vem no a se je svet čisto izrodil ali pa je to bilo že od prej,samo da ni šlo v javnost:(
Danes sem se tudi že na vse zgodaj zjokala.
V časopisu prebrala,da se je revica sedaj pri devetnajstih letih končno opogumila in prijavila očeta,ki jo je na vse načine izrabljalže od njenga štirinajstega leta,bala se je da bo ponovil z manjšo hčerko-sestrici in je prijavila.
Dobil je sedem let zapora...njegov zagovornik je ponorel da je prehuda kazen.
Kar pa je najhuje mati oziroma žena tega izmečka noče hčere nikoli več videt,ker je mali hčerki vzela očeta njej moža in edini vir preživljanja.Svoji hčeri ni verjela in izjavila,da se je vse izmislila,čeprav se je izmeček enkrat pohvalil pred prijatelji,da je občaval z hčerjo,ampak da se ni zavedal,ker je bil pijan.
Sodnica je seštela kolko poilstev v teh letih je zagrešil nad hčerjo-50.

Jaz bi ga doživljensko zaprla v samico in vrgla ključ
stran.Mater,če se ji sploh lahko tako reče pa v drugo samico:grrr:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 11:30:53   
Tinna
Brez lepih besed...oz. same kletvice. Jaz bi uvedla kazen za take :hudicek: ali dosmtrna ječa ali mučenje do konca. Kolko pa bo dobil, če bo sploh šel sedet? Kakšno leto in pol bo spet na preži...Prase:hudicek:...:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TI HUDIČ TI
24.6.2005 11:35:46   
Tinna
neva6 to definitivno ni mati, ker jo bolj skrbi to, da je izgubila vir preživljanja kot pa da je njena hči za celo življenje zaznamovana in vedno bo živela v strahu. Mater me tako raz.....:grrr::grrr::grrr::grrr:. Da se znašaš nad lastnim otrokom ???? 50 posilstev v enem letu? Ma sej to ni za verjet?

In kaj me najbolj jezi...naše sodstvo, ki ne zna razločevati od kazni in pravega zločina kot je ta.:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?