TI HUDIČ TI (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

hati -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 10:31:14)

http://www.siol.net/novice/default.asp?site_id=1&page_id=31&article_id=13105062409593496

sicer pa moj komentar...norc izpirjen... Ej jz bi take, ma brez usmiljenja...nož, pa neki vstran odrezat...

Anonimen -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 10:34:37)

Nož bi naredil preveč lep rez. Klešče pa odščipnit. Prasci svinjski!

Anonimen -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 10:40:50)

:hudicek::hudicek::hudicek:mi se večkrat tam kopamo:hudicek:odrezat pa stran vreč:grrr:

lex -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 11:05:49)

:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: tud odščipnit ne, malo po malo bek rezat, da bi celo življenje čutil kaj je nredo. mi kar :(( na oči pridejo!

urši* -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 11:10:37)

prase:hudicek:

Trebnje -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 11:20:15)

Svin..,ne vem,če bi živ ostal,če bi meni prišel v roke!Mater,a naši otroci sploh nikjer več niso varni pred takimi izrodki?

Anonimen -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 11:30:08)

Ne vem no a se je svet čisto izrodil ali pa je to bilo že od prej,samo da ni šlo v javnost:(
Danes sem se tudi že na vse zgodaj zjokala.
V časopisu prebrala,da se je revica sedaj pri devetnajstih letih končno opogumila in prijavila očeta,ki jo je na vse načine izrabljalže od njenga štirinajstega leta,bala se je da bo ponovil z manjšo hčerko-sestrici in je prijavila.
Dobil je sedem let zapora...njegov zagovornik je ponorel da je prehuda kazen.
Kar pa je najhuje mati oziroma žena tega izmečka noče hčere nikoli več videt,ker je mali hčerki vzela očeta njej moža in edini vir preživljanja.Svoji hčeri ni verjela in izjavila,da se je vse izmislila,čeprav se je izmeček enkrat pohvalil pred prijatelji,da je občaval z hčerjo,ampak da se ni zavedal,ker je bil pijan.
Sodnica je seštela kolko poilstev v teh letih je zagrešil nad hčerjo-50.

Jaz bi ga doživljensko zaprla v samico in vrgla ključ
stran.Mater,če se ji sploh lahko tako reče pa v drugo samico:grrr:

Tinna -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 11:30:53)

Brez lepih besed...oz. same kletvice. Jaz bi uvedla kazen za take :hudicek: ali dosmtrna ječa ali mučenje do konca. Kolko pa bo dobil, če bo sploh šel sedet? Kakšno leto in pol bo spet na preži...Prase:hudicek:...:grrr::grrr::grrr::grrr:

Tinna -> TI HUDIČ TI (24.6.2005 11:35:46)

neva6 to definitivno ni mati, ker jo bolj skrbi to, da je izgubila vir preživljanja kot pa da je njena hči za celo življenje zaznamovana in vedno bo živela v strahu. Mater me tako raz.....:grrr::grrr::grrr::grrr:. Da se znašaš nad lastnim otrokom ???? 50 posilstev v enem letu? Ma sej to ni za verjet?

In kaj me najbolj jezi...naše sodstvo, ki ne zna razločevati od kazni in pravega zločina kot je ta.:grrr::grrr::grrr:

Stran: [1]